Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Coolan hocam bari kanatin memleketini ve su an oynadigi ligo solede beyin jimnastigi yapalim yoksa transfer forumunda besiktas jimnastik aldi basini gidiyor, lutfen sayfa amaci disina cikiyor bi el at

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ulan acaba bu kaleci maçı mı sattı? Yoksa o şutları içeri almanın başka açıklaması olamaz ya
      5. golü izledikten sonra yav yeter kardeşim, kaleci maçı mı sattı ulan? dediydim, dememle kalmadan bu yorumu gördüm.
      MCMLXVII

Yorum

• klasik bjk başlangıcı... bu sefer şenol hoca da var bakalım nolacak lig sonunda...
        #

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Değer dediğin ; Şikeden hakkı yenen bir takımın hocasıyken , şike yapan takıma teknik direktör olmakla , efsanesi olduğun, kanında renginin aktığı takımın rakibine teknik direktör olmakla OLUNMAZ !
          Sike'yi yapan yonetimle çalismadi kendisi BJK veya Fenerbahçe'yi kirleten yonetimleridir. IHO gibi gidip Demiroren'e destek çikmiyor kendisi mesela anlatabiliyormuyum..
          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transfer ve skor taraftarlığı yapmanın hiç manası yok.

Adam doğru yerlere değiniyor. Bu kulupte yönetim boşluğu var şu an. Transferler yapılıyor ama bi sistem bi organizasyon dahilinde değil.
            Arkadaşım yetmedimi ama ya. Zamanı geldiğinde ...tirip gidecek bu herifler. şu anda şunu aklımıza getirmeye ne gerek var. Unutmuşuz işte ya da aklımızın köşesinde. Niye zorluyorsunuz. Bizim taraftar eleştiri yapmıyor resmen herkesin ağzına tükürüyor. Ben olumlu bir insanım foruma giriyorum kulübüme güç katılmış mı diye giriyorum şuraya , Bu adamların başımda olduğunu unutarak. Siz geliyorsunuz bunu hatırlatıyorsunuz bana. Şöyle düşünelim ; 7 Yaşında bir akraban ölmüş , sen sokakta top oynuyorsun. Biri sana bunu hatırlatınca suratın muşmulaya döner.
            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              5. golü izledikten sonra yav yeter kardeşim, kaleci maçı mı sattı ulan? dediydim, dememle kalmadan bu yorumu gördüm.
              Valla şu son 3 golü profesyonel kaleciyi bırak futbolcu yemez. Ben böyle birşey görmedim ya. Valla kalede Fatih Öztürk olsaydı maç berabere biterdi.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bjk ileri çıkanlar geri gelmekte zorluk yaşıyor buda çok açık vermelerine sebebiyet veriyor. Cenk olcan gökhan ve quaresma gibi defans yapmayı sevmeyen adamlar var kadroda.
                +++++

şenol çok kavga eder bu heriflerle
                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Yalnız bjk oyuncularını iyi kesin. Seneye şenol giderse bu takımdan bjk'yi de yağmalarlar. klasik oldu artık. (bizdeyken yağmalanan takım, bursadan gittikten sonra yağmalanan takım)
                  MCMLXVII

Yorum

• ilgilenmemiz muhtemel , almamız imkansız olan şuan tobben , gervinho , nasri.

Yorum

• Ayrıca söylemeden de geçemeyeceğim; geçen sene bu miy'e 5 atmıştık. 1 yemiştik.
                      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ilgilenmemiz muhtemel , almamız imkansız olan şuan tobben , gervinho , nasri.
                        Nasri imkansız değil bence
                        Lider olacağı bir takıma gitmek istiyordu sürekli oynayacağı
                        Iyi fiyata gelebilir

Yorum

• ya bırakın şu bjk'yi

sonunu getiremeyen takım ile
                          sonunu getiremeyen td bir arada

ne bekliyorsunuz
                          bunlardan bi cacık olmaz.
                          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okay - Erkan - Yusuf'la Töre - Quaresma - Oğuzhan takası yapsak büyük şampiyonluk adayıyız..
                            Okay'i vermem
                            M'Bia dan öğrenecek çok şeyler var ve kaliteli olduğunu gösterdi. Bursa maçı fazla göze batmadı ama oyunun içinde olduğu zamanda hep doğru tercih yaptı

Hadi inşallah diyelim

Yorum

• Ilgilenilen kanatin takimiyla yuzde 1 milyon anlasmisizdir, sorun adamdadir, iste kendi takiminda satis listesinde istenmeyen bir yildiz oyuncu listesi alirsak bence eleye eleye buluruz o malum kisiyi.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Nasıl söyleyeyim bilmiyorum ama 5 golde kaleci hatası. Çok açık ve net.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

Yükleniyor...
                                X