Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anadolu takımlarına karşı marin çok işimize yarayacak çok

Bu çocuk bizi şampiyon yapar.
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynen başarıdır.elenmeseydik bu hafta perşembe günü maç oynayacaktık.yenerdin o zman bjkyi.yok böyle bir saçma düşünme sistemi.biraz mantıklı düşünün bariiho düşmanlığı köreltmiş mantığınızı.
      Yendin de ne oldu ? Şampiyon mu oldun ? Daha ikinci hafta, o köprüden çok sular geçecek. Olduda Allah korusun yarıştan koptuk. Avrupa da yok. Ne yapacağız ?
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bizim amacimiz büyük takimlarin radarina girmis ama cesitli sebeplerden oynama sansi bulamamis karakterli ve is dsiplini olan yabancilar olmali..Marin bu anlamda dogru isim...Bir baska dogru da bizim Marin dışında ofansif bir oyuncuya ihtiyac duydugumuz...

Konusmayi cok seviyoruz sabirsiz insanlariz..Bunu hepimiz yapiyoruz..Ekici nin ne isi var dedik iyilessin diye dua eder hale geldik..Mbia ya bu kadar para verilir mi dedik sakatlanmasin diye dua eder hale geldik..Yusuf yerden yere vuruluyor adam olmayinca jubile maci oynayanlarla doluyor takim kosan adam olmuyor..Erkan desen bize özür dilettirmeye yemin etmis sanki..Sira daha Cardozo ya da gelecek..Marin de bu listeye eklenecek insallah. ..

Ve şunu iyi bilmeliyiz ki çok iyi topçu kolay kolay bizim lige düşmez. .Elbette iyi topcular var ama belki %10 oraninda..Onun icin samimiyeyle mücadele eden ve belli yetenegi olan topculara istikrar adina destek vermekten baska care yok..

Bursa nin sampiyon oldugunda defansinsa Ali Ömer ibrahim Keceli forvetinde Turgay vardi..Ayni sekilde Sivaa son haftalarda kacirdiginda Abdurrahman Hayrettin Sezer Badur vb adamlar vardi..Sabir ve istikrar önemli kavramlar..Bu sene icin sinyaller gelse de konusmak icin erken seneye sampiyon olacagiz insallah. .

Yorum

• Papy de tam futbolcu tipi var valla Fiziği boyu felan tam kendisi .. İnşallah aksilik çıkmazda Douglas-Papy defans hattımız Taş gibi olur. Orta saha Zaten Ekici-Mbia . Öff bu sene iyiyizz iyi
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            papy demişken faty papy vardı ne oldu? pişmedi mi?

pişti hatta yandı
            #50 Jackson Avelino Coelho
            #7Miroslaw Szymkowiak
            #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Marin hangi liglerden gelmedir ve geldiği liglerde Türk liglerinin karması ne yapar ? Marin Türkiye için çok çok yeterlidir bence...
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Marko Marin'in takıma bir hareketlilik getireceği aşikar.Kaldı ki stoper transferinin yapılacağı da dillendiriliyor ve alınacak oyuncunun takımdaki mevcut stoperlerden daha iyi oldğunu biliyoruz o zaman bize düşen takıma destek olmaktır.
                Önemli olan çok transfer değil doğru transferdir ve biz bunu bu sezon ki transfer döneminde fazlasıyla yapıyoruz.
                Allah'ın izniyle bu sezon istediğimiz başarıyı yakalayacağız.

Yorum

• Marin'in transferi bitmiş. Hayırlı olsun. Inşallah katkı sağlar bende yanılırım.

Bu arada Papy-Douglas ile ligte gol yemeyecek bir duvar oluşturuyoruz bence.

---------------------Onur----------------------

Cavanda---Douglas-----Papy-------Constant

---------------M'Bia-----Okay-----------------

M'Bia'nın oyun zekası ve liderliği ile takım savunmasının da çabuk oturacağını düşünüyorum. Isimlere tek tek bakınca da cuk oturmuşlar.

Yorum

• Papy ve Douglas ikilisi birlikte bitiriliyor mu? Yoksa sadece bir tanesini mi alacağız ben hala tam muhabbeti çözemedim
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Trt Spor altyazı gecti: Trabzonspor bonservisi Chelsea'da bulunan Alman oyuncu Marko Marin ile kiralık olarak anlaştı.
                      8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anadolu takımlarına karşı marin çok işimize yarayacak çok

Bu çocuk bizi şampiyon yapar.
                        Lig maratonunu %70, 80'lerde görmesi, sağlıklı olması yeterli.

Zira kimsenin saf yeteneğine diyeceği birşey yok. Riskli bir transfer yaptık. Ama kiralık ve satın alma opsiyonla almamız soru işaretlerini kaldırmıştır.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yendin de ne oldu ? Şampiyon mu oldun ? Daha ikinci hafta, o köprüden çok sular geçecek. Olduda Allah korusun yarıştan koptuk. Avrupa da yok. Ne yapacağız ?
                          avrupada maksimum geleceğmiz yer grubu geçmek olacaktı yine o da ocak başı oluyor.ayrıca avrupada mbia.ekici sakatlansa ne yapacan.ayrıca uefanın getirisi nerede ise hi. 2 maç aldık 2.6 trilyon kazandık şimdiden.uefada masrafı karşılamıyorsun.uefanın getirisi olmadıkça orada oynamak saçmadır.tek hdef bizim için şamp.liginde oynamak olmalı.şikeciler avrupa maçı sonrası rizede duman oldu.türkiyede hiçbir takım hem avrupa hem şamp. götüremez.örnek geçen seneki bjk.

Yorum

• biten bir inşaattan kereste alınacakmıs başka bi insaata goturulup bosaltılıcakmıs .
                            ne kadar zor olabılırkı dedim gittim,
                            bu amelelik adamı zorla solcu yaptırır yemın edıyorum yorgunluktan oluyorum .

bana kısa bir özet gecebilir misiniz ? ne oldu bugun
                            61

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Papy ve Douglas ikilisi birlikte bitiriliyor mu? Yoksa sadece bir tanesini mi alacağız ben hala tam muhabbeti çözemedim
                              1’i kesin diğeri şaibeli sanırsam

Yorum

• alalım papy ve douglasıda tam bir takım olalım taş gibi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X