İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında öyle sayılmaz. Yatabare-Waris geldiklerinden 1 gün sonra Fenerbahçe maçına çıktılar. Belki de takım arkadaşlarının isimlerini bile tam olarak bilmiyorlardı. Galiba Avraam'da vardı, emin değilim. Bourceanu'da gelir gelmez oynamıştı ve ilk maçında kötü sayılabilecek bir performansı vardı.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülem'bia mehmet okay (aytaç) 3 lüsü isim olarak cidden çok kaliteli duruyor doğru sistemi tutturmak lazım tek forvet cardozo sistemi deplasmanlarda tutmuyor bunu gördük maalesef 4 4 2 oynarsak orta sahamız yumuşak kalabilir bana göre
Mbia geliyor aklıma ve rahatlıyorum bu adamın olduğu orta saha yumuşak kalmaz kanısındayımUğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 n'doye ,10 dzsudzsak böyle olunca olur mu?
Böyle olur.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülem'bia mehmet okay (aytaç) 3 lüsü isim olarak cidden çok kaliteli duruyor doğru sistemi tutturmak lazım tek forvet cardozo sistemi deplasmanlarda tutmuyor bunu gördük maalesef 4 4 2 oynarsak orta sahamız yumuşak kalabilir bana göre
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTSL' de iş yapacak 3 tane yerli forvet var;
1- Burak Yılmaz
2- Muhammet Demir
3- Oğulcan Çağlayan
Ömer Şişmanoğlu kariyeri boyunca bir sezonda 10 golden fazla atamaz.
Bu arada aklıma Karşıyaka geldi. Geçen başkanları açılışta taraftara büyük sürpriz yapmış. Sürpeizin adı Necati Ateş.Taraftar sevinçten çıldırmış.
Bu adamda ne buluyorlar anlamış değilim. Fiziği dışında zerre yeteneği yok. Yıllardır kulüp kulüp gezip ekmek yiyor futboldan.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Pozisyon Bilgisi üstdüzey bir Stoper alacaksin, Avrupa´da onlarcasi var...2-3 ismin pesinden gitmekte ancak Trabzon´da olur!
Maliyetine hic girmiyorum, keza ucuz transfer yapmak istemiyoruz ki!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia geliyor aklıma ve rahatlıyorum bu adamın olduğu orta saha yumuşak kalmaz kanısındayım
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeteneksiz olup tonla ekmek yiyen görmek isteyen Trabzonspor'a baksın.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Bize gol atan her oyuncu belli bir süre gündeme gelir. Ö.Ş. de bunlardan biri. Vasat altı bir oyuncu. Gereksiz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecidden çok büyük oyuncu her topa atlıyor kendini sakınmıyor ama rabotnicki maçında cidden bir iki pozisyonda eyvah dedim sakatlandı mı adam sakatlanma riski yüksek bir oyuncu malum ligde kasap çok o yüzden fazla da m'bia ya bel bağlamamak gerek
Evet o konuda haklısın adam hiç kendini sakınmıyor korkutuyor insanıUğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman yeni takımında resitale devam, gol olsa efsane gol olurmuş yalnız
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
Yorum