İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
2 yabancı stoper alınsaydı birşeylerin değiştiğine inanacaktım... 40 yıllık Trabzonsporluyum değişen bişey yok.... Bana göre eldeki stoperler idare eder ama 2 yabancı stoper demek 1 tık ileriye gitmek demekti, o sene kalitnitsev alınsa, zuravski alınsa, teofilo gittiğinde adam gibi golcü alınsa vs vs... O Eşiği bir türlü aşamıyoruz nedendir bilmiyorum.... Akhisar'ı yensek, a.gücünü yensek, Van'ı yensek....eşik var aşamıyoruz yok mu bir tuhaflık renktaşlar. Bu maçlarda akılalmaz goller kaçtı direklerden kaç top döndü, boş kaleye kaç gol kaçtı, Penaltılar kaçtı... Çok mu arabesk oldu bilmiyorum ama o lanet Eşiği geçemiyoruz bir türlü.
Yorum
-
İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dakika tek taraflı feshetmek lazım bunların sözleşmelerini
bunları kadro dışı bırakıcan günde 3 idman koyucan .
ilk idman sabahın 6 sında sonra 14 te sonra gece 21 de. böylelikle sosyal hayatlarınıda bitiriceksin .
gık diyenede yapıştırıcan ağır cezayı.
hurma bunları haşlıyacak bu paragözleri haberleri yok.
Yorum
-
İlk olarak Faruk Türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner İshak Atik Serdar
bunlar kendilerini ne zannediyor? Trabzonlu kardesler bunlari sehirden atin, bu kadar basit. Takip edin dövün bu ne , tehdit edin banane, hepsi gitsinler..
hele soner ve fatih atik bunlar neyin pesinde
Yorum
-
Ula hani chelsea ile iyi ilişkiler kurmuştuk. Türk filmerlindeki zengin oğlan fakir kız gibi oldu. Kullandılar saf ve temiz duygularımızı
İyi ikişki kurmak bize yaramıyor arkadaş. Bursa ile iyi ilişki kurduk ozan&şener şikecilere gitti.
Gs ile kurduk bi kaç sene evvel bütün takımı ayarttılar.
Bi daha ilişki milişki yok hiçbir kulüple.
Duyumculara saydırma konusuna gelince; arkadaş forumda süperstar muammelesi görüp rep midu rip midu toplarken iyiydi, her şöhretin bir bedeli var
Şaka bir yana en yoğun ve stresli anlarımda foruma girip transferformuna bakıyorsam Deep blue, arifberkay, coolank ve son dönemde trepezunt (her ne kadar coolank ile aynı kişi olduğunu düşünsemde) veolgun bi arkadş vardı o.sağolun varolun. Ben güzel zamanlar geçirdim sayenizde.
Bir sonraki transfer sezonu başkanı iho olmayan bir trabzonspor'un transferlerini konuşmak üzere, şimdilik esenlikle kalın
Yorum
-
İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye şike liginde erkan-yusuf-marin 3 lüsünden daha iyi kanatları olan bir takım söyle bana? Bizim takımı barcelona yapsak defansta mascerano mu oynar eyvah bittik biz dersiniz..
Büyütmeyin bu kadar kadro gayet iyi önemli olan baskı ve lobi oluşturabilmek. Takımı havaya sokabilirsek darmadağın ederiz.
tabii ki her mevkiimiz harika olacak diye bir şey söylemiyoruz, gitsinler töreyi, naniyi alsınlar demiyoruz. koca sezonu yusuf erkan marin 3lüsüne emanet etmek mantıklı bir iş değil bence, marinin 10nrda da oynayacağını varsayarsak hiç mantıklı değil.
bir mersinin nakoulması, bursanın dzsudzsakı kısmen stochu, bi sivasın aatıfı, ibbnin dokası viscası bizde her türlü iş yapabilecek topçular.
ben en azından bir genç kanat bekliyordum açıkçası, Schaubu da çok istemiştim.
Yorum
-
Hayalimdeki Trabzonspor bu değil
Ama bu sene şampiyon olabiliriz zor ama olabiliriz
Marin Ekici Mbia Okay Douglas Onur Cavanda Cardozo
Klasik bir tabir vardır
Kaleciden forvete bir çizgi çekin
Onur
Douglas
Mbia
Ekici
Cardozo/Ndoye var üstünde
Gs nasıl şampiyon oldu
Muslera
Ulfaliji
Melo
Selçuk
Elmander
Hem de domine ederek oyunuOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
"Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa'nın Nantes takımında forma giyen Papy Djilobodji ile Rapid Wien'in orta alan oyuncusu Louis Schaub'ın transferlerinin gündemden kalktığını, çok özel bir oyuncu olmaması halinde transferi kapadıklarını söyledi.
Devre arasında transferde daha da dikkatli davranacaklarını ifade eden Hurma, "Daha iyi işler çıkarabiliriz. Bunun için de gerekli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Trabzonspor'a ihtiyacı olan, fayda sağlayacak oyuncular katacağız" diye konuştu.
Camia desteğinin önemli olduğunu vurgu yapan Hurma, "Camiamız arkamızda durduğu, takımı desteklediği sürece Allah'ın izniyle biz bu işi göreceğiz. Onların beklediği sonuçları ortaya çıkaracağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Biz bunu yapacağız" ifadelerini kullandı.
Ligin ilk 3 haftasında alınan 7 puanın değerlendirmesinden çok ortaya çıkan tablonun daha önemli olduğunu söyleyen Süleyman Hurma, şunları kaydetti:
"Bizim için takımın bir resim vermesi önemli. Koşan, mücadele eden, rakibi dişleyen bir kadro kurmayı hedefledik. Ben bunun sözünü yönetime, camiaya verdim. Trabzonspor'un karakterini ortaya koyacak, mücadele gücü yüksek olan, eksiği de herkes tarafından görülebilen bir takım ortaya çıkarmak istedik. Bunu yapabilirsek, eksikliği de giderirsek şampiyon oluruz.""Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
WANTED - Korkma titre, inlerine gireceğiz
Yorum
Yorum