İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Adam isteseydi şuanda dünyanın sayılı kalecilerinden olurdu. Kariyerini bir kenara iterek, Trabzonspor'da kalan adamı harcamak bu kadar kolay olamaz. Adam istese yıllığı 5 milyon Euro ile takım bulur kendine. İstese Avrupa'nın devleri dediğimiz takımların kalesini koruyabilir. Adam geldi dimdik bizim kalemizde durdu. Onur'u bu kadar kolay harcamayın.
Yazılan her şey doğru bile olsa benim gözümde Onur efsanedir. Özellikle Jubile mi Beşiktaş'ta yapacağım. Aziz Yıldırım'a haksızlık yapılıyor, Hiç şampiyonluğum yok diyen efsanelerin Yanında Heykeli dikilecek Adamdır.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlsun bu Başkanın Fenerli, Onurun ise haklı olduğu gerçeğini değiştirmez.61
Yorum
-
-
Yahu adama 5 senelik sözleşmeyi imzalatmışsınız tabiki ödeyeceksiniz paşa paşa. İzmirli adam hayrına mı oynayacak. Olaya bak.
Takımın kilit ismi ayrıca. Gidin kevine söyleyin indirime git diye.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Bu baskan gidici. Yaptiklariyla zaten bizi rezil edip kendisini de kucuk dusurdu. destekleyenleri anlamkta zorluk cekiyorum. Onur trabzonspor un simgesidir. Iki gunluk hurmanin kaptani harcamasina izin verilemez. Onursuz bir trabzonspor pesindeler. Bunu federasyon secimlerindeki politikalarindan da anladik. Vakit kaptana sahip cikma vaktidir. Yani trabzonspor un onuruna...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer yazılana inanıyorsak bunada inanalım. Aziz Yıldırım'ın Trabzonspor seçimleri öncesi Trabzon'da ne işi vardı.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur bu sefer İho + Hurma'ya karşı Trabzonspor'un kalesini koruyor. Yazın bunu bir kenara.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Trabzonda olsam o saksakci yalayici Jan & Tayfasiyla havalaninda karsi karsiya gelecek olsaydim dalardim ..!! Bunlari da temizlemek lazim yeni stada sokmamak !!! Yeni yonetim yeni stat yeni umutlar olmasi lazim Şakşakcilik yalakalik yaparak degil adam destek olan bi profil olusturmamiz lazim ....
Ama nerdeeee ... Şehrin % olarak tek kenetlendiği durum belli ibre futboldan başka taraflara kayalı çok oldu ancak buradan konuşuruz otesi zor bu kafadaki toplulukla çok zor !!
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu adama 5 senelik sözleşmeyi imzalatmışsınız tabiki ödeyeceksiniz paşa paşa. İzmirli adam hayrına mı oynayacak. Olaya bak.
Takımın kilit ismi ayrıca. Gidin kevine söyleyin indirime git diye.
Yorum
-
Yorum