Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Aşkı'na göre Ömer Bayram ve Ndiaye'yi transfer ettik.

Ndiaye istediğimiz türden 10 numara değil , Ömer ise büyük ihtimal elimizde patlar Alper gibi.

Bayılıyoruz boş transfer yapmaya..
    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Aşkı'na göre Ömer Bayram ve Ndiaye'yi transfer ettik.

Ndiaye istediğimiz türden 10 numara değil , Ömer ise büyük ihtimal elimizde patlar Alper gibi.

Sol beke Güray alindi ya, neden birde Ömer Bayram'i transfer edelim?
      Yalandir büyük ihtimal.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Pazar günü Samsun'la Avni Aker'de dostluk maçı oynanacakmış.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mesela rusescu, kariyerinde braga sevilla bükreş gibi takımlar var ve 27 yaşında osmanlıspor'a geliyor. mükemmel olmayabilir ama vasatın üstünde mücadele gücü, oyun aklı ve tekniği var. bonservissiz alınıyor bu futbolcu. büyük kazıklar yiyoruz malesef.
          kesinlikle bu tarz oyuncular lazım maliyeti kac paradır rucescu nun.

Yorum

• Lucescu gelmez neden gelmez kulubun durumu ortada schaktar bizden geldiginde daha kötüydü diyen arkadas schaktarın bu kadar borcu yoktu ve Lucescu daha gencti.şimdi Lucescu 70 yasında eski heyecanı yok artık emeklilik ikramiyesi peşinde.bizim transfer bütcemiz 10 milyon doları gecmez son olaylardan sonra ülkemize bircok oyuncu burun kıvırır.

Yorum

• Ben de Ersun hocayı görmekten memnun olurum ancak ismi hem takımı, hem kendisini hem de yönetimi önemli şekilde yıpratır düşüncesindeyim. O nedenle benim öncelikli tercihim değil.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir hoca geliyor, hatalar yapıyor, hatalar tespit ediyor ve sürdürülebilir görece bir başarı elde ediyor ama biz onu neden mükemmel değilsin diye gönderiyoruz.bunları düzeltme fırsatı vermiyoruz.bu konuya en önemli örnek ersun yanal'dır. bu şımarıklıktan vazgeçmeliyiz, ayaklarımız yere basmalı.

ersun yanal ile zaman kaybettik lafı geçersiz kılınabilir. çünkü klübü içeriden en iyi bilen t.direktör durumunda.dışarıdan da gözlemleme şansı buldu bu dönemde.hatta bütün klüpleri teknik olarak yakından inceleme şansı buldu. ligteki takımlar ve oyuncular ile ilgili her türlü bilgi ve görüntülere ulaştı. lig içinden yapılacak transferlerde en güvenilir hocadır. visca ve ndiaye ile ilgili kararlarına saygı duyulur. şampiyonluk için birinci hoca adayıdır bana göre. eksikleri ve hatalrı yönetim tarafından rahatça kapatılabilir, ortaya serilip zor durumda bırakılmaz.
                ikinci parağrafta o kadar doğru tespitler var ki.. 100% katılıyorum dostum..

Yorum

• ersun hoca bu sene bu ligi her açıdan her bakımdan inceleme şansı bulmuştur.. her takımın ve her futbolcunun bütün yönleriyle istatisklerine sahiptir.. bu onun için çok büyük bi avantajdır.. düşünsenize, savaşacağı rakipleri bir yıl boyunca enine boyuna inciğine kadar araştırıp inceleme fırsatı oldu ilk elden..

Yorum

• Ersun hocanın devre arasında gelmemesinin sebebi Lig Tvyle olan sözleşmesi olabilir diye düşünüyorum.
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lucescu gelmez neden gelmez kulubun durumu ortada schaktar bizden geldiginde daha kötüydü diyen arkadas schaktarın bu kadar borcu yoktu ve Lucescu daha gencti.şimdi Lucescu 70 yasında eski heyecanı yok artık emeklilik ikramiyesi peşinde.bizim transfer bütcemiz 10 milyon doları gecmez son olaylardan sonra ülkemize bircok oyuncu burun kıvırır.
                      Sanki çıkıp top oynayacak diyeceğim de, geçen antrenmanda şınav şov yaptı bu adam. Seni, beni gönderir daha.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• ersun yanal muharrem usta gibi bir başkanla uyumlu bir şekilde en üst motivasyonla iyi işler çıkarabilir bence. ihonun kahrını hala çekmeye devam ediyoruz. takım küme düşme hattından uzaklaştı lakin bu seferde 1461 trabzon ateş hattında. 1461 trabzon çok önemli olacak yeni yapılanmada. inş. düşmez.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor Aşkı'na göre Ömer Bayram ve Ndiaye'yi transfer ettik.

NDİAYE 10 numara değilki Selçuk inan tarzı bir aDAM VE BU SENE ALINACAK EN BAŞTAKİ ADAMDIR.İSTANBUL TAKIMLARI BIRAKMAZSA ALMAYIZ ZATEN HEMEN ALDIK FELAN ÇOK ERKEN İŞLER BUNLAR.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ersun Yanal sıfır risk ve şampiyonluk demektir. Hiç zorlamayalım böyle bir hoca varken.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İnanıp inanmamak size kalmış

Kendi adıma sonuna kadar güvendiğim bir sayfa

1.png
                              2.png
                              3.png
                              4.png
                              5.png
                              Kumral Bir Çocuk
                              Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• bence ersun yanal bu aşamada bize faydalı olamayacaktır

biz lucescu gibi bir taktik deha ve her türlü oyuncunun saygısını kazanacak bir kariyere sahip birini bulmalıyız

lucescu olmaz ise yine yabancı ve bir kulübü alıp yukarılara taşıyan td ler bulmalıyız

ersun,hami,denizli,osman,şota, ünal artık bizim çaremiz değil

tamamen dışarıdan sistemli çalışan bir hoca gelmeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X