Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onlari sen de mi gördün? Dünden beri kendimi o şutların beynimin bana oynadığı bir oyun olduğuna inandırmaya çalışıyordum. Gerçek miydiler yani? Anneciğim!
    Abi Bol bol kahve ic flashback olmaması için
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç mi yüzümüz gülmeyecek !!!

Trabzonspor'un yeni sezon hazırlıklarını sürdürüğü Almany'nın Trier şehrinde iki futbolcu arasında gergin anlar yaşandı. Çift kale maç antrenmanında aynı takımda olan yeni transfer Alper Uludağ ile Aytaç Kara arasında sözlü düello yaşandı. Alper Uludağ'nın 'Şuraya koşsana' sözü üzerine Aytaç Kara, 'Sen kimsin' diye karşılık verdi. Birbirleri üzerine yürüdü ve itişmeye başladı. İki genç oyuncuyu takım arkadaşları ayırırken Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Alvaradze araya girdi. Şota iki futbolcuya 'Oynamak istiyormusunuz istiyorsanız kurallara uyun yoksa sizi gönderirim' diyere tepki gösterdi. Yaşanan gerginlik kısa sürede sona ererken antrenman sonrası Alper Uludağ, Aytaç Kara'nın yanına giderek bir süre konuştu. Şota ise antrenmanın sonunda iki futbolcuya dönerek 'Para cezalarınız kesildi hemde imzalı' sözleriyle takım içerisinde disiplinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Öte yandan Aytaç Kara, Gürcü hocanın bu sözleri üzerine küskünlüğünü belli ederek hemen takım otobüsünün yanına gitti.

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
      Otorite iyi güzel de orda para cezalariniz kesildi muhabbetine gerek yok..Cezayi ver teblig et sonra basina da bildir otoritenin hakim oldugunu herkes bilsin ama sicagi sicagina gerek yok sanki..

Yorum

• Satılsın ikiside. Bunlar birde takım olacaklar. Aslında Alperde değil Aytaç gönderilsin eğer şuraya koş dediği için sen kimsin diyip üstüne yürüdüyse. Egolu adamdan bir yol olmaz.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Satılsın ikiside. Bunlar birde takım olacaklar. Aslında Alperde değil Aytaç gönderilsin eğer şuraya koş dediği için sen kimsin diyip üstüne yürüdüyse. Egolu adamdan bir yol olmaz.
          Futbolcunun egosunu törpüleyebilmesi için önce egosuyla bir yere gelmesi lazım diye düşünüyorum. Bütün yıldızların egosu vardır ama başarı kazandıkça egolarını törpüleyebilmişlerdir. Beceremeyenler zaten olamadı hiç bir zaman
          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de ayni şekilde düşünüyorum hatta kendi basliginda duran toplardan donem dönem skora katki saglayacagini takimin direncini artıracağını yazmistim ama bazen cildirma noktasına geliyorum..Bu yetenekte bir adam Trabzonspor da olmamalı. .
            Salih malesef pek yetenekli degil..bu dogru
            fakat mücadele gücü, hırsı, sertliği ve kafa toplarindaki basarisiyla bize ufakta olsa katki saglayacagina inaniyorum. Ayrica salihin gerçekten basariya odaklandigini ve buna inandigini gözetluyorum buda cok önemli benim icin...keske herkes ayni kafa yapisinda olsa

Zaten seneye kiralik dönemi bitiyor...satin almayiz, olur biter...baktıkkı sandıgımızdan yararli oynuyor satın alırız

Bu ara salihi en etkili ön liberoda buluyorum...vahid döneminde bir kac mac cok iyi oynamisti orada..arka arkaya...sonradan anlamsizca uzaklastirildi orada

Must have diye bir oyuncu degil ama nice to have...kaldiki maliyeti milyonlari bulmuyor...
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Olur böyle tartışmalar da "Sen Kimsin?" ne demek oluyor ben anlayamadım tam olarak eğer yazılan doğruysa

Yorum

• Hoca Soneri kafada sildiyse oynayip gol atmasi iyidir...Ben bonservis beklemiyorum gitsin yeter...

Aykut Demir e de cok kızıyorum ama o bölgede sayisal eksiklik var..Biraz indirime gitmeyi kabul ederse kalabilir yoksa oynamayacaksa gitmesi herkesin hayrina olur..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbolcunun egosunu törpüleyebilmesi için önce egosuyla bir yere gelmesi lazım diye düşünüyorum. Bütün yıldızların egosu vardır ama başarı kazandıkça egolarını törpüleyebilmişlerdir. Beceremeyenler zaten olamadı hiç bir zaman
                  Oyun içi ego olabilir rakibe karşı ama kendi takımı içinde yeni gelen arkadaşına sen kimsin diyorsa kesin biletini nereye istiyorsa gitsin. Bu hareketleri Cardozo, Onur, Mehmet yapmıyorda Aytaç kim ki kendi takımındaki adama sen kimsin diyor?
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olur böyle tartışmalar da "Sen Kimsin?" ne demek oluyor ben anlayamadım tam olarak eğer yazılan doğruysa
                    adam yeni geldiği için tanımıyor olabilir ben de kayserisporda alper diye bir futbolcu olduğunu bize gelince öğrendim

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olur böyle tartışmalar da "Sen Kimsin?" ne demek oluyor ben anlayamadım tam olarak eğer yazılan doğruysa
                      Aytaç bak sen rol modeli hangi barzo acaba?!?
                      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Ali Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alper ve Aytaç idman da tartışmis.
                        @hasantuncel61 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/hasantuncel61/st...729228288?s=09
                        yazmıyım yazmıyım diyordum ama aytaç ilk geldiği günde farketmiştim çok artist bişeydi .burnu biraz yukarılarda gelmişti bana .kim suçlu bu kavgada bilmiyorum ama büyük ihtimal aytaçtır.

Yorum

• Basında çıkan her habere inanmayın arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Salih malesef pek yetenekli degil..bu dogru
                            fakat mücadele gücü, hırsı, sertliği ve kafa toplarindaki basarisiyla bize ufakta olsa katki saglayacagina inaniyorum. Ayrica salihin gerçekten basariya odaklandigini ve buna inandigini gözetluyorum buda cok önemli benim icin...keske herkes ayni kafa yapisinda olsa

Zaten seneye kiralik dönemi bitiyor...satin almayiz, olur biter...baktıkkı sandıgımızdan yararli oynuyor satın alırız

Bu ara salihi en etkili ön liberoda buluyorum...vahid döneminde bir kac mac cok iyi oynamisti orada..arka arkaya...sonradan anlamsizca uzaklastirildi orada

Must have diye bir oyuncu degil ama nice to have...kaldiki maliyeti milyonlari bulmuyor...
                            Ben de ortada daha başarılı buluyorum ama mevcut takimda ortada sans bulma ihtimali hic yok..Erdem i alacaktik hic Salih e falan bulasmayacaktik ama Bosingwa gelinceye kadar Cavanda nin alternatifi olarak mecburen kalacaktir...

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adam yeni geldiği için tanımıyor olabilir ben de kayserisporda alper diye bir futbolcu olduğunu bize gelince öğrendim
                              acaip güldüm hocam

Yorum

• arkadaşlar tartışma olmuş olabilir ama basında mbia nın bile kamptan ayrıldığı yalanını duyduk...
                                tartışmaya bir şey demiyorum ama kandırabilirler bizi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X