Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    27 yaşına gelmiş ve şimdiye kadar aşırı sivrelmişliği yok maalesef.. vasat..
    27 yaşına gelip aşırı sivrilmis adamın ne işi var ekonomik krizdeki Trabzonsporda ? Ki dünyada sol bek kıtlıgı varken

Yorum

• Uefa'la yaptigimiz anlasmanin avantajlari oldugunu düsünüyorum.

Bu anlasma olmasaydi belki milyonlari savurup yine yanlis Malouda, N'doye , Yatabare transferleri yapacaktik. Ancak anlasmaya göre paralari savuramayacagiz ve dolayisiyla scouting ekibi devreye giriyor. Yapacagimiz transferler taninmamis ucuz futbolcular olacaktir belki isim olarak taraftarlari tatmin etmeye bilir ancak neden bir N'diaye , Visca , Umar olmasinlar.

Yorum

• Kücülmenin tehlikeli bir yanida aldiginiz genc oyuncunun uzun mukavele yapmasaniz diger Takimdan gelecek teklifler, birde az Maas veriyorsaniz kacarlar. Onun icin en az 5 sene anlasmamiz lazim.

Yorum

• ---------------------------------Onur-----------------------------

Cavanda------------Bastos-------------Mandi---------Mbengue

---------------------Bennasser-----------Vukcevic-----------------

Visca----------------------------Ndiaye-------------------------Atıf

---------------------------------Muhammet-------------------------

Mandi = Bedava ; Yıllık:800
          Bastos = Bedava ; Yıllık:750
          Mbengue = Bedava ; Yıllık: 600
          Vukcevic = 3 milyon ; Yıllık: 800
          Bennasser = 3 milyon ; Yıllık: 800
          Visca = Takas+1 ; Yıllık: 1
          Ndiaye = Takas+1 ; Yıllık: 750
          Atıf = Bedava ; Yıllık: 650

Geri dörtlü;hücumcu bir sağ bek,defansif bir solbek ve sağlam iki stoper oyuncusundan oluşuyor.

Ortasahanın göbeği pas kalitesi,oyun zekası,teknik kapasitesi ve direnci iyi olan iki tane oyuncudan oluşuyor.

Öndeki dörtlü her biri 10 golün üzerine çıkabilecek skorer oyunculardan oluşuyor.Visca son yıllarda 10 golün altına hiç düşmedi.Atıf desen her sezon 10 golün üzerinde atıyor.Ndiayede 10 golün altında atacak bir oyuncu değil şutları falan çok tehlikeli.Muhammet ise arkadan iyi bir destek geldiğinde banko 10 golü geçecek bir oyuncu.

Bu kadro rahatlıkla ilk dörde girmemizi sağlar.Genel olarak bakıldığında genç bir kadro olduğunu söyleyebiliriz.Kurduğum kadroyu beğenmeyebilirsiniz ama yapacak bişey yok kulübün parası olmadığı için mecburen böyle bir kadro yaptım bende isterim Bailey ve Lozano gibi kaliteli genç yetenekler alalım ama kulübün maaş bütçesi ve transfer bütçesi çok düşük dolayısıyla alacağımız gençler ve verecekleri katkının ne olduğu belirsiz olacağı için riskli olur gelecek sezonda küme düşmemek için oynayan takım görmeyelim.

Yorum

• Habertürk Spor müdürü Faik Çetiner 'in iddiasına göre, Trabzonspor Osmanlıspor 'dan Ndiaye ve Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe ile anlaştı.

Yorum

• 2 senedir aatıf istiyorum, vazgeçince almaya kalkıyorlar.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mbengue defansif olarak oldukça iyi bir oyuncudur.Pozisyon Bilgisi,Kademelere iyi girmesi,adam markajı,fizik gücü ve süratiyle çok iyi defans yapar.Kariyerinde büyük bir sıçrama yapamamasının nedeni ofansif özelliklerinin iyi olmamasından kaynaklanıyor.Top sürme becerisi,Teknik ve Orta Açma gibi ofansif bek özelliklerine sahip olmadığı için büyük kulüplere gidemedi ama trabzonda idare eder.Calenin trabzona verdiği defansif katkıyı fazlasıyla verir.

Burada önemli olan iki bekten biri defansifse diğerinin ofansa katkısının yüksek olması gerektiğidir yani sol bekte Mbengue oynayacaksa sağ bekte çok daha ofansif,hücuma çok iyi katkı veren bir oyuncu olması gerekiyor.
                Mbengueyi begenmeyen arkadaslarimiz renktaslarimiz var hayretle okuyorum yorumlarini ..

gökhants1967 renktasimizin belirtigi gibi calenin verdigi katkiyi fazlasiyla verecektir ,arkadaslar Mbengue daha iyi olaydi öylede böylede alamayacaktik agiz burun bükmeye ne gerek var anlamiyorum ..

ayrica aatif ve ndiaye haberleri cikmaya basladi bu arada aatifi bende cok uzun zamandir foruma yaziyorum keske alabilsek ben cok güveniyorum aatifa

son sikecilerle oynadiklari maca baktim bölüm bölüm aatif icin baktim gercekten top teknigi cok yüksek 3 veya 4 oyuncuyu rahatlikla calimliyor ..hayirlisi diyelim artik
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Atıf keşke gelse ama iyi bir Yıllığa...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 senedir aatıf istiyorum, vazgeçince almaya kalkıyorlar.

bende aatifi ndiayeden fazla bordo mavi formasiyla görmek isterdim ,ama ikisi gelecekse olacaklari düsünemiyorum bile gercekten aatif ve ndiaye transferleri olursa cok büyük heycan gelir taraftara bizlere hayde baskan
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Klupteki gudubetler temizlenmeden kim gelse boş onlarada unutttururlar futbol oynamayı

Yorum

• Aissa Mandi Malaga yolunda.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Sofiane Boufal, 31, Fas ➤ Union Saint-Gilloise, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 17 Eyl 1993, Paris, Fransa

has topçu 3'e aldılar 25 den aşşağı satmazlar böyle adamlar lazım bize

Yorum

• Egemen iddaasını yalanlayan Nevzat Aydın'dan bildiğim kadarıyla Ndiaye'ye filan yalanlama gelmedi. İnşallah olur. Ayrıca as golcümüz de Sow, Demba Ba tarzı bir siyahi olur inşallah.
                            Onur Recep Kıvrak

Yorum

• Kamp ve transfer dönemi ne zaman başlıyor acaba?

Yorum

• Yok mu hala bir gelişme gideceklerle ilgili?

Yorum

Yükleniyor...
                                X