Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 ay önce viaporttaki nike satan mağazaya girdim outlet orası.o formaların ablemsiz olanları 19.90 dı. O kadar basitti ki almaya gerek bile duymadım açıkcası.

Tam ürünler konusunda gelişme var derken sıvadılar yeniden. Cahillik çok kötü bişe.

Yorum

• nike ile anlaşmamız eylülde bitiyormuş şimdiden adidasla anlaşmak lazım en asaletli karşı takım gördüğünde altına yaptırıcak formayı adidas yapar.

ah bee iho 10 milyon ts taraftarı var bu nasıl işbilmezlik adidasla anlkaşsan adam gibi forma yaptırsan şu taraftardaki desdeği görürsün forma alma konusunda .

şimdi 160 formanın parasıyla futbolculara ancak çay söylersin yapma böyle hatalar iho başkan.
      En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 11:17.

Yorum

• Yeni sezon formaları gerçekten kötü.

Ama iş kulübe destek olmaksa üyelikten tutun kombine bilet , anahtarlık almaya kadar gidiyor destek olma yolları.

Bu arada yönetimimizi bende beğenmiyorum ve değişmesini istiyorum ama kulübe takıma destek olmak başka şey.
        En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 10:58.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nike ile anlaşmamız eylülde bitiyormuş şimdiden adidasla anlaşmak lazım en asaletli karlı takım gördüğünde altına yaptırıcak formayı adidas yapar.

ah bee iho 10 milyon ts taraftarı var bu nasıl işbilmezlik adidasla anlkaşsan adam gibi forma yaptırsan şu taraftardaki desdeği görürsün forma alma konusunda .

şimdi 160 formanın parasıyla futbolculara ancak çay söylersin yapma böyle hatalar iho başkan.
          trabzonsporun taraftar sayısı en fazla 3.5-4 milyondur. 10 milyon rakamını nereden çıkarttın renkdaş

Yorum

• [QUOTE=Şanlı SanMarino;1920152487]Burada yönetim ile görüştüğünü iddia eden ve Süleyman abi için olumsuz ifadeler kullanan arkadaşlar biraz daha yavaş olursa memnun olurum.

Hurma AYLIK 180.000 TL ALIYOR ve bunun karşılığını da vermek zorunda...
            En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 10:58.
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen yıl onlarla Konya maç yaptık.Bana kalsa yapmazdım.Hiç bir İstanbul takımı da yapmaz zaten.

Gel gör ki yavru şikeciler hala arsızca zırlıyor.
              aynen renktaşım ya ben bunlara boşuna kolpa eziktaş demiyorum tam bu tabirlerin hakkını veriyorlar hiç yanıltmadılar beni

bizim başkan aslında iyi niyetli davranıyor sevdiği kişilere kulüplere ama işin aslı onlar bizi asla sevmiyor sadece kendi menfaatleri peşindeler.dostluk hikayeleri aslında bir şehir efsanesi.

helal iho ya bu ormana hakettiği gibi davranıyor artık.bu orman bi arada trabzonu ezmek istemiyorz demişti arıza sonra iho çıkmış demişti ki sen kimsin trabzonu ezmekten bahsediyorsun senin haddinemi bu işler demişti.

iho giderse bu mangal yüreğini çok özleyeceğim tam trabzonlu duruşu.
              En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 22.07.2015, 11:01. Sebep: eksik harf

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aldıgı futbolcuya 5 mılyon odeyıp kendısı neden bedava calıssın ??? herkezın bır fıyatı vardır sadrı senerın bır transferınde 3,5 mılyon menejer ucretı vardı eyy gıdı gunler ey tek tek buyuk goturunce ılgınızı cekmıyor ytabıkı
                Bedavaya çalışsın diyen yok ama aldığı paranın da hakkını verecek. Onun şu anda yaptığı işi herkes yapabilir çünkü geldiğinden beri hiç bir şey yapmadı. O olmadan da bu transferleri yapabilir, bu gereksiz adamları gonderemeyebilirdik.

