Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben salt olarak kimseyi tutmam ya da benimsemem.Elmanın çürük tarafı vardır sağlam tarafı vardır.Sağlam tarafını yerim çürük tarafını atarım Kasımpaşalının bu konuda çürük olduğu su katıksız bir gerçek.Aslolan şu ki kimsenin kötü bir fiili yüzünden iyi işini görmezlikten gelmem.İyi işi de kötü işini görmeme engel olmaz.Kasımpaşa'lıyı da bu çerçevede değerlendiriyorum.
    Güzel düşünüyorsun bence Seçime doğru senle bir konuşmak isterim abi

Yorum

• Sabah okumuştum, bir arkadaş Beşiktaş Douglas'ı yavaş diye almadı diye. Beşiktaş alamamıştır. Bizde alamayacağız sanırım. Adam yavaş mavaş değil cebinden çıkartır Türkiye'deki defansları.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ya Enes konsunda onun parmağı olduğunu düşünmüyorum ama şu bir gerçekki adamın fener sevgisi o kadar fazla ki Azize dahi katlanıyor. Zaten bir kaç ayı kalmış konuşsun diyordur. Ali Koç girer sonra el altından devam eder bu ilişkiler. Aziz o kadar büyük bir adam değil ama şikecilerin yönetimi inanılmaz büyük.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Aziz'le Tayyibin arasi oyle sanildigi gibi degil...Isin icinde baska dengeler var sanki...Misal Enes Kanter mevzusuna girdi niye almadiniz falan bu cocugu seklinde yorum yapti, Halbuki Enes i aldirmayan Tayyibin ta kendisi...Aziz in arkasinda birileri var ama O Tayyib degil bence Yandex Ruslar Putin karisik isler
          Aziz Yıldırım'ın amca dayı ilişkileri diyip çekileyim
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 ay ceza aldı. İddaa başlığını aktif ettik bekliyoruz Gelsin tahminlerimizi yapalım.
            he yaa kanka bi grupkuralım özel mesaj atıp idda başlığında buluşalım .size bir faydam dokunsun iyi tutturuyorum
            En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 00:03.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Enes konusunda cemaate giydiriyor besbelli
              Milli takima aldirmayan Cemaat mi Orda Ergin Ataman a giydiriyor guya da perde arkasinda alinmasin diyen Tayyib ...Enes in Kanter in twitleri malum.

Bu arada nerde kaldi bu Papy Douglas
              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 00:03.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sabah okumuştum, bir arkadaş Beşiktaş Douglas'ı yavaş diye almadı diye. Beşiktaş alamamıştır. Bizde alamayacağız sanırım. Adam yavaş mavaş değil cebinden çıkartır Türkiye'deki defansları.
                beşiktaş değil kolpataş yaaaa yok dünyada futbolcu kalmamış gibi bu eziktaş neden hep trabzonsporun ilgilendiği almaya çalıştığı adamlara salça oluyor .

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  he yaa kanka bi grupkuralım özel mesaj atıp idda başlığında buluşalım .size bir faydam dokunsun iyi tutturuyorum
                  Başlık aktif dün burada İngiltere kupa tahmini yaptın gözümden kaçmadı
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• kolpaların başkanıda kanaltürkte

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başlık aktif dün burada İngiltere kupa tahmini yaptın gözümden kaçmadı
                      hee kanka be o biraz fantaziydi sistem 4-5 kuponuydu.ama fantazi kupondu.heyecan kuponu.

Yorum

• Sürpriz bir isim var çok gizli yürütülüyor olur mu olursa çok iyi olur ama isim gerçekten çok gizli
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• .
                          En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 00:08.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beşiktaş değil kolpataş yaaaa yok dünyada futbolcu kalmamış gibi bu eziktaş neden hep trabzonsporun ilgilendiği almaya çalıştığı adamlara salça oluyor .
                            Merak etme , Beşiktaş'ta Tolgay'ın sakatlığı altüst etti onları. Defans olarak reziller.

Beşiktaş'ın taktiği belli. Gomez GTöre Q7 Sosa hücumu idare etsin. Atiba Defans olarak savaşsın. Ligdeki basit takımları yen. Hiçbir derbi kazanama. Ligi 1 - 2 - 3 arasında bitir. Beşiktaş'ın yıllardır taktiği budur.

Eğer Tolgay sakatlanmasaydı Set oyununda inanılmaz işler yapacaktı.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Azizin cbye yaptığı "Seni adi düşman al sana bir bomba"dır. Şimdi fenere yedi düvel karşı havası verilmeye çalışılıyor.Bu çalışmada cbye cephe alınmazsa plan tutmaz. Mualiflerden çatlak sesler çıkar. Taraftarı birleştirmek için yapılan bir tiyatro işte. Ben bu Mehmet Topal ve Rize yolundaki olayları da tamamen onların yaptırdığını düşünüyorum. Yani olayın içinde volkan emre gibi futbolcuların olmaması Mehmet Topal olması şu olaylar için başlı başına dayanak bana kalırsa.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aziz Yıldırım'ın amca dayı ilişkileri diyip çekileyim
                                Ikısı kanlı bıcaklı dusman dıyorum. 4 yıldır gundemı takıp etmıyorsunuz galıba. Azızeyı ındırmk ıcın cok ugrastı ama beceremedı. Bırde gıdıp sponsor mu bulacak.kanmayın boyle yalan ve mantıksuz haberlere. Herseyde bıraz mantık arayın. Her denılene ınanmayın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X