Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selcuk videodan topcu olsaydi 20 milyona satmamiz gerekirdi su videoya gore

Ama oyle bir dunya yok...
    vallahi ben inter macinda stadda bu adami izledim

en azindan 20 milyon avroluk futbol oynadi, sampiyonlar ligi sampiyonunun ortasahasinlan tek basina savasdi, o galibiyette celustkadan fazla hakki vardi, en azindan tolga kadar

bu adami hedefsizlige iten yönetimler utansin
    enjoy life moduna girisine sebep olanlar utansin

colman
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Scout ekibi kurmak çokmu zor arkadaşlar?
      Scout ekibi futbolcudan anlayan kisilerden kurulcaksa biraz uzun sürebilir.
      Ama futboldan, futbolcudan anlamayandan kurarsan iki saniyelik is

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Uğur Odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok şükür dünya gözü ile stadı görmek nasip oldu. Arkadaşlar sırt çantası ile stada girebilirmiyim? Biri bir çözüm yolu söylesin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Girersin de açıp içindekileri dağıtarak bakarlar

Yorum

• Papy-Vargas ve bir sol bek ile iyi bir kadro oluruz... Takım olabilir miyiz?
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Cevap veren arkadaşlara teşekkürler çantalı birini görürseniz o benimdir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
            Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
            https://twitter.com/U_TS1967
            https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zeki gitmiş, artık bu takım hakkındaki karamsarlığımı bitiriyorum sonerde giderse önümüz aydınlık
              Soner, Atik, Musa bu ücü hemen gitsin digerleri yavas yavas da olur

Elohim sormasi ayip yas kac?

Yorum

• Bugün taraftar takimin arkasinda anlasilan 3000 civari bilet kalmis. Bitmek üzere diye haberler var

Yorum

• Borce yi U21 de oynatmış herifler ya
                  ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Borce yi U21 de oynatmış herifler ya
                    kondisyon kazanması içindir diye tahmin ediyorum

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Scout ekibi futbolcudan anlayan kisilerden kurulcaksa biraz uzun sürebilir.
                      Ama futboldan, futbolcudan anlamayandan kurarsan iki saniyelik is
                      Özkan Sümer bu işleri iyi bilir..

Yorum

• İlk olarak Semih AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Borce yi U21 de oynatmış herifler ya
                        Hazır olmayan özellikle de sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuların toparlanma sürecinde rezerv ligde oynatılması son derece normal ve doğru birşey.

Yorum

• Soner Aydoğdu Beşiktaş'a doğru
                          Trabzonspor'da Shota Arveladze'nin takımdan gönderilmesi yönünde görüş bildirdiği Soner Aydoğdu, hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili konuştu.

Soner Aydoğdu Beşiktaş'a doğru

Shota Arveladze ile başlayan yeni dönemde, takımda düşünülmeyen ve gönderilmesi planlanan Soner Aydoğdu, hakkında çıkan 'Beşiktaş'a transfer olacak' iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki futbolcu, transfer süreci ile ilgili şunları söyledi ; "Şu an için gözüken manzara Trabzonspor'dan ayrılacağım yönünde. Beşiktaş ile ilgili iddiaları duydum. Transfer sürecim ile ilgili tüm gelişmeleri menajerim sürdürüyor. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, hayırlısı neyse o olsun"

Gençlerbirliği alt yapısında yetişen ve 2009-2010 sezonunda kiralık olarak Hacettepe forması giyen genç orta saha oyuncusu, 2012 yılından beri Trabzonspor için mücadele ediyor. Soner Aydoğdu, 2014-2015 sezonunda 27 resmi maçta forma giydi sezonu 3 gol 2 asist ile tamamladı.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kadro dizilişine baktım. Şansımız yaver giderse maçı alırız.Şans haricinde faktör kesin Bursa alır.Berabere bitmez gibi.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• Borce her turlu kadronun parcasi olur. Kesici ve pasor ozeligi var. hazir oldugunda rekabet edebilir ilk 11 icin.

Soneri Besiktasa satarsak Senol Gunese duaci olurum

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Mactan sonra buralar Allah ini seven uzerimize kanat atsin diye inleyecek )) Ben biliyorum basimiza gelecekleri, insallah yüzümüz bir aksamligina güler...
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X