Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    insanlar hakettikleri gibi yönetilir.
    Evet, sözün bittiği yer
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Eskişehir için klas diyebileceğim Defederico'nun neden yedek olduğunu anlayamıyorum. Girerse 1-2 şut gönderip maçı renklendirebilir.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Onur hakkaten bomboş oyuncu, Eskişehir defansı da çok kötü.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Şike sürecinden bu yana TS maçları haricinde canlı veya özet maç izlememeye çalışıyorum.

Tuzun koktuğu bir ülkede TS maçları bana yetiyor.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Stoch'u isteyen arkadaşlar LÜTFEN BİRAZ VİZYON SAHİBİ OLSAK NASIL OLUR ????

Dünyamızda başka topçu mu kalmadı da gidiyoruz rakibimizin halı altına süpürdüğü çöpü almak istiyoruz
            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eskişehir cok kotu gol yedi.

Fener bir halt oynamıyordu.

Öyleki spikerlek yapacak yalakalık bulamıyordu.

Bunların alayı o..... cocugu

sanki milli macta gol atıyorlar
              sikecileri cok sisiriyorlar. spikerler zaten ayri bir rezalet. mac sonrasi medya iyice abartir sikecileri.

NOT: Fernandao 5. dakikada ikinci saridan oyundan atilmasi gerekirdi.

1- hakemi aldatarak penalti istedi
              2- rakibe taban girdi

Yorum

• satılmışşehir'e bu sezon 5 atar, PTT ligine yollarız.

İnşallah küçük şikeci Sivas da gider bu sezon
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her gün şehit haberleri gelmesi ve üstüne üstlük ülkede sadece bir kişinin kişisel çıkar ve bencilliği uğruna bu zor zamanda erken seçime gidilecek olması ülkemin geleceği için beni kahrediyor.

Bu ülke tüm bu yaşananları hak etmiyor.
                  bu kadar egoistlik bencillik şu şartlarda haklısınız. Allah hidayet versin. milletede basiret ve gerçekleri görme yetisi versin. Amin.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kamil neden oynamıyor bilmiyorum da oynasa 2 gol yenmezdi+ Toko Onur kazmasının yerine akardı orda.

Neyse burası Eskişehir forumu mu kardeşim kendi takımımızdan konuşalım

Yorum

• Bu sene sikeciler her turlu sampiyon olur.hakemle.parayla her rurlu.bu sene yine izdirap senelerinizden biri olacak gibi.en azindan kaliteli top oynayalim diyecegimde bu kadar eksik bolgesi olan bir takim nasil basaracak onu.

Yorum

• Siz ne sandınız yani fb es ese mağlup mu olacaktı birde.elin biyeri ile gerdeğe girme mantığını söküp atalım bizim takım ne yapar onu düşünelim bence?bu arada fb gol atınca spiker yırtınıyormuş izlemedim maçı ama çok ta anormal karşılamamak gerek zira cardozo gol atınca da yırtınıyor spikerler bunuda görelim ve atrık cardozo gol atınca yırtınmasınlar öyleyse.( sadece objektif bakmaya çalıştım)

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk yarida 4 dakika uzatma nasil oluyor yahu? 45+4'te atmis arkadas.

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          hocam maçı izliyorum. hiç boşuna sağa sola sarmaya gerek yok şimdilik.3 dakika uzattı,kaleci filan sakatlandı.normaldi yani.

klasik ne var? fenere kart çıkmıyor kesinlikle.karşı takıma cart diye yapıştırıyor hakem.

fener hiçbir şey oynamadan 2 tane attı. forumda lawal övgüleri üzerine şu adamı alıcı gözle izleyeyim dedim.maçın şu halde olmasının en önemli sebebi lawal.her aldığı topu eziyor adam.

abdullaye ba tam bir bomba.çok sabredeceklerini sanmıyorum.

bir de tavsiye: barca - bilbao maçı başladı.
                          There is no spoon...

Yorum

• eskisehir transfer yapmazsa bu sene kume dusme en buyuk adaylarindan biri olur..laval disinda topcu denebilecek bir tane adam yok..bunlarda sissoko vardi sanirim konyaya gitmis..o herifi niye biraktilar acaba..

Yorum

• Pappy transferi son dakika bir aksilik olmassa muhtemelen olmuştur.Defans papy ile beraber gene - 1 defans eksik olacaktır. abel hernandez forvet ısrarımız sürüyor.Sağ açık belirsiz.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eskisehir transfer yapmazsa bu sene kume dusme en buyuk adaylarindan biri olur..laval disinda topcu denebilecek bir tane adam yok..bunlarda sissoko vardi sanirim konyaya gitmis..o herifi niye biraktilar acaba..
                                Aslında Defederico gibi kaliteli bir adamı var ama yedek şu an. Düşme potasına yakın takılırlar lig boyunca.

Oyuna girdi 2. yarı.
                                En son Manu61 tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 23:08.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Çalışıyor...
                                X