Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sezon sonu içinde batuhan artarslan nasıl olur okay - aytaç - batuhan ortasahası duruma göre biri defansif biri ofansif oynar.
    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dany bu ligde oynadiysa Akakpo da oynar, ama üst düzey katki da saglamaz... Douglas gidecekse çok iyi, hem hazir sehirde olan birisi ve oyununu da biliyoruz, mâliyeti de düsük olacaktir, skinti yok... ama evet 1461 için kötü olabilir, zaten ligde skinti yasiyorlar...
      Şimdi bu benzetmeyi yapacaktım Akakpo'da biraz Dany'lik var dikkat etmek lazım.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yunus Emre Sel de yazdı şimdi. Hayırlı olsun.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Carl Medjani, Levante'de.

Vay be reis bizden ayrıldıktan sonra berduşa dönmüş. Saçı sakalı salmış.

Yorum

• Akakpo kiralanmıştır inşallah. Bonservise gerek varmı ?
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vay be reis bizden ayrıldıktan sonra berduşa dönmüş. Saçı sakalı salmış.
              Saçı nasıl gördün o fotoğrafta ya [emoji1] [emoji1]
              www.x.com/zykmda

Yorum

• douglas gidecekse okey.ama 1461 kötü oldu.abdullah alinir belki bosta su an.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akakpo kiralanmıştır inşallah. Bonservise gerek varmı ?
                  Pilot takıma bonservis ödeyecek halimiz yok ya

Yorum

• Douglas gibi refakatcilik gorevi ustlenen bir stoper olacagina isiran bir stoper olmasini tercih ederim.

yalniz aklima yeni soru isaretleri geldi.

Bosi stoper oynamaz artik, sag bek oyniyacaksa Cavanda gidebilirmi ?

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Trabzonspor'a transferi gerçekleşen Serge Akakpo Stoper ve Ön libero mevkilerinde görev yapabiliyor..

Akakpo'nun sözleşmesi 1,5 yıllık olacak

.Hasan Tüncel
                      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pilot takıma bonservis ödeyecek halimiz yok ya
                        Para açısından demedim.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi bu benzetmeyi yapacaktım Akakpo'da biraz Dany'lik var dikkat etmek lazım.
                          Var tabi ya, Akakpo oynarken akillara Dany gelir

Medjani'nin Levante ile görüstügü 3 5 gündür yazilip çiziliyordu Fransa ve Cezayir basininda... orda hiçbir sey yapamaz söner gider, zaten yasi 30 falan... skinti yok... Belkalem'i alalim daha iyi... uzun zamandir oynamiyor kerata skinti orda
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Akakpo iyidir ben begeniyorum..Maliyet de yok sıkıntı yok..

Yorum

• akakpo togo milli takiminin oyuncusu
                              ayrica 2014 afrika yilin 11inde yer aldi

hava toplarinda biraz eksigi var, birde topu ayaginda fazla gevelemesi disi gayet saglam stoper
                              yumludan iydir en azindan
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 1461 e acil oyuncu göndermek lazım Beşir i Adülkadir i direk yollamak lazım orada yarım devre oynamak çok iyi tecrübe olur hemde 1461 i takip etmek için sebebimiz olur. Adamların bide stoperini aldık kümeye gidecekler maç kazanamıyorlar zaten neden pilot takıma önemsiz muamelesi çekiliyor ? Gençlerin en iyi gelişeceği ve şans bulacağı yer. Maçlarını tv veriyor. Yine düşerlerse rezalet olur.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X