Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fusuli Tartışmalar @cacikhaber

Hans Sarpei zu Trabzonspor? Let`s Dance Star bald in Bordo-Mavi #trabzonspor #tertemiz82 #bizeheryertrabzon

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yusuf vücut geliştirdi kas yaptı da ne oldu?

Ne eski hızı kaldı nede çevikliği.
      alakasi ne
      yuyufa vucut gelistirtilmedi
      kaslarini uzatmak icin calistirma yaptirdilar bütün sene
      simdi yaz kampinda sekil kazanacak

bu cocuklara bos beles laf etmeyin
      altyapida alamadiklarini suan kisa sürede yükleme mecburiyetleri var
      begenmedigin adam ligde 6 mac az oynamasina ragmen töreylen statistiklere lazim
      bu takimda cardozoylan onurun yaninda istersen yarin satabilecegin 3. isim

İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fusuli Tartışmalar @cacikhaber

Hans Sarpei zu Trabzonspor? Let`s Dance Star bald in Bordo-Mavi #trabzonspor #tertemiz82 #bizeheryertrabzon
      ohh yeaaahhh
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.06.2015, 15:58.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fm.2015 de yabanci siniri kalkiyormu ilerki yillarda Tyrkiye ligi ici soruyorum
        Bildiğim kadarıyla hayır. O yüzden netten araştırırsanız yabancı sayısı 14 olan dosyayı indirin.

En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 17.06.2015, 15:58.
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Aslında bakdığımız da attığımız gol sayısında pek problem yok.
          Çok fazla gol yedik.Bunu çözmemiz lazım.Kaptan geliyo çok şükür,Mbia da bi nebze rahatlatır.İyi bir solbeke ihtiyac var gerçekten bu sezon o bölgeden çok fazla gol yedik.İyi bir solbek ve stoper kesinlikle lazım.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dün serdar abide dzeko olmadı diyenler . falan vb şeyler yazdı devamını getirmedi.

şüphelendim
            Evet başlık yavaştan piste çıktı ve havalanmaya başlayacak birazdan. Bir dünya turu yapacak gibi görünüyor

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dün serdar abide dzeko olmadı diyenler . falan vb şeyler yazdı devamını getirmedi.

şüphelendim
              Bilmiyorum ama hepsi bir anda oldu bu olayların. Adam Dzeko yazdı sonra görüşülüyor kendisiyle yazdı hemen ardından Ali Çil Peste Dzekoyla gol attım onu yazdı dedi, 1 saat sonra transferi yürüten kişi sağlık olsun Dzeko çok sıcak baktı Türkiyeye ama kulübüyle anlaşamadık dedi ve seninde dediğin gibi Serdar abinin açıklamaları felan birleşince değişik şeyler çıkıyor

Ha birde burada Dzeko olmadı ama ondan daha sükse yapacak biriyle görüşülüyor dendi. Ondan daha ileri seviyede forvet Lewandowski felan yani
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bildiğim kadarıyla hayır. O yüzden netten araştırırsanız yabancı sayısı 14 olan dosyayı indirin.
                Orjinal oyun icinde gecerlimi peki bu link

Yorum

http://oyunwizard.com/football-manag...li-kurali.html
                  +1 tşkler

Yorum

Ben korsan kullanıyorum ama bir deneyin isterseniz.
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fusuli Tartışmalar @cacikhaber

Zamanında iyi solbekti.
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Evet geçerli en azından bende oldu

Yorum

Ben korsan kullanıyorum ama bir deneyin isterseniz.
                          tmm deneyecem şimdi

Fm 2015 de Trabzonsporla oynamasida hic sarmiyor..
                          En son B61 tarafından düzenlendi; 17.06.2015, 16:06.

Yorum

• Hollanda haberlerinde Trabzonun Vitesseden sol bek Achenteh ile ilgilendigi yaziyor, adamlar bize afedersinde poposuyla guluyor! Dogruysa yaziklar olsun yemin ederim
                            Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okuyorum uzun zamandır sizi,bilgilisiniz,Şilili Mena nasıl olur?
                              Şöyle göz ucu ile baktığım iki üç lig var , çevrem münasebetiyle iyi bilgi toplayabildiğim iki-üç ülke var , birde akademik altyapı spor menajerliği değil ama yaklaşık bir beşeri ilişki ağı oluşturmama imkan verdi... Bir zamanlar böyle bir hedefim vardı para ve emek harcadım ama işin iç yüzünü görünce farklı bir yolda ilerlemeyi tercih ettim. Onun dışında bir bir kapsamım yok , olduğunu da iddia etmedim , aynı anda dünyanın dört bir köşesinden futbolcular hakkında da büyük kaynaklar kullanmadan ( para/zaman/insan) genel yargılarla konuşulabilmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum. İnternetin sağladığı en büyük kolaylık "yerel" bilgiydi . 2000'li yıllarda varolan yerel forum kültürü de gücünü kaybedince , yani yerel yayıncı kuruluşlarının çıkardığı engelleri artarken diğer yanda menajerlerin futbolcu tanıtım cdleri yahut fan videoları doğru feedbacklerle desteklenemeyince ortaya çok farklı bir bilgi kirliliği çıktı. Şimdilerde gözlemim yeni nesilin bu değerleme işini bilgisayar oyunları ve istatisitk siteleri üzerinden yapıyor olması. Bu dipnotu veriyorum çünkü burada bilgiden ziyade fikir paylaşılıyor , burada ne spor bilimcisi var ne de yılda 10 farklı ülkede maç izleyen antrenör var ... Zaman zaman bana futbolcu soran arkadaşlar var , genel bir cevap vermek istedim . Sorunuza gelince , futbolcuyu tanımıyorum.
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.06.2015, 16:07.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zeki Ayvaz Akhisar'dan da mı ayrılmış?
                                Ordan da şutlanmış

Yorum

Yükleniyor...
                                X