Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eyvallah f.yıldırım renkdaşım fatih ç ne yazdı acaba bende tek engelli olan üye

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @ Mehdi Baskan,

Özel Mesaj'im gitmiyor sana, aloooo

.
      Birisi Mehdi ye bilgi verebilir mi
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bildiğin Burak Yılmaz

Tip aynı , Forma Numarası 17.

Boy 180

Giydiği Ayakkabı Nike.

Edit : Resmi yine ekleyemedim. Burdan Bakın : https://hizliresim.com/oZVQBQ
        hızlıresme fotoyu yükledikten sonra forumlar için olan linki yapıştıracan aga
        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende 4.55 deki Salihin samimiyetine inandım
          hahaha

kucağına zıpladığı adamın neyin kafasını yaşıyor bu ... demiş gibi bir tavrı var

Yorum

• Marco Marin asistlerin hasını cezasahası dışında alacağı fauller ile yapabilir. Anladınız siz onu

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hahaha

kucağına zıpladığı adamın neyin kafasını yaşıyor bu ... demiş gibi bir tavrı var
              cardozoy du herhalde adamin belini kirdi.
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende 4.55 deki Salihin samimiyetine inandım
                Salih bildigimiz gibi yine kendinden gecmis

Yorum

• Şota Şerefsizler demiş ya beni benden aldı ya
                  ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                  ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hahaha

Vardır bir hikmeti Salihin

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şota Şerefsizler demiş ya beni benden aldı ya
                      evet Dogru da demis. özellikle yan hakemin gözü önünde istese iptal ettirebilirdi golü ama firsat bu firsat dediler ve golü verdiler. tamamen art niyet var kimse aksini iddia edemez.
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• şu resim nedir öyle resmen ben utandım
                        "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Salih Dursun kesinlikle takımda kalmalı böyle oyuncular kulübeyide canlı tutarlar.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Usacuk sana göre kanatta oynayan bir oyuncu uzun boylu mu olmasi gerekiyor? marin icin bu boyu ile kanatta oynayabilir mi diye yazmissin da

boy derken fiziğini kastediyorum, boy hatalı oldu

evet bence kanat oyuncusunun fiziği yüksek olmalı (boyu kısa bile olsa. Gökdeniz gibi, kısmen Serkan gibi)

"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Salihin sonradan oyuna girip de sarı kart görmediği bir maç hatırlamıyorum, ya Hak diyip atlıyor, ya benimsin ya toprağın çimin zihniyeti var adamda. Bir artısını göremedim bugüne kadar.

Yorum

• Bence resimdeki eleman Marin değil benzer biri, foto çekip yayınlamışlar.

Profilden marine benzer hele ki Trabzon gibi bir memlekette çok bulursun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X