Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Riskli bir seçim olur bence..

En garanti oyun 4-4-2..
    En heyecan verici oyun 3-5-2 dizilişi.
    Shota ikisinden birini tercih ederdiye düşünüyorum..
    m'bia mehmet okay (aytaç) 3 lüsü isim olarak cidden çok kaliteli duruyor doğru sistemi tutturmak lazım tek forvet cardozo sistemi deplasmanlarda tutmuyor bunu gördük maalesef 4 4 2 oynarsak orta sahamız yumuşak kalabilir bana göre

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında öyle sayılmaz. Yatabare-Waris geldiklerinden 1 gün sonra Fenerbahçe maçına çıktılar. Belki de takım arkadaşlarının isimlerini bile tam olarak bilmiyorlardı. Galiba Avraam'da vardı, emin değilim. Bourceanu'da gelir gelmez oynamıştı ve ilk maçında kötü sayılabilecek bir performansı vardı.
      O zaman bütün takım yeniydi zaten. Mecbur oynatcan. Eski takımdan Onur zeki, yumlu, soner ve aykut kalmıştı sadece. Ofans komple değisti yusuf hariç.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        m'bia mehmet okay (aytaç) 3 lüsü isim olarak cidden çok kaliteli duruyor doğru sistemi tutturmak lazım tek forvet cardozo sistemi deplasmanlarda tutmuyor bunu gördük maalesef 4 4 2 oynarsak orta sahamız yumuşak kalabilir bana göre

Mbia geliyor aklıma ve rahatlıyorum bu adamın olduğu orta saha yumuşak kalmaz kanısındayım
        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          9 n'doye ,10 dzsudzsak böyle olunca olur mu?
          14 N'Doye, 9 Dzsudzsak, 10 Djuricic

Böyle olur.

Yorum

• Okay in su giydigi bile bizim formalardan daha güzel
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

Bana göre eldeki kadroya göre değerlendirme yaparsak en iyi dizilişimiz 4-4-2 olur renkdaş..

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TSL' de iş yapacak 3 tane yerli forvet var;

1- Burak Yılmaz
                2- Muhammet Demir
                3- Oğulcan Çağlayan

Ömer Şişmanoğlu kariyeri boyunca bir sezonda 10 golden fazla atamaz.

Bu arada aklıma Karşıyaka geldi. Geçen başkanları açılışta taraftara büyük sürpriz yapmış. Sürpeizin adı Necati Ateş. Taraftar sevinçten çıldırmış. Bu adamda ne buluyorlar anlamış değilim. Fiziği dışında zerre yeteneği yok. Yıllardır kulüp kulüp gezip ekmek yiyor futboldan.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Yeteneksiz olup tonla ekmek yiyen görmek isteyen Trabzonspor'a baksın.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Pozisyon Bilgisi üstdüzey bir Stoper alacaksin, Avrupa´da onlarcasi var...2-3 ismin pesinden gitmekte ancak Trabzon´da olur!
                  Maliyetine hic girmiyorum, keza ucuz transfer yapmak istemiyoruz ki!
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mbia geliyor aklıma ve rahatlıyorum bu adamın olduğu orta saha yumuşak kalmaz kanısındayım
                    cidden çok büyük oyuncu her topa atlıyor kendini sakınmıyor ama rabotnicki maçında cidden bir iki pozisyonda eyvah dedim sakatlandı mı adam sakatlanma riski yüksek bir oyuncu malum ligde kasap çok o yüzden fazla da m'bia ya bel bağlamamak gerek

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeteneksiz olup tonla ekmek yiyen görmek isteyen Trabzonspor'a baksın.
                      Onu hiç karıştırma zaten.

Yorum

• Colman yeni takımında resitale devam, gol olsa efsane gol olurmuş yalnız

.

Yorum

• Bize gol atan her oyuncu belli bir süre gündeme gelir. Ö.Ş. de bunlardan biri. Vasat altı bir oyuncu. Gereksiz.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

cidden çok büyük oyuncu her topa atlıyor kendini sakınmıyor ama rabotnicki maçında cidden bir iki pozisyonda eyvah dedim sakatlandı mı adam sakatlanma riski yüksek bir oyuncu malum ligde kasap çok o yüzden fazla da m'bia ya bel bağlamamak gerek

Evet o konuda haklısın adam hiç kendini sakınmıyor korkutuyor insanı
                            Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman yeni takımında resitale devam, gol olsa efsane gol olurmuş yalnız

Ayıp ya, 5 yıl bi kez olsun yapmadı bunu bizde.

Yorum

• özer in kariyerinde en fazla gol attığı takım bursaymış oynasın bari bu maçlık

Yorum

Yükleniyor...
                                X