İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskişehir cok kotu gol yedi.
Fener bir halt oynamıyordu.
Öyleki spikerlek yapacak yalakalık bulamıyordu.
Bunların alayı o..... cocugu
sanki milli macta gol atıyorlar
NOT: Fernandao 5. dakikada ikinci saridan oyundan atilmasi gerekirdi.
1- hakemi aldatarak penalti istedi
2- rakibe taban girdi
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gün şehit haberleri gelmesi ve üstüne üstlük ülkede sadece bir kişinin kişisel çıkar ve bencilliği uğruna bu zor zamanda erken seçime gidilecek olması ülkemin geleceği için beni kahrediyor.
Bu ülke tüm bu yaşananları hak etmiyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Siz ne sandınız yani fb es ese mağlup mu olacaktı birde.elin biyeri ile gerdeğe girme mantığını söküp atalım bizim takım ne yapar onu düşünelim bence?bu arada fb gol atınca spiker yırtınıyormuş izlemedim maçı ama çok ta anormal karşılamamak gerek zira cardozo gol atınca da yırtınıyor spikerler bunuda görelim ve atrık cardozo gol atınca yırtınmasınlar öyleyse.( sadece objektif bakmaya çalıştım)
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarida 4 dakika uzatma nasil oluyor yahu? 45+4'te atmis arkadas.
PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
klasik ne var? fenere kart çıkmıyor kesinlikle.karşı takıma cart diye yapıştırıyor hakem.
fener hiçbir şey oynamadan 2 tane attı. forumda lawal övgüleri üzerine şu adamı alıcı gözle izleyeyim dedim.maçın şu halde olmasının en önemli sebebi lawal.her aldığı topu eziyor adam.
abdullaye ba tam bir bomba.çok sabredeceklerini sanmıyorum.
bir de tavsiye: barca - bilbao maçı başladı.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskisehir transfer yapmazsa bu sene kume dusme en buyuk adaylarindan biri olur..laval disinda topcu denebilecek bir tane adam yok..bunlarda sissoko vardi sanirim konyaya gitmis..o herifi niye biraktilar acaba..
Oyuna girdi 2. yarı.En son Manu61 tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 23:08.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
Yorum