2 milyon deniz, 1,8 ishak. ortalama 4 milyon TL daha azalmış oldu. Fatih atik'te bi gitse tam olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sefa 4-2-3-1 sisteminde mümkün değil oynayamaz.. tek mevkii var sağ açık.. ama 3-5-2 ve 4-4-2 sisteminde daha çizgide oynayabilir.. belki hami hoca şenol güneş gibi bir dokunuş yapabilir kendisine.. başka çaremiz yok.. o kadar para verilen birinin bedava gönderilmesi mümkün değil.. ama kesinlikle feda demesi lazım..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa Yilmaz:
2015-16 futbol sezonu için 3 milyon 456 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti,
2016-17 futbol sezonu için 3 milyon 744 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti,
2017-18 futbol sezonu için 4 milyon 32 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı
paralara bak paralara. gürayın 2 milyon lirasına itiraz edenler zamanında bunlara da itiraz etmişler miydi?Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 milyon deniz, 1,8 ishak. ortalama 4 milyon TL daha azalmış oldu. Fatih atik'te bi gitse tam olacak- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Başkana çip mi taktılar ne ettiler anlamadımher bir haltını biliyorlar .
Hasan Tüncel â€@hasantuncel61
Başkan Usta Deniz ve Ishak 'a "Burası çiftlik değil. Trabzon'un parasını yedirmem" dedi. Artık ses tonunu siz tahmin edin..///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa tek başına 4 milyon ediyor neredeyse. Acilen postalamak lazım da nasıl yapacağız o mesele.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Sefa parlayip piyasa yapabilir mi ? ihtimal yok gibi bir sey
Su an satsan para eder mi ? etmez
Maasinda indirime gitmeyi kabul eder mi ? pek sanmiyorum...
O zaman sözlesmesi karsilikli feshedilsin
Yoksa Soner gibi yillarca kalip, bir sey yapmadan kalan sürede yaklasik 15 milyon Tl kazanmis olacak...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa Yilmaz:
2015-16 futbol sezonu için 3 milyon 456 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti,
2016-17 futbol sezonu için 3 milyon 744 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti,
2017-18 futbol sezonu için 4 milyon 32 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı
paralara bak paralara. gürayın 2 milyon lirasına itiraz edenler zamanında bunlara da itiraz etmişler miydi?
Yorum
-
sefa öz evlat kategorisinde bu yüzden onun aldığı para önemli değil. ilk önce yerli yabancılar gider. deniz ishak gibi...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Hasan Tüncel â€@hasantuncel61 12 dk.12 dakika önce
büyük ihtimal çıkardığı zorluktan dolayı sözleşmesi fesh edilip gönderilecek ..
300--500 birşey koparsak iyidir.Zorluk derken bence ibb nin filan tekliflerini reddetti herhalde
Hasan Tüncel @hasantuncel61 9 dk.9 dakika önce
Ishak Doğan'ı Başkan Usta fena fırçaladı.. Kendisine çeki düzen vermesini istedi..
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa parlayip piyasa yapabilir mi ? ihtimal yok gibi bir sey
Yoksa Soner gibi yillarca kalip, bir sey yapmadan kalan sürede yaklasik 15 milyon Tl kazanmis olacak...
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa parlayip piyasa yapabilir mi ? ihtimal yok gibi bir sey
Yoksa Soner gibi yillarca kalip, bir sey yapmadan kalan sürede yaklasik 15 milyon Tl kazanmis olacak...ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Allah,yav biz Sonere kiziyorduk o kadar ama Claramiz hic olmasa kupa maclarinda oynuyordu.Bu Sefa nin aldigi ücret ne böyle.Üstelik birde Trabzonspor taraftari olacak.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhtemelen gideceği takımdan yüksek maaş istiyor. Bu yüzden de o takımlar hem bonservis, hem maaşı karşılayamıyor. Hasan Tuncel de son twitin de bundan bahsetti sanırım..
Çıkardığı zorluklar sebebiyle muhtemelen sözleşmesi feshedilerek gönderilecek yazmış.En son memozcan tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 00:02.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
Yorum