Yorum

• Yeri değil biliyorum ama TEB BNP Paribas İstanbul Cup tenis maçına gitmek isteyen varsa elimde bugün için saat 13.00'a ve 18.00'a 3'er bilet var.. Yani toplam 6 tane.. İsteyen varsa verebilirim.. Mesajı birazdan sileceğim..
                  Not Important..

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar mesajlarımızda forum kurallarına riayet edelim.

Bırakın forum kurallarını sokakta bir TS li ile karşılassak mutlu oluyoruz belki çay bile ısmarlıyoruz o halde doğrunun yanlışın çoğu zaman göreceli olduğu futbol gibi bir konuda birbirimizi kırmak incitmek neden?

Futbol matematik değildir. 2x2=4 etmiyor her zaman ve her şartta.
                    Aynen öyle dün sahilde yürüyodum formayla, karşımdan gelen hiç tanımadığım 19-20 yaşlarında gençlerin yer aldığı gruptan bir kişi ''abi Trabzonsporlu selam vericem dedi ve önümde durdu Ayrılırken dedim ki bir fenerli de ya da başka takımlı da bunu göremezsin bu sadece bizde.Yolda 61 plaka görsek sanki akrabamız gibi arabanın içine bakarız, korna çalar seleftör yaparız.
                    Gel gelelim fikir ayrılığına düştük mü de düşman beteriz malesef, hele ki konu futbol ve siyaset olursa tam yandık..

Yorum

• Bakış açısına göre değişir bence cavanda transferi ile bile parasini hak etti

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        trabzonsporun taraftar sayısı en fazla 3.5-4 milyondur. 10 milyon rakamını nereden çıkarttın renkdaş
                        eee renkdaşım şikebahçe 30 milyonmuş gs 35 milyon muş eziktaş 25 milyonmuş bu duruma görede bizim 10 milyon olması gayet doğal

aslında az bile yazdım 15 milyon anasını satim

ama şaka maka tüm türkiye avrupa genelinde on milyona yakınızdır.

trabzonla istanbuldaki taraftarımız zaten 4 milyonu geçer toplasak.

Yorum

• Sadri Baskan geldiginde oyle hava olmustiki maca gitmedigim halde kombine forma almistik simdi ise forma rezalet gerci gecensenin formasini en azindan alacam. Iho taraftari baya küstürdü insanlar nefret ediyor. Transfer paramis yoksa oyuncu kiralama diye bir kural var onu kullansinlar
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

nike ile anlaşmamız eylülde bitiyormuş şimdiden adidasla anlaşmak lazım en asaletli karlı takım gördüğünde altına yaptırıcak formayı adidas yapar.

Medya ya göre galatasarain 20milyon taraftari var, fenerin 20milyon, besiktasin 15 milyon, Trabzonsporun 8-10 milyon arasi, Bursanin 1milyon ve IBBnin 50. Yani türkiyenin 95% bir takim tutuyor, ama bu 75milyonun en az yarisi laf olsun diye takim tutuyor. Forma almazlar, mac seyretmezler, takim da oynayan 5 oyuncu ismi sayamaz. Bunlar gercek taraftar degil ve bunlari istatistikten cikarinca fenerin ve galatasarayin maksimum 10milyon "gercek" taraftari kaliyor ve dolaysiyla bizim rakam iyimser bir tahmin olarak 3-4 milyon diyorum.
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

eee renkdaşım şikebahçe 30 milyonmuş gs 35 milyon muş eziktaş 25 milyonmuş bu duruma görede bizim 10 milyon olması gayet doğal

Bence Türkiye de gerçekten futbolla ilgilenen taraftar olan insan sayısı 20 milyonu geçmez.

Yorum

bizim nüfus ne Zaman 100 milyonun üzerine cikmis?
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

Çalışıyor...
                                X