Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arası bir orta saha , bir sol bek , bir de kanat alsak iyi olur..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Beyler Bologna'da sol bek Adam Masina. Bazı maçlarına denk geldim cidden güçlü, teknik ve zeki bir oyuncu. Yaşı 21 tm değeri 1.5 milyon gözüküyor sağda solda ismi duyulmamış pek galiba en fazla 2 milyona bitirebiliriz hem halihazırda gayet iyi hem de potansiyeli yüksek bence.

Yorum

• Estebanı gondersek bence şu ortamda tolgayı alabiliriz
        Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Estebanı gondersek bence şu ortamda tolgayı alabiliriz
          Hastayım şu duygusal yaklaşımlara. Başımıza ne geldiyse bu yüzden geldi.
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Arapların bile Akyazı' dan Vip Kombine satın alacağı günler yakındır, hissediyorum.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• aslında hemen hemen iskeleti kurduk diyebiliriz.

Bundan sonra yapılacak adımlar cok onemli.Mesela Douglas ın yanına hızlı bir stoper alınsa cok onemli bir adım atılmıs olur.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hastayım şu duygusal yaklaşımlara. Başımıza ne geldiyse bu yüzden geldi.
                Olayın duygusal yonu oldugu dogru fakat estebanida gorduk bence tolga estebandan daha iyi kalecidir sizce ole degil mi ?
                Bordo-Mavi

Yorum

Olayın duygusal yonu oldugu dogru fakat estebanida gorduk bence tolga estebandan daha iyi kalecidir sizce ole degil mi ?
                  Esteban' dan iyi kaleci olması ihtiyacımız olduğu anlamına gelmez. Şuan ikisi de kova. Esteban gönderilmeli, yedek kaleci Uğurcan olmalı bence. İllede kaleci alınacaksa, boşta Hakan Arıkan var.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Esteban' dan iyi kaleci olması ihtiyacımız olduğu anlamına gelmez. Şuan ikisi de kova. Esteban gönderilmeli, yedek kaleci Uğurcan olmalı bence. İllede kaleci alınacaksa, boşta Hakan Arıkan var.
                    Hakan arikani bjk bize birakmaz suan en iyi secim tolga diye dusunuyorum yada dediginiz gibi genc ugurcan olabilir fakat onuda bir izlemek lazim
                    Bordo-Mavi

Yorum

• Tolga kötü günlerine geri döndü, Beşiktaş taraftarı inanılmaz kızgın kendisine, bize döner mi acaba?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tolga kötü günlerine geri döndü, Beşiktaş taraftarı inanılmaz kızgın kendisine, bize döner mi acaba?
                        Bende isterim gelmesini. Esteban kovasından 40 kat daha iyidir.

Ayrıca Damiao serbest kalmış alamaz mıyız acaba?
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• edt
                          En son muratt tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 09:46.
                          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tolga kötü günlerine geri döndü, Beşiktaş taraftarı inanılmaz kızgın kendisine, bize döner mi acaba?
                            İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hakan arikani bjk bize birakmaz suan en iyi secim tolga diye dusunuyorum yada dediginiz gibi genc ugurcan olabilir fakat onuda bir izlemek lazim
                            İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Estebanı gondersek bence şu ortamda tolgayı alabiliriz
                            Şaka diye düşünüyorum ?

Yok zamanında Tolga satılsın/ satılmasın diye o kadar burada kavga edildi, Tolga'yı savunan arkadaşlar hatalarını anlamışlardır herhalde diye düşünürken hala Tolga'yı geri isteyenleri görünce hakkatten bizim durum çok vahim...
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şaka diye düşünüyorum ?

Yok zamanında Tolga satılsın/ satılmasın diye o kadar burada kavga edildi, Tolga'yı savunan arkadaşlar hatalarını anlamışlardır herhalde diye düşünürken hala Tolga'yı geri isteyenleri görünce hakkatten bizim durum çok vahim...
                              Aslinda gayet ciddi idim estaban yerine tolga daha iyi olur diye dusunuyorum hala
                              Bordo-Mavi

Yorum

Aslinda gayet ciddi idim estaban yerine tolga daha iyi olur diye dusunuyorum hala
                                Birincisi Tolga alıyor 2m euro, Esteban alıyor 500bin euro.
                                İkincisi Tolga olduğu sürece Onur'un satılması söz konusu olur ve eninde sonunda satılır. Şenol Güneş'ten sonra gördüğümüz en iyi kalecimizden bahsediyoruz burada.
                                Üçüncüsü Tolga Esteban kadar olmasa da gayet kötü bir kaleci. Ve hep kötü bir kaleciydi.
                                Tolga olacağına Uğurcan olsun veya geçen seneki genç arkadaş olsun çok daha iyi, illa Esteban olmasın derseniz.
                                Tolga özevlat olmasa acaba ismi burada anılır mıydı ? Tolga'nın şurada gördüğü desteğin onda birini Hakan Arıkan görmedi şu forumda...
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

Yükleniyor...
                                X