Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stoper 2 tane alirsak o zaman arkaniza yaslanin izleyin
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İki stoper alacağımıza bir stoper ve Cavanda'nın stiline sahip bir sol bek alsak daha iyi değil mi? Medjani stoperi her türlü kotarır...
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biten bir inşaattan kereste alınacakmıs başka bi insaata goturulup bosaltılıcakmıs .
        ne kadar zor olabılırkı dedim gittim,
        bu amelelik adamı zorla solcu yaptırır yemın edıyorum yorgunluktan oluyorum .

bana kısa bir özet gecebilir misiniz ? ne oldu bugun
        Marin geldi Hurma açıkladı.herkes Douglas'da geldi diyor ama açıklama yok.Papy için hala uğrasıyorlarmış

Yorum

• Papy veya Douglas belki de ikisi birden oluyor gibi.

Marin'i saymıyorum, oldu zaten...

Bence bize şimdi bir forvet lazım.

Ya Cardozo form tutsun yada Yatabare ile birlikte yol tutsun...
          En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 21:06.
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İki stoper alacağımıza bir stoper ve Cavanda'nın stiline sahip bir sol bek alsak daha iyi değil mi? Medjani stoperi her türlü kotarır...
            Bedimo
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Konu dışı: instagramda şöyle bir kadın var. Şu ronaldo olayından sonra aklı sıra futbolcularla dalga geçiyor. Emre Çolak'tan Alper Potuk'a, Kweuke'den Melo'ya. Bizimkiler de almışlar nasiplerini. Biri uyarsın da şu kadına dönüş yapmasın bizimkiler.
              8. Kuşatma

Yorum

• Şu an oluşan kadroya 1-2 takviyeyle önümüzdeki sene Allahın izniyle Şampiyonlar Ligi olur Avrupa Ligi olur oralarda bile iyi işler yapabiliriz
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  biten bir inşaattan kereste alınacakmıs başka bi insaata goturulup bosaltılıcakmıs .
                  ne kadar zor olabılırkı dedim gittim,
                  bu amelelik adamı zorla solcu yaptırır yemın edıyorum yorgunluktan oluyorum .

bana kısa bir özet gecebilir misiniz ? ne oldu bugun
                  Ne yani şimdi solcu mu oldun sen. ?

Yorum

• Aslında bi sol bek alınsa belki Constant'ıda 10 numara olarak oynatabiliriz

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bedimo
                      Çok tatlı olurdu gerçekten sol kanatta Trabzon Kara Kuvvetleri gibi olurduk takım olarak
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Konu dışı: instagramda şöyle bir kadın var. Şu ronaldo olayından sonra aklı sıra futbolcularla dalga geçiyor. Emre Çolak'tan Alper Potuk'a, Kweuke'den Melo'ya. Bizimkiler de almışlar nasiplerini. Biri uyarsın da şu kadına dönüş yapmasın bizimkiler.
                        Fake değilse Mehmet kötü düşmüş, yusuf tedibirli yaklaşmış

Yorum

• Sol bek önceikli değil bence. Marin, stoper, kanat lütfen

Yorum

• Yeri değil ama şu '' Gökhan Dinç'i '' nasıl iletişim direktörü yapmışız.

Tesadüfen spor programlarına gözatarken. Bunu dakika, skor programında yorumculuk yaparken gördüm. Açtım, izledim gözlerime inanamadım.

TS'un attığı gollerde, kazanmasından sonra yüzünün halini, mimiklerini görmeniz lazımdı. Nasıl bir hırsa, düş kırıklığına uğradıysa. Öyle bir öfkeye büründü ki nerede ise kafasını masalara vuracaktı.

Bunun gibi BJK'lileri sırf siyasi görüşümle örtüşüyor diye kulübe sokmak hainliktir.

Yorum

• Yatabare'nin kötü bir forvet olduğuna inanmıyorum. Gerektiğinde sonradan girip maçlarda katkı verebilir. Ndoye ile değişmeli oynar diye düşünüyorum. Deniz mi Yatabare mi hamle oyuncusu olarak daha faydalı olur?
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sol bek önceikli değil bence. Marin, stoper, kanat lütfen
                                Hocam Marin'i kanata aldılar zaten şimdi stoper(ler) gelecek muhtemelen.

Yorum

Yükleniyor...
                                X