Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arif abi yaz buralar cildirsin arif abi isten zaten bunaldim arif abi
    Sabah beri burdasın ne işi ? Maaş da mı veriyorlar
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi yok mu sende bir şeyler

bende sordum cevap vermedi arif abi ne oldu bilal başakçıoğlu, sinan kurt, ?
      TS

Yorum

Transfermarktı ben keşfettim diye bir şey aklımdan geçmedi , nereden çıkardın , amacın ne anlamadım neyse.

Oyuncunun kötü bir futbolcu olmadığını tüm dünya biliyor. Zamanında burda lütfen alın diye yırtınanlarıda biliyoruz. Oynadığı lig Premier Lig'di. Performans konusunda ise iyi bir performans sergiliyor. Premier Lig'de dünyanın en zor liginde Küme düşen bir takımın henüz devre arasında gelmiş bir forveti kendisi. Takım küme düştüğünden doğru düzgün hücümları , forvete aktardıkları pas olmadığını anlayabiliyoruz. Ama buna rağmen uyum sürecinde olan bir oyuncu 15 maçta 5 gol atmış. Yaş konusu ise, 25 yaşında bu futbolcuyu 2.5 Milyona o performansta bırakmazlar. Her işiniz yönetimi eleştirmek , çoğunda haklısınız da ama arada bir gözlüğü çıkarıp doğru iş olabilir demek lazım. Yerel Medya'Dan ne farkımız kalıyor yoksa ?
        ''Siz sanıyorsunuz ki Ndoyeyi 1 Milyon Euroya bırakacaklar. 7 Milyon Euro değeri olan oyuncuyu''
        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Hayırlı Olsun Sako Crystal Palace'da.
          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ''Siz sanıyorsunuz ki Ndoyeyi 1 Milyon Euroya bırakacaklar. 7 Milyon Euro değeri olan oyuncuyu''
            Kardeşim ne bekliyorsun ? Ben adamın değerini kendi aklımdan mı vereyim
            , Transfermarkt'a bakıyoruz heralde. O adamlar da sallamasyon vermiyor o değerleri.
            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak Gürdal ile nu konuyu hiç konuşmadım.Sözleşmesinde 6 milyon dan yukarı satabilirsek pay var
              Teşşekkür ederim..
              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• bu arada transferlerin tamami ikinci kampa yetisecekti degil mi? artik bu safsatalara inanacak olanlar var midir merak ediyorum. kaldi ki her seferinde de gözümüzün icine baka baka yalan söylenmez ki kardesim.
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sabah beri burdasın ne işi ? Maaş da mı veriyorlar
                  Ziraatbankasinda genel mudurlukteyim
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen, sayın Hurma' nın ısrarlı bir biçimde "yıldız oyuncu" , "taraftara yıldız sözü verdik" vurgusunun bonservisin fazlalığından kaynaklandığını düşünüyorum bende.

Yorum

• İlk olarak emperora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende sordum cevap vermedi arif abi ne oldu bilal başakçıoğlu, sinan kurt, ?
                      İsimleri vereli çok oldu ama akıbet bilinmiyor bunlar da o vizyon yok alamazlar..
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Abi yok mu sende bir şeyler
                        Kap ları bekliyoruz..
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Burak Gürdal ile nu konuyu hiç konuşmadım.Sözleşmesinde 6 milyon dan yukarı satabilirsek pay var
                          Bakın bu transfer için atıp tutanlar bu maddeyi bilmiyordu..eğer Waris 6 milyon'un üzerinde satılırsa yüzde 20 si rus kulübüne verilecekti.

Yorum

• Tehlikenin farkındamısınız

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            TS

Yorum

İsimleri vereli çok oldu ama akıbet bilinmiyor bunlar da o vizyon yok alamazlar..
                              Arif abi Marin yada dzsudzsak hakkında yeni bir şey var mı yada teklif sunduk mu bilgin var mı ?
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Anladm abi zaten bunların niyeti gelecek degil sadece bu gun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                TS

Yorum

Çalışıyor...
                                X