Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serhat Altıncı Bosingwa'yı da alsın yanına gitsin Londra'da Remy'i ikna etsin . Kaptan " ekibi yeniden topluyoruz Loic" desin , dayasın kapıya kırmızı şeritli mat siyah 1982 GMC Vanı ... Chelsea ile bir yolunu bulup anlaşırız...

Yorum

• N'GUEMO ‏@giresse_alain 20 dk.20 dakika önce
      Waris Trabzonspor'da aldığı paranın yarısına imza atmış Lorient'e.
      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        N'GUEMO @giresse_alain 20 dk.20 dakika önce

waris düzgün adamdı yolu açık olsun .

Yorum

• Samba geliyor Sambaaaaaa oleyy
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Ndoye yalan oldu dedi arkadaş burada, twitleri kim atmış?
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ney Shaktar'a çok para mı harcatmış Lucescu )) William, Fernandinho,Mikhitaryan, Douglas Costa sırf şu 4'ünden 150m€ para kazandılar. Sattıkları aldıklarından çok daha yüksek Lucescu'nun. Elbet fos çıkan adam da var ama 10 m€ bayılıp bedava gönderdikleri adam da yok. Elindeki kadro'yu satsa sırf Texiera Bernard Taison 3'lüsünü 70m€ dan aşağı okutmaz. Kadrosu da 150-200m€ arası gider. Eldeki sermayesi bile harcattığı parayı karşılayacak düzeyde zaten. Arkadaşın dediği doğru 30 yaşında adam alıyorsan oynayacak, hem yıllık 2.5m€ vercen hem de yatacak 4.olcan. Bunu 20 yaşında çocukla da olursun.
              Yazıdan çıkarman gereken şey Lucescu'nun transfer başarılarının yanında büyük paralar vererek aldırıp, daha sonra yok olan bir çok oyuncusunun olduğuydu fakat sen sadece işine gelen tarafı almışsın.
              Ağasarlı_61

Yorum

• Bu sene boy ortalamasını 30 cm ettuk. Fener gorksun.
                Samba
                Cavanda
                M'Bia
                N'Doye
                Yatttttabare

Yorum

• Yine birilerinin uydurmasıdır N'Doye de gelecek inşallah. Bozmayın sinerjiyi
                  TRABZONSPOR
                  https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında bizim için doğru örnek şunların toplamı olmalı:

- Arsenal'in scoutin sistemi (eski futbolcu veya menejerler üzerinden değil işi bilen scout'lar üzerinden transfer yapmak)
                    - Ajax'ın altyapı eğitim teknikleri (altyapıya eğitimli, yabancı dil bilen düzgün hocalar getirmek, gerekirse Hollanda'dan Almanya'dan getirmek)
                    - Shaktar'ın hoca istikrarı. (her sene üç hoca değiştirmek yerine aynı hoca ile on yıl çalışıp hocaya destek vermek.)
                    - Bayern Muhich'in yönetim şekli (kurumsallık)
                    - Altınordu'nun altyapıya ve futbola olan bakışı (başarı odaklı değil futbol odaklı olmak)

Forumdaki değerli insanlardan birisiniz. Daha çok yazmanız dileğiyle. Ağzınıza sağlık
                    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Ligtv son dakika geçti Samba ile anlaşmışız
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Takımda 4 zenci var hırs yüklemesi yapıldımı çok can yakarız
                        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          N'GUEMO @giresse_alain 20 dk.20 dakika önce
                          bu doğru mudur? doğruysa so ile başlayan genç yıldızımız adamlık görsün.
                          #

Yorum

• Waris transferi yanlış mıydı?

Kesinlikle hayır. Tutmadı bizde ama doğru bir transferdi.

Erkan, Fatih Atik, İshak, Musa gibi transferler gerçekten fiyasko.

Öte yandan kağıt üzerinde gerçekten hiç fena kadromuz yok.

Ancak kadro mühendisliğinde ciddi sıkıntılar var.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ndoye yalan oldu dedi arkadaş burada, twitleri kim atmış?

Sallamasyon 1-2 Twit disinda birsey yok.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• TM verisine göre Waris'in bonservis bedeli 5m Euro.

Majeed Waris ➤ 1 Tem 2024'den beri kulüpsüz ➤ Forvet Arkası ➤ Piyasa Değeri: 200 bin € ➤ * 19 Eyl 1991, Accra, Gana
                                (Dozer) Cemil Usta

Yorum

Çalışıyor...
                                X