Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir şey soracağım, Mbia'nın gidişine kızanlar, sevinenlerin özevlatçı olduğunu veya diğer futbolcuların hal ve hareketlerini göz ardı ettiğini falan mı düşünüyor? Adamın taliplisi vardı gitti, diğerlerinin de taliplisi çıksa diğerleri de gider. Onlara da seviniriz merak etmeyin.
    +1

"Çöpler dururken niye eli ayağı düzgün oyuncular gönderiliyor?" diye soruyor herkes haklı olarak ama bu çöplere teklif yok. "Ben bu çöpleri, takımı zarara uğratmadan gönderirim" diyebilen varsa yarın başlasın işe. Adamların hepsinde kapı gibi sözleşmeler var ve gitmiyorlar.

Sanıyor musunuz ki Usta yönetimi bu çöplerden memnun?
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kurulu takım olsa, sistem işlese, adam gelip nokta transfer olarak ortasahadaki defansif oyuncu açığını kapatsa, anlaştığı parayı da tıkır tıkır ödesek sorun yok...

Ama şimdi bakalım... Hazır bir takım yok, sistem hiç yok, nokta transfer diyerek adam koyabileceğin bir yapı yok çünkü takım yok, para zaten yok...

Bir de üstüne maddi huzursuzluklar çıkıyor.

Adama da kendimize de eziyet.
      Takım kurulana kadar elde tutsak kötümü olurdu.Bence olmazdı.

Yorum

• Çok değil iki kişi bu takımı şaha kaldırır; Nakoulma ve Ndiaye.
        Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kafadan Mbia tarartarın önüne atıldı bunu herkes biliyor.Yönetim geldikten sonra Antalya maçında attığı goldeki sevinci tazeliğini koruyor.Bu adam kendi başına bu hâle gelmedi.Muhammet konusuna gelince Umut üst düzey olarak 5 sene büyük takım forması giydi hakederek yurt dışına o paraya transfer oldu.
          Birader bu konuda da yönetme çaktın ya [emoji122][emoji122][emoji122] yönetimde gram akıl olsa yatırmazdı İhodan kalan borcunu Mbiaya sonra da eski yönetimi suçlar işine bakardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          trabzonspor

Yorum

Kafadan Mbia tarartarın önüne atıldı bunu herkes biliyor.Yönetim geldikten sonra Antalya maçında attığı goldeki sevinci tazeliğini koruyor.Bu adam kendi başına bu hâle gelmedi.Muhammet konusuna gelince Umut üst düzey olarak 5 sene büyük takım forması giydi hakederek yurt dışına o paraya transfer oldu.
            sabahdan beri ayni seyi yaziyorsunuz
            her yeni gelenede alintilayip görüsünüzü gözüne milletin sokuyorsunuz

bir son 10 sayfayi okuyun
            ayni seyi 58531kez tekrarladiniz
            tebrik ederim
            En son Kaya tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 19:29.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mbia 1 ay önce bütün alacaklarını alıp sözleşmesini feshederek gitme şansına sahip oluyordu neredeyse. Şimdi hem 2. yarı alacaklarından kurtulduk, hem de 4 milyon Euro para aldık. Bu bir yönetim başarısıdır. Aynı durumla karşı karşıya olan İHO, Constant'a 2 milyon Euro verip öyle yollamıştı.

Kalite olarak Mbia'nın yerini doldurmamız çok ama çok zor. Ancak Mbia kafa olarak burada olmadığı için muhtemelen tam verimle oynamayacaktı. Bu yüzden verim açısından yerine oynayacak kişi çok fazla sırıtmaz diye düşünüyorum.
              ya hocam millet işine geldiği yerden bakıyor gayet net yazmışsınız işte ama anlamayan anlamıyor işte. yok mbia niye gönderilmiş miş çok şahane oyuncuymuş. bi arnavutluk maçında oynadı bi de bjk maçında ondan sonra ful yattı yaptığı pas hatalarını amatörler yapmaz.

ben bunların direk usta ya muhalefet için yapıldığını düşünüyorum içerisinde hiç bir mantık barındırmıyor

Yorum

Aynen abi çok doğru söylüyorsun .İho yönetimi varken parayı alamadığı için sıkıntı yoktu ama maalesef Usta yönetimi ona ücretini ödeyince bozuldu adam.Ulan Usta niye adamın parasını ödedin ya yazıklar olsun sana

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sabahdan beri ayni seyi yaziyorsunuz
                  her yeni gelenede alintilayip görüsünüzü gözüne milletin sokuyorsunuz
                  trollugu gecdiniz [MENTION=19030]asilhamsi[/MENTION]ylen beraber resmen terrör estirdiniz baslikda

bir son 10 sayfayi okuyun
                  ayni seyi 58531kez tekrarladiniz
                  tebrik ederim
                  boşver hocam bunlar sırf muhalefet için yazılıyor çok bariz bu. başkan gayet iyi bir iş yaptı mbia yı göndermekle bunu herkes biliyor

Yorum

Sıktı artık ama. Yeter.
                    Futbolcuyu taraftarın ve medyanın önünen atmanın ne demek olduğunu iyi biliriz. Sizden öğrenecek değiliz.
                    Onur Recep Kıvrak

Yorum

• mbia çok beğendiğim bi topçuydu ancak bizde tutmadı.sürekli sorunlar yaşadı takım ve taraftarla.en az zararla elden çıkması takımın faydasınadır.isimler gider takım kalır.bize düşen her ne olursa olsun yönetim ve takımı desteklemektir.bu yıl zaten feda sezonu oldu. tr kupasını alıp uefa'ya katılmak hedefimiz.seneye iyi bir hoca,iyi bir yapılanmaya eksikleri gideririz.stadyum açılışıyla da havamızı buluruz.kendinizi üzmeye değmez.takıma destek olmaya devam...
                      Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• Biz bu zihniyetten nasıl kurtulacağız Rabbim...
                        Onur Recep Kıvrak

Yorum

bana ayda 10 bin dolar versinler, gollerden sonra futbol tarihinde çığır açan gol sevinçleri yaparım.. salih dursun çok çılgınca seviniyor mesela.. keza özer de öyle.. bana gol atınca çılgın gibi sevinecek oyuncu değil takımı galibiyete taşıyacak oyuncu lazım.. çılgın gibi sevinmek taraftarın işi..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz bu bosingwa ve medjaniye zaten para ödemiyor muyuz? Belli ki uefanın sıkıştırdığı şu dönemde uzlaşma gayreti içine girmiş yönetim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Bosingwa ve Medjani olayına biz saha içinde bakıyoruz ama bence de yönetimin önceliği bu konuda Uefa'da yeni bir dava açılmaması. Çünkü herkes Usta'nın Uefa'dan ceza gelmemesi konusuna çok önem verdiğini söylüyor.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Mbia ne kadar kaliteli futbolcuymuş ki avrupa dan 4 milyon euro veren takım çıkmamış.bu avrupalılarda çok cahilmiş be.

Yorum

Yükleniyor...
                              X