Gürayın sol bek oynayacağı hiçbir kadro 5. likten yukarı çıkamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tzameti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöndürün kalbimi, geliyor gönlümün efendisi.
[ATTACH]9246[/ATTACH]“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Scoud ekibinin buldugu isimlerin bir bölümüne ulaştım.unlu deyiller ama olacaklar.bu kadar diyebilirim. Harika is çıkardı Scoud ekibi emin olun.
Eylülde tspor yepyeni bir kulvarda koşacak.herseyi hoca ile beraber sectiler saatlerce görüntüleri seyrederek.her ayak hareketine kadar.haberim vardi. Kongre uyesi dosdumdan.
Ilk yil ilk beşte gorecez .asas onarim ekonomisinde olacak
Bunlar ufak bilgiler gibi ama acilimi siz yapin.
Hayirli kazançlar.
İnternette borsa sitelierinin birinden alıntıdır...Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numara ya colman tarzı birini bulmamız lazım orası dolmadı 4-5 senedir. sol açıkta çok başarılı olur atıf bizde hiç bu tarz kanat oyuncusu yok şuan. inşallah alınır ptt de oynayacagını da sanmıyorumAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScoud ekibinin buldugu isimlerin bir bölümüne ulaştım.unlu deyiller ama olacaklar.bu kadar diyebilirim. Harika is çıkardı Scoud ekibi emin olun.
Eylülde tspor yepyeni bir kulvarda koşacak.herseyi hoca ile beraber sectiler saatlerce görüntüleri seyrederek.her ayak hareketine kadar.haberim vardi. Kongre uyesi dosdumdan.
Hayirli kazançlar.
İnternette borsa sitelierinin birinden alıntıdır...
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScoud ekibinin buldugu isimlerin bir bölümüne ulaştım.unlu deyiller ama olacaklar.bu kadar diyebilirim. Harika is çıkardı Scoud ekibi emin olun.
Hayirli kazançlar.
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Hayirli kazançlar.
inşallah her şey planlanan gibi gider,
biraz da hiç yanımızda olmayan şans yanımızda olsa artık,
sonrası aydınlık inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Takımımızın öncelikle Özer ve Sefa tarzındaki futbolculardan kurtulması gerekiyor. Adamların kafasındaki futbol anlayışını isim koymak çok zor.
Onur Kıvrak , Uğur Demirok , Mehmet Ekici , Muhammed Demir gibi isimler bu takımın as oyuncuları içerisinde mutlaka olmalı, Yusuf Yazıcı, Muhammed Beşir gibi isimlerde yedek kulübesinde mutlaka olmalı.
Transfer ise 1 stoper 1 orta saha 1 forvet şart. 10-15 gol atan forvet ve 3-5 asist yapan orta sahalarla ilk 3 çok zor.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numara ya colman tarzı birini bulmamız lazım orası dolmadı 4-5 senedir. sol açıkta çok başarılı olur atıf bizde hiç bu tarz kanat oyuncusu yok şuan. inşallah alınır ptt de oynayacagını da sanmıyorum
Yorum
Yorum