Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Joseph Attamah ı aldık dıyolar vıdeolara falan baktım fena gorunmuyor ızleyen varmı
    ....

Yorum

• Attama, Adana Demirsporda önlibero oynatıldı Gana Ümit Milli Takımında stoper oynuyor.

İnşallah bizde defans için almışızdır eğer aldıysak.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Yanal Kuyt ve Sow ikilisini kanatlarda oynattı.İki oyuncuda skorer kanat-forvet oyuncularıydı.

Visca ve Atıf ikilisi bizde aynı görevi görebilir.Visca gol atıyor, savunmaya yardım ediyor ve iyi bir oyun görüşüne sahip yani genel olarak bakıldığında Kuyta benzer bir oyuncu.Atıf desen Sow gibi hem kanat hem de forvet oynayabilen sezonu 10 golün üzerinde tamamlayabilen skorer bir oyuncu.

Bu ikilinin önüne savunmayı zorlayan,sürekli pres yapan hareketli bir forveti yani Muhammeti koyduğumuz zaman ortalık karışır.

Ortasahada iyi pas yapan,dirençli bir ikilinin önüne Ndiayeyi koyarsın.İleride gol vuruşu konusunda zorlanmayan skorer oyunculardan kurulu bir dörtlü olur.

--------------------------Onur-------------------------------

Cavanda-------Mandi----------Bastos------------Mbengue

-----------------Bennasser-----Vukcevic--------------------

Visca-----------------------Ndiaye------------------------Atıf

-----------------------------Muhammet------------------------

Ortasahada iyi pas yapacak oyun görüşü iyi olan dirençli bir ikili;ön tarafta oyunu çift yönlü oynayabilecek,her biri en az 10 gol atabilecek bir dörtlü var.Böyle bir takımın başarısız olma ihtimali yok.
        Bildiğimden değil de anladığım kadarıyla, Ersun forvetinin yanında tek hızlı adam istiyor. Biri de ayağında top tutan eleman olsun istiyor. Yani biri pası atacak, diğeri ortalığı karıştıracak, biri de içeri kaçacak.

Bu yüzden Erkan gibi adamları seviyor. Ya da diğer takımlarda bunu yapmak istedi. Fenerbahçe'nin o Kuytlu Sowlu Emenikeli kadrosu Ersun'un kullandığı ama aslında 1. derecede tercih ettiği bir diziliş değildi. O yüzden ısrarla Erkan'ı istemişti Fenere. Ben bunu gözlemledim.

Ha şu var belki de yanlış düşünüyor. Senin dediğin gibi ikisi de olsa, daha farklı olur bizim açımızdan. Ya da Fenerde olduğu gibi açık ara şampiyon oldu.

Ama bak hep aynı mantık:

Gençler: Mustafa Youla arkada Skokko

Milli Takım: Fatih/Hakan/Necati Gökdeniz Yıldıray/Hamit

Manisa: Reinaldo Holosko Selçuk

Trabzon: Gökhan/Umut Yattara Colman/Selçuk

Yani açıkçası ben Muhammet'in yanına Aatıf gibi hızlı bir adam ve Erkan'ı değerlendireceğini arkalarında Mehmet ve N'diaye gibi iki adam, onların arkalarında da o çok istediği M'bia gibi bir süpürücü arıyor...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zeki yavru takıntınız nedir anlamıyorum, adam iyi bit yedek olur işte, bosingwa her açıdan bence bitti bu saatten sonra joker olur, muhtemelenrn de bu yıl sonu gider, Cavanda banko saysak yedeği yok zeki dursun yedekte zararı olmaz.
          Ben sizle aynı görüşte değilim. Zararı olur çünkü zirve kulübü Trabzonspor'da oynayabilecek bir futbolcu değil. Trabzonspor için iyi yedek, girdiği zaman ası aratmayan futbolcu manasına gelmeli. Yoksa girer, mücadele eder, elinden geleni yapar, az para alır ve bunun gibi argümanlar Trabzonspor için geçerli olmamalı
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben sizle aynı görüşte değilim. Zararı olur çünkü zirve kulübü Trabzonspor'da oynayabilecek bir futbolcu değil. Trabzonspor için iyi yedek, girdiği zaman ası aratmayan futbolcu manasına gelmeli. Yoksa girer, mücadele eder, elinden geleni yapar, az para alır ve bunun gibi argümanlar Trabzonspor için geçerli olmamalı
            Yedek = Caner'in yedeği Hasan Ali'dir bence. Bir yedek bu kadar sorunsuz ve kusursuz olur. Şanslı şikeciler.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• attamah müthiş olur umarım gerçektir attamah aatıf umarım olur.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Attamah iddiaları arttı. Nevzat başkandan yalanlama gelmezse ilk transferimiz olabilir.
                hocam ilk yalanlayan büyükaydin olacagi kesin bunu diyebilirim
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  attamah müthiş olur umarım gerçektir attamah aatıf umarım olur.
                  ben attamahi hic izlemedim iyi degil diyenler var ?? artilari nelerdir renktasim kime benzetebiliriz
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Attama, Adana Demirsporda önlibero oynatıldı Gana Ümit Milli Takımında stoper oynuyor.

