Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 milyon deniz, 1,8 ishak. ortalama 4 milyon TL daha azalmış oldu. Fatih atik'te bi gitse tam olacak
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• sefa 4-2-3-1 sisteminde mümkün değil oynayamaz.. tek mevkii var sağ açık.. ama 3-5-2 ve 4-4-2 sisteminde daha çizgide oynayabilir.. belki hami hoca şenol güneş gibi bir dokunuş yapabilir kendisine.. başka çaremiz yok.. o kadar para verilen birinin bedava gönderilmesi mümkün değil.. ama kesinlikle feda demesi lazım..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sefa Yilmaz:

2015-16 futbol sezonu için 3 milyon 456 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti,
        2016-17 futbol sezonu için 3 milyon 744 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti,
        2017-18 futbol sezonu için 4 milyon 32 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı

paralara bak paralara. gürayın 2 milyon lirasına itiraz edenler zamanında bunlara da itiraz etmişler miydi?
        İki seçenekten birini seçmek zorunda mıyız ?
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 milyon deniz, 1,8 ishak. ortalama 4 milyon TL daha azalmış oldu. Fatih atik'te bi gitse tam olacak
          Sefa tek başına 4 milyon ediyor neredeyse. Acilen postalamak lazım da nasıl yapacağız o mesele.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Başkana çip mi taktılar ne ettiler anlamadım her bir haltını biliyorlar .

Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61
            Başkan Usta Deniz ve Ishak 'a "Burası çiftlik değil. Trabzon'un parasını yedirmem" dedi. Artık ses tonunu siz tahmin edin..
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sefa tek başına 4 milyon ediyor neredeyse. Acilen postalamak lazım da nasıl yapacağız o mesele.
              elimde olsa bir saniye tutmam ama Sefanın bu dönemde gideceğini düşünmüyorum.inşallah yaz döneminde yeni yapılanma falan gider diyeceğim de çok yüksek yıllığı var kimse ödeyemez o paraları.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Sefa parlayip piyasa yapabilir mi ? ihtimal yok gibi bir sey
                Su an satsan para eder mi ? etmez
                Maasinda indirime gitmeyi kabul eder mi ? pek sanmiyorum...
                O zaman sözlesmesi karsilikli feshedilsin

Yoksa Soner gibi yillarca kalip, bir sey yapmadan kalan sürede yaklasik 15 milyon Tl kazanmis olacak...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sefa Yilmaz:

2015-16 futbol sezonu için 3 milyon 456 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti,
                  2016-17 futbol sezonu için 3 milyon 744 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı ücreti,
                  2017-18 futbol sezonu için 4 milyon 32 bin TL garanti ücret ve 28 bin 800 TL maçbaşı

paralara bak paralara. gürayın 2 milyon lirasına itiraz edenler zamanında bunlara da itiraz etmişler miydi?
                  Allah Allah,yav biz Sonere kiziyorduk o kadar ama Claramiz hic olmasa kupa maclarinda oynuyordu.Bu Sefa nin aldigi ücret ne böyle.Üstelik birde Trabzonspor taraftari olacak.

Yorum

• sefa öz evlat kategorisinde bu yüzden onun aldığı para önemli değil. ilk önce yerli yabancılar gider. deniz ishak gibi...
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 12 dk.12 dakika önce
                      büyük ihtimal çıkardığı zorluktan dolayı sözleşmesi fesh edilip gönderilecek ..

300--500 birşey koparsak iyidir.Zorluk derken bence ibb nin filan tekliflerini reddetti herhalde
                      Hasan Tüncel @hasantuncel61 9 dk.9 dakika önce
                      Ishak Doğan'ı Başkan Usta fena fırçaladı.. Kendisine çeki düzen vermesini istedi..

Yorum

• Gerçi Sefa ile karsilikli fesih yapmak istesen, "verin 2-3milyon€ gideyim" diyebilir
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sefa parlayip piyasa yapabilir mi ? ihtimal yok gibi bir sey

Yoksa Soner gibi yillarca kalip, bir sey yapmadan kalan sürede yaklasik 15 milyon Tl kazanmis olacak...
                          Sözleşmesini feshettiğinzaman da o parayı kuruşu kuruşuna alır isterse.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sefa parlayip piyasa yapabilir mi ? ihtimal yok gibi bir sey

Sefa gibi oyuncular karşılıklı feshi de kabul etmez.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah Allah,yav biz Sonere kiziyorduk o kadar ama Claramiz hic olmasa kupa maclarinda oynuyordu.Bu Sefa nin aldigi ücret ne böyle.Üstelik birde Trabzonspor taraftari olacak.
                              Kolunu kessek bordo mavi kanı göreceğiz neredeyse. O derece fanatik.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muhtemelen gideceği takımdan yüksek maaş istiyor. Bu yüzden de o takımlar hem bonservis, hem maaşı karşılayamıyor. Hasan Tuncel de son twitin de bundan bahsetti sanırım..

Çıkardığı zorluklar sebebiyle muhtemelen sözleşmesi feshedilerek gönderilecek yazmış.
                                bu bursasporun kolpaçino başkanı bizi yem gibi kullanarak bütün topçuları fenere satmıştı.. kankası bizim kolpaçino ise ben fırıldak değilim diye şeneri almamıştı 5 milyon tlye.. bunlara iyilik yaramaz ibbde daha iyi para vardır. bence oraya versinler.. hem ibb iyi gidiyor muhtemelen oranın ritmini bozar deniz .. işimize gelir
                                En son memozcan tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 00:02.
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yükleniyor...
                                X