Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuan en mantıklı hamle satın alma opsiyonlu Serdar Taşcıyı kiralamak olur.Zorlamak lazım bu transferi ama pek zorlanmıyor gibi..
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Muhammet Demirin yerinde olsam bu saatten sonra takimimdan ayrilmam. Ne isim var abi boyle karaktersiz ve les kadronun icinde der, transfer gorusmesini bitiririm.

Yav sinirimden bu zavallilari tanimlayacak kelime bulamiyorum, haram zikkim olsun Trabzonsporun ve Trabzonsporlularin hakki bu ruhsuzlara.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        .......................onur
        cavanda....serdar....aykut....guray
        ................mbia....aytac
        .......ozer........ndiaye......yusuf
        ..................muhammet

net kontra atak takimi. rakibi tehdit etsinler yeter.burdan iyi oyuncular cikar.ekici ve okay da kendilerine gelene kadar dinlensin. erkan isvec'e gonderilsin.marin'i ne yapariz ben de bilmiyorum.o oynayabilir arada.

cardozo'dan 5 gelse yapilir bu transferler.
        özer 11 marin ulkesine donecek oylemi?
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güray,Ndiaye ve Muhammet acilen transfer edilmeli yoksa ikinci yarı felaket olur.
          Bu 3 lu takımı yeni bir teknik direktör ile biraz olsun toparlar.

--------------onur------------

***-----------aykut-----****-----------guray

-----------aytac------------mbia---------------

marin-----------------ndiaye-------------yusuf

---------------muhammet----------------------

en azından bunu yapmalıyız.Sag taraf ne olacak hic bilmiyorum.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Başka bi başlığa yazmıştım ama burada da bulunsun;

Bu oyuncu grubu ne yazık ki bu looser'lık psikolojisinin üstünden gelebilecek mental güce sahip değil. 5 maç üst üste kazanalım 6. maçta yenildiğimiz anda yine orijinal ayarlarına dönüyorlar. takımdan ziyade kulübün yarışmacı kimliği kaybolmuş durumda. Mesela beşiktaşın da oyuncu grubunun hatrı sayılır kısmı vasat oyunculardan oluşmasına rağmen yıllardır bu yarışmacı takım hüviyetiyle mücadele ettikleri için kusurlar bu kadar göze batmıyor. Mesela benim için rezalet bi futbolcu olan Yumlu Beşiktaş oyuncu grubunun içinde/sahada yer alsa bu kimlik sayesinde en az 1 level daha yukarıda katkı sağlar. Taş yerinde ağırdır derler ya, işte bizim taşın yerinde sıkıntı var.

Bu saatten sonra bu oyuncu grubuyla başarı geleceğine kesinlikle inanmıyorum. Tama yabancı sınırı vs. vardı, yerli olacak alabileceğimiz oyuncular belliydi ve biraz da el mecbur şekilde rezalet bi kadro kurduk. ama tamam, artık bunda ısrar edip önümüzdeki 5 yılı yakmanın anlamı yok. Bu saatten sonra bu oyuncu grubundan ne para kazanabilirsin ne de katkı alabilirsin.

Gene mi 15 transfer yapılacak, yine mi aynı hataya düşülecek diye verilen ya da verilecek tepkileri çok gereksiz buluyorum. Evet malesef bu yapılacak. Önceki sefer alabileceğin oyuncular belliydi, alabileceğin en iyi kanat Sefa ve Serdar'dı gittin aldın. Ama şimdi öyle değil,vaktin de var imkanın da. otur adam gibi planlamanı yap, yeni bi oyuncu grubu oluştur.

Bu bütün vücuda yayılmış bi kanser, sen gidip en temiz böbreği de alsan, iki ay içinde o da eskisinden beter olacak. başka bi ihtimal yok. ya sürüne sürüne öleceksin, ya da yaşamak için parası neyse verip en iyi ilacı alıp bu kanseri söküp atacaksın. geçmişte kocakarı ilaçlarına milyonlar yatırdın diye seni iyileştirecek kemoterapiyi reddedemezsin. reddediyorsan da hastalıktan şikayet etmeyeceksin.

Ek olarak şunu da söyliyim, Sadi rezalet bir teknik direktör ama şu mevcut ortam öylesine berbat ki, en iyi teknik direktör de gelse mental olarak 6 ayda çöker, seneye takımı çalıştıracak dermanı kalmaz. 6 ayda en iyi hocayı bile öğütür mevcut düzen. Yani TD konusu da iki ucu b..lu değnek. Şu devre arasında teknik direktörden önce takımda fark yaratacak, mental yöne kuvvetli bi oyuncu almamız lazım. Ortasaha olur, kanat olur fark etmez, ama direk katkı verecek bi isim olması lazım. geçen yıl bu isim Ekici'ydi, her şeye rağmen fark yaratıp bir şeyler kazandırıyor, taraftarın gazını bi nebze de olsa alıyordu ama o da bir yıl dayanabildi, mevcut düzen onu da öğüttü. Bizim şimdi şu 6 aylık felaket döneminde koltuk değneğimiz olacak bir oyuncuya ihtiyacımız var. sonrasında ise radikal bir yenilenmeye..

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              özer 11 marin ulkesine donecek oylemi?
              transfer edecek miyiz marin'i? etmeyeceksek bir anlami yok.ozer'le de bir alakasi yok.sag kanatta verimli olmaz marin.ya sol ya da forvet arkasi oynamali.ulkesine donsun diyenolmadi.o da oynayabilir yazdim.

Yorum

• Bir de etoo yla kıyaslayanlar vardı buralarda cardozoyu gönderin gitsin

Yorum

• Öyle gitmiyorum falan ne demek ya şu Deniz'i döve döve göndermek lazım.Muhammet şart

Yorum

• her şey bir kenara da bu stoper yoksulluğunda uğur demirok neden takıma geri çağrılmaz?
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• trabzonspordaki derin trabzonlular transfere izin vermezler

trabzonsporumuz bursaya karsi iki gol ati , artik Transfer olmaz derin trabzonlular gol atabiliyoruz sorunumuz gol atabilmek degilmis diyorlardir..

bu derin trabzonlular oldugu sürece ve baskanimiz derin trabzonlulari dinliyorsa sezon sonuna Kadar degil gelecek sezonda sadi tekelioglu devam edecektir ..icimden böyle geciyor
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Adı, milleti ne olursa olsun sahada yüreğiyle oynayan adamlar istiyorum. S. Aziz denilen kazma, yetenek fakiri adam bile yürekten oynuyor bizim eşekler de anca artistlik yapsın.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bizim futbolcular malesef ligi bitirmiş.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bu Deniz Yilmazi kim alir ?

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• bugün tepetaklak olduk transferleri unuttuk ne oldu

muhammet güray haber yok mu

ustaya tam destekte artık şu iki transferi bitirmesi şart oğlu şart oldu

Yorum

• henrique adrian, colmanın yerni bir yığın çöple doldurduk. bugün mbianın önünde colman ve adrian olsaydı cardozoyu tamamlayan bir forvet.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X