Çağlar söyüncü haberleri umarım gerçektir çok beğeniyorum adamı ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
3-4-3 ü yeni sezonda denemeliyiz.Bunun için defansta 3 hızlı stoper olmalı.Orta sahadaki 4 lü sürekli ileri geri çalışmalı.İleri üçlüdeki kanatlar geriye az da olsa yardım etmeli.İleri üçlüdeki merkezde oynayan adam ise fizikli ve yavaş olmayan biri olmalı.Hepsinden önemlisi tüm futbolcuların pas yeteneği iyi olmalı ve takımdaki arkadaşlık üst seviyede olmalı.Son olarak defanstaki üçlü çakılı oynayarak sadece defansa odaklanmalıEn son fadigaTS tarafından düzenlendi; 04.04.2016, 16:10.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-4-2 falan bunları bilmiyorum anlamıyorumda en baba taktik ne olursa olsun 3-5-2 dir arkadaş ...Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Konu ile alakalı değil ama bir şey soracağım.
Golden sonra stadyumdaki spiker bir şeyler söylüyor sonra taraftar bağırarak hep birlikte bir şeyler söylüyor, bu durum Almanya liginde de var.
Stadyumdaki spiker ne diyor? taraftarlar ne cevap veriyor ?
.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemilli takımın yapmacık reklamından çok daha iyi olmuş da emre kim?.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu ile alakalı değil ama bir şey soracağım.
Golden sonra stadyumdaki spiker bir şeyler söylüyor sonra taraftar bağırarak hep birlikte bir şeyler söylüyor, bu durum Almanya liginde de var.
Stadyumdaki spiker ne diyor? taraftarlar ne cevap veriyor ?
tribün: schaub
spiker: durum, rapid
tri.: 1
spi.: salzburg
tri.: 0
spi.: tesekkür ederim
tri.: rica ederim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespiker: golü atan 10 numaramiz lois
tri.: rica ederim
Sağolasın hep merak etmiştim ne diyorlar, tarafta da ne cevap veriyor diye.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespiker: golü atan 10 numaramiz lois
tri.: rica ederim
yoksa 2-0 yeniksin bir gol attın rapit 1 salzburg 2 dedirtmez heralde,
duruma göre ayar veriyordurŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu diyalog spikere kalmıştır heralde,
yoksa 2-0 yeniksin bir gol attın rapit 1 salzburg 2 dedirtmez heralde,
duruma göre ayar veriyordur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReklam güzel de Yusuf Erdoğan' ın altına yanlışlıkla futbolcu yazmışlar.
Yorum
Yorum