İlk olarak special one tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Erkan Eskişehir deyken ligin en kaliteli kanat oyuncularından birisiydi, Atıf değil Erkan konuşuluyordu bu sayfalarda, adam takımı tek başına taşıyordu. Bilmediğiniz şeyler mi yada ligde TS dışında maç izlemiyor musunuz ?
Erkan çeşitli sebeplerden ötürü tutmadı, belki Atıf tutar ama ben Atıf ın ancak iyi bir yedek olabileceğini düşünüyorum, eğer 500 bin euro civarı yıllık ücrete evet diyorsa gelsin ama yıllık 1m euro felan hiçbir kulüp vermez. Geçiş süreci için alternatif olarak eğer maliyeti ucuz olacaksa gelsin.
Ligin en iyi kanatları G.Töre 1.4, Q7 1.6m euro yıllık ücret alıyor. Ona göre hesap edin, TS artık önüne gelene 1m euro yıllık ücret veremez, vermemeli. Yıllık 400-500 bin euro ya bul getir. Başarılı olacaksak bu tarz transfer politikasıyla başarılı olacağız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Erkan Zengin hayatının hatasını yaptı vücut çalışması yaparak.Erkan hantallaştı.Erkan'ın en iyi yanlarıydı çalım atmak seri olmak vücut çalışınca bu meziyetlerinden yararlanamadı sıradan topçu oldu.
Aynı olay benim arkadaşın başına geldi.Çelimsizdi iyi oynuyordu hızlıydı ne zaman vücut geliştirdi ne hızından eser kaldı ne çabukluğundan.
Yorum
-
Umarız İHO döneminde olduğu gibi 50 adam alıp 25'inden bile yararlanamadığımız bir transfer ve yapılanma süreci yaşamayız.
Eeee dünkü UEFA kararlarından sonra Sn. USTA, Sn. YANAL ve scout ekibi ince eleyip sık dokurlar diye düşünüyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan Zengin hayatının hatasını yaptı vücut çalışması yaparak.Erkan hantallaştı.Erkan'ın en iyi yanlarıydı çalım atmak seri olmak vücut çalışınca bu meziyetlerinden yararlanamadı sıradan topçu oldu.
Aynı olay benim arkadaşın başına geldi.Çelimsizdi iyi oynuyordu hızlıydı ne zaman vücut geliştirdi ne hızından eser kaldı ne çabukluğundan.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle bakmamak lazım.kurulacak iskeleti sonra değerlendiririz. aatıf dönemsel olarak katkı sağlayacak oyuncu tipi olur. sadece maaş verilecek bonservissiz ve kısa sözleşme şartlarında. quaresma gibi.
biz bu yüzden kaybettik hep, bizim bu ligde şampiyon olmak için takım oyunu oynamamız gerek
atıf gününde olacak maç alacaz günlerinden sıkıldım
bize takım oyunu oynayan adam gerek“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBireysel oyunculardan sıkıldım artık
biz bu yüzden kaybettik hep, bizim bu ligde şampiyon olmak için takım oyunu oynamamız gerek
atıf gününde olacak maç alacaz günlerinden sıkıldım
bize takım oyunu oynayan adam gerek
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca'nın Başakşehir karnesi
11/12 - 41 maç 14 gol
12/13 - 28 maç 9 gol
13/14 - 35 maç 20 gol
14/15 - 35 maç 13 gol
15/16 - 33 maç 21 gol
Attığı ve attırdığı golleri hesap ederek verdim bu sayıları. Her sene toplam 15,7 gole etki ediyor Visca. Düz hesap 16. Bugün bu denli bir sayıya sahip bir adamımız olsa çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Karakter açısından sorun yaratmayacak, sessiz, işinde gücünde bir adam. Milli takımda da yer buluyor. Takım içi dengeleri bozacak bir maliyeti de yok.
Scout ekibi benim için illa dünyanın dört bir yanından adam harmanlayıp getiren bir birim değil. Bugün son senesinde bir adamı alırsınız size öyle bir otururki 8-9 ay size bahar gibi gelebilir. FIFAcılar bilir. Squad Chemistry denilen bir şey vardır. Oyuncular ne kadar birbirlerini tanırsa ibrenin rengi değişir. Her oyuncu yurtdışından gelecek diye bir kaide yok benim gözümde. Bu zamana kadar olan Türkiye'deki yabancı karnemiz zayıf ama Visca ile bunu aşabileceğime inanıyorum. Her futbolcumuz yıldız olamayacak malesef. Arada bu tür işçi/hamal profillere de ihtiyaç var. Gösterişsiz oyun maksimum performans tam isabettir visca.
Yorum
-
Geçiş döneminde yapilan transferlere cok laf edemem. Cogu arkadaşın dedigi gibi max 700 bin euroya gelecekse gelsin Aatif.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan Eskişehir deyken ligin en kaliteli kanat oyuncularından birisiydi, Atıf değil Erkan konuşuluyordu bu sayfalarda, adam takımı tek başına taşıyordu. Bilmediğiniz şeyler mi yada ligde TS dışında maç izlemiyor musunuz ?
Erkan çeşitli sebeplerden ötürü tutmadı, belki Atıf tutar ama ben Atıf ın ancak iyi bir yedek olabileceğini düşünüyorum, eğer 500 bin euro civarı yıllık ücrete evet diyorsa gelsin ama yıllık 1m euro felan hiçbir kulüp vermez. Geçiş süreci için alternatif olarak eğer maliyeti ucuz olacaksa gelsin.
Ligin en iyi kanatları G.Töre 1.4, Q7 1.6m euro yıllık ücret alıyor. Ona göre hesap edin, TS artık önüne gelene 1m euro yıllık ücret veremez, vermemeli. Yıllık 400-500 bin euro ya bul getir. Başarılı olacaksak bu tarz transfer politikasıyla başarılı olacağız.Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım oyunu üzerine gerekiyor böyle bir kaç oyuncu. hocadan geçiyor bu işler. iyi kullanırsa yararlı, olur. ipleri eline verirse olmaz. takımın aatıf üzerine oyunu şekillendirmesine, ona göre oynamaya alışmasına ben de karşıyım.bugün var yarın yok çünkü. orta saha oyuncularını ve santraforu görelim de o zaman anlaşılır ne olacağımız.
bütün takımın kimyasını bozuyor böyle adamlar, bizde olmuyor
Ayağında top tutan adam bir adet olmalı ama bu atıf asla olamaz
ayağı iyi asist çi adam lazım
kapalı oyun açmalı, biz böyle oyun açamayarak çok maç verdik
Atıf bu işleri yapamaz“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
Yorum