En az 1 yetmez kesinlikle en az 2 tane defans lazim cok kotuler cok bu kadroyu mahvetmeyelim yani
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yeni yapılacak transferlerle birlikte uyum sorununu görünürde en çabuk atlatan takımız. Çoğu futbolcunun daha önce birlikte oynaması da büyük etken tabii ki.
Önümüzdeki sene, şampiyonluk için iddialı bir takım olabiliriz ancak bu sene bu ihtimalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. En güçlü rakiplerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş.
Bu takımların son durumlarını gözden geçirdiğim zaman, bana en güçlü rakibimiz Beşiktaş gibi geliyor.
Galatasaray ilk 2 haftada aldığı 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile kaosa sürüklenmenin eşiğinde bir takım. Takımlarına ciddi anlamda bir takviye yapmadılar ve şu anda hem onlardan üstün hem de alternatifli bir kadroya sahibiz. 5. hafta Galatasaray'ın bizim için kolay lokma olacağını düşünüyorum ben.
Fenerbahçe'ye bakacak olursak da henüz alışmakta zorluk çeken bir takımları var ve ne kadar iyi transferler yapmış olurlarsa olsun yanlış bir transfer politikası izlediler. Orta sahada Mehmet Topal, Souza gibi adamları varken, son olarak da bunların üstüne Ozan Tufan'ı eklediler.
Viktor Pereira kafasında Fenerbahçe ile ilgili oyun şablonunu da tam anlamıyla oturtabilmiş değil. Fenerbahçe'de bir kaos olmasa da bir karışıklık hakim. Takım olmakta güçlük çekiyorlar, bireysel olarak çok üst düzey performans bekledikleri oyuncular şu ana kadar bu kapasiteye ulaşabilmiş değil.
Beşiktaş'ta bir Şenol Güneş faktörü var. Büyük maçlarda geçen sene Bilic'le uğradıkları hüsran gibi, yine büyük hüsranlarla karşılaşacak Beşiktaş'lı taraftarlar ve oyuncular. Orta alanları etkili sayılabilir Türkiye standardında. Kanatları belki de en etkili bölgeleri. Defans 4'lüsü ise çok kötü durumda.
Daha her şeyi değerlendirebilmek için çok erken ama orta sahada Süper Lig'de net bir ezici üstünlüğümüz var. Kanatlarımızda müthiş bir üstünlük göstermesek de oyuncularımızın formu çıkışa geçmiş durumda. Sol ve sağ bek konusunda ben şu anda çok memnunum. Defansa da Papy ve Douglas ikilisini aldığımız takdirde çok daha sağlam bir 4'lüye sahip olmuş olacağız.
Santafor oyuncularımızın ikisi de çok iyi. Hem birlikte oynayabilir hem de farklı maçlarda görev alabilirler. Bu sene için uyum sorununu en erken aşan takım eğer biz olabilirsek şampiyonluk çok da uzak değil. Disiplinli bir çalışma ile başarabiliriz.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Kadro dışılara mesaj
Sportif direktör Süleyman Hurma, teknik direktör Şota'nın kadroda düşünmediği oyunculara mesaj yolladı...
Bu noktada artık kendileri adına bir geri dönüşün mümkün olmadığını belirten Hurma, “Haber verdiğimiz oyunculara transfer anlamında her türlü kolaylığı sağlayacağımızı söyledik. Kulüp arıyorlar. Eğer bulamazlarsa onlara yeni bir formül sunacağız. O da PTT 1. Lig’de oynayan pilot takımımız 1461’de forma giymek” dedi
(Fanatik)
Yorum
-
Papy umarım gelir
Her sıkıştığında topu taca ve rakip sahaya diken sadece ayakkabılarını görebilen beceriksiz stoperlerle oynamayalım artık
1 metre yanına takım arkadaşı gelmeden ayağa oynayamayan adamlarla şampiyon filan olamayız
Topun bizde kalmasını sağlayabilecek bir stoper öncelikli olması lazım şu an ismi geçen Papy öncelikli olmalı üstelik de sol ayaklıOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
Dün bana bir arkadaş uzunca bir mesaj yazmıştı ancak şimdi cevap verebiliyorum kusura bakmasın.
Mevcut yönetim başarılı olursa tabii ki sevinceğim ama bu sevincim yönetim başarılı oldu diye değil, Trabzonspor başarılı oldu diye olacak. Trabzonspor hepimiz için hayatımızda savunduğumuz değerlerin kuşatıcı bir figüranı değil mi? Trabzonspor'u başarı için mi seviyoruz yoksa önemsediğimiz ahlaki değerlerimizi simgelediği için mi? Aksi bir düşünüşte Aziz Yıldırım'ın bu kulübün başına geçip kulübü başarılı bir konuma yükseltmesi mahzur görülebilir o zaman öyle mi?
Trabzonspor kara para aklama yeri midir?
Trabzonspor bir halkı yönlendirmek, dejenere etmek için kullanılan bir araç mıdır?
Trabzonspor bir sosyal mühendislik deneyi midir?
Trabzonspor siyasi bir afiş midir?
Trabzonspor başarı için ağza bal çalınacak bir camia mıdır?
Trabzonspor ... vs. Bunun arkasını o kadar berbat şeyle doldurabiliriz ki.
Trabzonspor nedir, bu sorunun cevabını verelim daha sonra başarıya sevinip, sevinilmeyeceğini düşünürüz.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemin internette gördüm 2 dakikadır resime bakıyorum ve aklıma şu soru geliyor
Bu kadro hangi aklın ürünü?
[img]http://imageshack.us/a/img62/7544/i9c9.jpg[/img ]
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemin internette gördüm 2 dakikadır resime bakıyorum ve aklıma şu soru geliyor
Bu kadro hangi aklın ürünü?
Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah sabah hic olmadi simdi bu
Onur
Zeki-Yumlu-Giray-Celustka
Soner-Aykut
Adrian
Volkan-Olcan
Henrique
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O iş yaş.
Marin gibi bu sürecin sonu. Bazı arkadaşlar Marin için transfer başarısı diyor ama tamamen transfer başarısızlığıdır. Onca isim yazılıp çizilmişken en sonunda zaten garanti olan ve bizden başka talibi olmayan, kulübünün göndermek için can attığı bir adamı almak başarı falan değildir. Keza diğer isimlerde başarısız olunduğu için Marin alındı. Umarım bizde başarılı olur.
Papy'de iş bitti. Bugün veya yarın zannediyorum ki KAP gelir.
Aynı kaderi Marko Marinde yaşıyor..34 yaşında olsa hak veririm, futbolcu 25 ,26 yaşında bu lig için cocuk sayılır GS FB yaş ortalaması 28 di geçen sene 25 milyon euro luk futbolcu olurda tutarsa (M.EKİCİ tuttu) 4.M.Euro ya bedava ya almış olacağız. Marko MARİN futbolu unutmuş olamaz.Sakatlanmasın çok can yakacak.[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNantes Papy için eğer satılmazssa kadro dışı kalır gibi açıklama yaptı mı ? neden illede satmak ister ki futbolcusunusürmene
Yorum
-
Saçma sapan adamları alıp takımın ahengini bozmazlar inş. Tam takım kıpırdanmaya başladı yine yıldız fetişistliği hortladı. Ölü bir topçuya gömerler parayı takımı da bozarlar.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
Yorum