İnşallah bizde defans için almışızdır eğer aldıysak.
                    Attamah ismi ilk kez geçmiyor. Bu sene Adandemirspor'un ikinci yarı maçlarında özellikle izledim Attamah'ı.

Bu adam vasat üstü bir stoper, Akakpo da aynı şekilde. Bence ikisini yan yana düşünüyor olabilir. Ersun her zaman Stoperlerden yana sıkıntı çekmiştir. Umarım bu deönem de böyle olmaz.

İkisinin de tercih sebebi, pas yaparak oyun kuruyorlar. Bu yüzden 1. ligte önlibero oynadılar zaten...

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peki Ersun hocanın kurduğu takım ilk yıl şampiyon olmazsa hocayı kovacak mıyız ? Ilk yıl şampiyon yapamadı diye burada yazılan yorumlar gene yazılacaksa, bir mağlubiyetten sonra hoca kovulacaksa boşuna heyecanlanmayalım. 100 trilyon harcadı şampiyon olamadık mı diycez yine ?
                      ilk 2-3 sene şampiyonluk beklemek polyanacılık olur.burada kimse beklemiyordur umarım
                      şuan söylenti halinde medyada dolaşan isimler trabzonspor'a katkı vermez,yani bizi bir tık üste atmaz diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Visca ve Scarione tercih ederim.

Bence visca da atıfda alınmalı,Topla dikine giden adam geçen bir kanat adamımız yok maalesef.Atıf bu işi görecektir.Visca tam bir takım oyuncusu ama çalım atıp adam geçip dilkine gitmek ve göze hoş gelen bir top oynma gibi bir özelliği yok bence..Visca Atıf Scarione üçlüsünde vazgeçilecekçe ben scarione den vazgeçip bir tık iyisine giderdim..Ama mali yapıda olurmu göreceğiz..

Bu arada güzeş çalışma olmuş..Elinize sağlık

Yorum

• Adana'nın bir çok maçını izledim şunu çok net söyleyebilirim ki; Attamah üst düzey bir oyuncu değil. Boş transfer olacağını düşünüyorum. Tek artısı yaşı ve bonservis ücret ödenmeyecek olması.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ama bak hep aynı mantık:

Gençler: Mustafa Youla arkada Skokko

Milli Takım: Fatih/Hakan/Necati Gökdeniz Yıldıray/Hamit

Manisa: Reinaldo Holosko Selçuk

Trabzon: Gökhan/Umut Yattara Colman/Selçuk

Yani açıkçası ben Muhammet'in yanına Aatıf gibi hızlı bir adam ve Erkan'ı değerlendireceğini arkalarında Mehmet ve N'diaye gibi iki adam, onların arkalarında da o çok istediği M'bia gibi bir süpürücü arıyor...
                            Açık ara şampiyon olduğu sistemi denesek daha iyi olur diye düşünüyorum.Ersun Yanal kariyerinde 2013-2014 sezonunda ki bir başarıyı daha önce yakalamadı.Trabzonspor takım halinde hücum takım halinde savunma yapan kondüsyonu iyi olan 90 dk savaşabilecek oyunculardan kurulu bir takım olmalı.

Erkan skorer bir oyuncu değil,kondüsyonu iyi değil,süratli değil takımda kalıp 1.5 milyon alacak bir oyuncu hiç değil kulüp battı denilirken bütçe düşük denilirken Erkan gibi bir oyuncuyu görmeye dayanamam.

Yorum

• Attamah 1461 trabzon icin düsünülüyor olamasmi
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• M'Bia olacaktı şimdi;

------------M'Bia-----------

---Ekici ------- N'Diaye----

Yorum

Yükleniyor...
                                X