Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Normal şartlarda Bosingwa'ya bu yıl için en az 1.6 milyon ödeyecektik. Eğer ilk yarının parasını aldıysa minimum 300-400 bin kardayız. Yok bu yıl içni hiç ödeme yapılmasıysa 1.2 milyon euro gibi bi para yapar ki muazzam bi rakam bu. Ama hiç ödeme yapılmamamış olmasına pek ihtimal vermiyorum.

Ama nereden baksan en az 500 bin euro gibi bi kar var ki 2 milyon liraya yakın bi para yapıyor, her şekilde muazzam iş.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eğer alacaklarindan vazgeçip bu paraya imza attiysa helal olsun..gerçekten seviyor kulubu demek...
      boyle oyuncularin sorun ettigi seyler muhattap bulamamak, saygi gormemek olur.

Yorum

• Chelsea'den Bertrand Traore'yi gelecek sezon icin düsünmeliyiz.

Pato geldikten sonra hic forma sansi bulamayacak.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Alın size şampiyon takım. Mas ve Zapata bedava, Lerma ucuza alınır sadece Bolanos ve Ndiaye için biraz para harcamak lazım.

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Chelsea'den Bertrand Traore'yi gelecek sezon icin düsünmeliyiz.

Pato geldikten sonra hic forma sansi bulamayacak.
            Chelsea Marin örneği yüzünden birdaha bize kiralık topçu vermez bence.

Bikere en başts Chelsea verse bile Traore' nin ilk danışacağı oyuncu Marin olur. Gerisi malum.
            En son kyodou tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 15:04.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Chelsea Marin örneği yüzünden birdaha bize kiralık topçu vermez bence.

Bikere en başts Chelsea verse bile Traore' nin ilk danışacağı oyuncu Marin olur. Gerisi malum.
              Marin gelme Bosingwa gel derse ne yaparsın?
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Marin gelme Bosingwa gel derse ne yaparsın?
                Riske atmam. Dünyada kiralanacak başka takım yok sanki.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Transfer sayfasına yazdıgım yazı nedeniyle teror estirmekle suclanmam nedeniyle bir daha yazmama kararı almıstım ama biraz daha olgun davranmam gerektigini dusunup kararımdan vazgectim.

29 yasında,kendi mevkisinin Avrupada ki en iyilerinden olan mbia nın 4milyon gibi cok dusuk bir ucrete Cin e satılması kesinlikle bir basarı degildir.Zaten bu adamın en kotu durumda ederi bu kadar.Mbia fizik kalitesi olarak takımdaki acık ara en iyi oyuncuydu.Bu sayfalarda Mbia nın 35 yasında oldugu soylendi,paragoz oldugu,mac sattıgı soylendi.Adama etmedigimiz hakaret kalmadı.Tum bunlardan sonra anladımki Trabzonspor taraftarı gercektende belli duzeyin uzerindeki oyuncuyu kaldıramıyor.Bizi oyle sıradanlaştırmıslarkı mbia,marin,cardozo,cavanda gibi ust duzey oyuncuların bize cok oldugunu dusunuyoruz.

Ama kacırdıgımız bir gercek var.Kadromuzda boyle A klas oyuncular bulunmadıgı surece sampiyonluga oynamamız hayalden oteye gecmez.

Bu sezonun ikinci yarısına gelecek olursa zaten yumusak olan ortasahamız Mbia nın gitmesiyle pamuk kıvamına geldi.

Bu ortasaha ile mac almamız epey zor.Kupa macında ne demek istedigimi daha net anlayabilirsiniz.

Aytac ve okay cok iyi oyuncu olsalarda mutlaka bu bolge icin bir isme daha ihtiyacımız var.

Özer,erkan,ekici nin formsuzlukları nedeniyle on bolgeye ve ozellikle kanata transfer yapılması elzem.

muhammet ve guray transferleri olumlu.Özellikle Guray ın katkısının ust duzey olacagını dusunuyorum.

Taktik olarak kanat oyuncularımızın yetersizliğini dusunursek tek caremiz cardozo-muhammet ikilisi ile oynamak.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bazi futbolcular mac basi ucretlerine bakiyorum sonra bide Bosi reisin mac basina bakiyorum

Gercekten helal olsun

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bana en mantıklı bu kadro geliyor. Tabii yeni transferlerin performanslarına göre değişiklikler olabilir.

En son B61 tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 15:09.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bosingwayla yapılan anlaşma çok iyi..
                        HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• haber61 canlı bosingwa in törenini canlı yayin verecek diye actim...adamlar usta yi eleştiriyor...Tuncay lakot u iyi bilirdim...çok boş konuşuyor...yok para yok demiş başkan muhammet i almış...para yok diye sportif başarıdan mi vazgeçelim...israf yapmayacAksın İHO gibi...güray lazım değilmiş...iki tane cop u gönderiyon..bedava ya is yapacak oyuncu alıyorsun....ne boş insanlarımız var
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İmza törenini izlemek isteyenler bit.ly/reisgurayimza
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 1000 euro maç başı mı? Güzel ve komik bir rakam.

Yorum

Çalışıyor...
                                X