Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar bugünkü gelismeler nedir forumda cevap veren olursa sevinirim
    TRABZONSPOR BİR SEVDA...HAYDİ FIRTINAA!

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şunu da söyleyeyim Kazım bey yönetimde değil sizin benim gibi taraftar bizim gibi fikirler üretiyor herşeyin iyi olması için çabalıyor

Arif abi isim ogrenebildin mi?
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Çok merak ettiğim bir olay var.

Ersun istifa etti, Alper henüz imzalamamıştı.

Şota geldikten sonra imzaladı Alper.

Şota hoca Alper' i beğendi de mi imza atılmasına izin verdi yoksa "geldi artık çocuğa ayıp olmasın" diye mi izin verdi yoksa bu transfer Süleyman Hurma' nın özel isteğiydi de Şota ses çıkaramadı mı ?

Bu konuda bilgin varmı ?
        Hiç bilmiyorum sormadım
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Yanliz Kasimpasanin Chelsea'den kiraladigi Omeruo cok iyi oyuncu 4 kez stadda izledim macini iki sene önce. Hollanda da performansi cok begeniliyordu Ajax, PSV ve Feyenoord taraftari alinmasini istiyordu o dönem. Nijerya milli takimina sürekli cagiriliyor bence Kasimpasa iyi iş başardi. Birde satin alma opsiyonu varmis.
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• Bizim klübün parasi var mi yok mu Arif bey 2 aydir biseyler konuşuluyor bende mi sorun var acaba oyle cok da aptal biri degilim bi turlu anlayamadim.

Bi ay klup batiyo bi ay dzekoyu almaya gidiyolar. Sonra tekrar para yok deniyor, danteye 3 yil icin 10milyon Euro veriliyo

Kim Kimi koparıyor herkes kendi payinin..

Yorum

Konu bu topçunun 5 M € etmeyeceği değil. Konu, bizim 5 M €' luk stoper transferi yapacak maddi gücümüz olmaması.
              Orasi ayri bi ahmaklık, Elimizde as forvet varken Rotasyon olacak forvete 10 Milyon butce ayırmamız ap ayrı bir ahmaklık

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arif abi isim ogrenebildin mi?
                Öğrenemedim
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Transferde kimsenin haberi yok ya , görende sanacak profesyonel iş yapıyoruz, halbuki transferin görevlisi kampta

Yorum

• Stoper+Forvet+Sağ Açık

Bu mevkilere 3 kaliteli adam alın 7-8 tane gereksizi yollayın ayakta alkışlayacağım.

Bu hamleleri de 40 güne yakın sürede halledemezlerse istifalarını masanın üstüne bırakıp gitsinler.

Yorum

Konu bu topçunun 5 M € etmeyeceği değil. Konu, bizim 5 M €' luk stoper transferi yapacak maddi gücümüz olmaması.
                      şişşt sevdiğim renkdaşlara kanka derim bazen haa değerini bil gözümde yani

Yorum

• Benim geçen yıl izlediğim Constant kalemize mümkün olduğu kadar uzak oynamalı yada hiç oynamamalı. Solbek almadan Constant' a güvenip lige başlamak intihar olur. Alper' i bilmiyorum. Şota hoca Alper' i yeterli görürse o ayrı ama Constant solbekte oynarsa lig bitmez. İlla kalacaksa, en fazla Mbia nın biraz önünde rotasyon oyuncusu olarak kullanılmalı. Okay ile forma savaşına girsin.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• neyse ben 2 saat yatar sadece beni sevenlere iyi forumlar gene gelicem

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abilerim,Arkadaslar ben mesajda Fenere gol atan Fatih tekke dedim. Bunun amaci Fatih Tekke koyu Tsli oldugundan Fenerden nefret eden birisidir ve Onlara gol atinca deli gibi sevinen Fatih tekke amacı verdim.

Neymis, Fatih Tekkeye hakaret ediyormusum, ona degil ama onu kim dediyse ona edecegim. Iftira mi atiyorsun , yanlis mi gordun. Dikkatli okuyun Su Mesajlari!
                            Renkdas yalnış anlama ama o kadar kotu bi anlatım yaptın ki bende Tekkeye laf ediyorsun zannettim

Yorum

• Biraz fantezi olacak biliyorum ama;

-------------------Onur
                              Cavanda----Transfer-Medjani-----Alper
                              --------------Mbia-----Okay
                              Yusuf-----------Constant----------Mehmet
                              ------------------Cardozo

Nasıl
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Shota warisi sag acik dusunuyomus sol bekte de constant

Galiba gadro yederli

Yorum

Yükleniyor...
                                X