Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Warise 4 veriyorlarsa davulla zurnayla yollasinlar ben böyle yeteneksiz adam görmedim henrique ye kötü derdim meğerse ondan kötüsü varmış
    warisi 4 milyon avroya satmak 5,5 milyon zarar etmek demek

detayli hesabi bu sabah arka sayfalarda yazdim
    o paraya satamazlar
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu arada takımın doktoru belli oldumu .s
      ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        waris gömdüğün kadar kötü değil renktaş sadece yanlış yerlerde oynatıldı ve geçen sene de sakatlıklar ve hoca tercihlerinden dolayı yeterince forma şansı bulamadı waris bana kalırsa kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir oyuncu ama kirada ama takımda 6 m verip aldığın adamı aşağısına satmak hiç akıl karı değil biraz oynasa bi kaç gol atsa kendine gelir waris okadar boş beleş adam değil
        Renkdas çok iyimsersin ama inan bundan bi şey olmaz Hayır anlamadigim şey bu adamın mevkisi neresi kanatda oynadı geçen mactaki gibi forvette oynadi defans oyuncusumu bubyoksa ama hicbirsey yapamadi eger dogruysa ki ben inanmiyorum buna 4 milyon verdiklerini hemen satsinlar yoksa elde patlar bizden 4 sene daha alacagi maasla beraber kâra bile gecmis oluruz yoksa inan yattığı yerden 4 sene daha sömürür bizi
        En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 21.07.2015, 17:07.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Waris gerçek mevkisinde oynatılırsa" diye başlayan cümlelere çok sık rastlıyorum. Bu adamın gerçek mevkisi neresi? Kanatta da oynadı, forvette de. Her ikisinde de en küçük bir varlık gösteremedi.

Teklifin doğru olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen piyasa yapması için ortaya atılmış bir haberdir ancak doğruysa umarım sonu Colman-Benfica transferindeki gibi olmaz.
          Forvette kac mac oynadigini gördün?
          Forvet oynadigi maclarda takim cokmu iyidide onun kötü olmasi göze batti?
          Isvec Ligi kötüdür ondan orada gol krali olmus olabilir düsüniyorsunuz ama fransa ligue 1 de nasil 16 macta 9 gol 4 asistle oynadi?
          En son murmut tarafından düzenlendi; 21.07.2015, 17:07.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            HBK @MarkMcConn10
            We are signing Abdul Majeed Waris from Trabzonspor.

adam man u duyumcusu
            Adamın sadece 122 takipçisi var.
            Manu nun duyumcusu için çok az.

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Renkdas çok iyimsersin ama inan bundan bi şey olmaz Hayır anlamadigim şey bu adamın mevkisi neresi kanatda oynadı geçen mactaki gibi forvette oynadi defans oyuncusumu bubyoksa ama hicbirsey yapamadi eger dogruysa ki ben inanmiyorum buna 4 milyon verdiklerini hemen satsinlar yoksa elde patlar bizden 4 sene daha alacagi maasla beraber kâra bile gecmis oluruz yoksa inan yattığı yerden 4 sene daha sömürür bizi
              renkdaş üst düzey yetenek demiyorum fakat bukadar para harcanan biri de kar etmeden satılmamalı adrianı düşün adam ilk geldiği sezon tam bir faciha yaşattı milyonluk balon asrın kazığı şeklinde yorumlarla anıldı hep taraftarlarımızca ama bak adam bi sene daha oynadı fena sayılmayacak bir paraya arabistana sattık yani elimizde avrupa gibi bir koz var biraz zorlayalım oynasın yapsın biseyler belki değeri artar satarız bakarsın senin hiç umudun olmasada patlama yapar takımın ası olur

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamın sadece 122 takipçisi var.
                Manu nun duyumcusu için çok az.
                bir ümit
                sezon icindede man u scouten yaptigi haberleri vardi

Ünal Karaman

Yorum

bir ümit
                  sezon icindede man u scouten yaptigi haberleri vardi
                  Adamın dediğine göre birden fazla kez izlenmiş Waris.
                  8. Kuşatma

Yorum

warisi 4 milyon avroya satmak 5,5 milyon zarar etmek demek

detayli hesabi bu sabah arka sayfalarda yazdim
                    o paraya satamazlar
                    verdiler de satmadılar. warisi 4 milyona satmak zararın neresinden dönersen kardır demek.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Birden fazla izlenmişse kesin almazlar
                      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Trabzon merkez Denizbank'ta gördüm bu arkadaşı.Yanında muhtemelen menejeri olan biri ve klüp yetkilisi vardı. Sordum yeni transfermiş. Elçiye zeval olmaz.Resimler ekte
                        "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          izlendigini waris basliginda bende cok kez yazmisdim

ingiliz gazeteleri haberlerinlende belgelemisdim
                          orada duruyor

ondan ümitlendim

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon merkez Denizbank'ta gördüm bu arkadaşı.Yanında muhtemelen menejeri olan biri ve klüp yetkilisi vardı. Sordum yeni transfermiş. Elçiye zeval olmaz.Resimler ekte
                            ya bu mubarek yatabarenin sakallısı gibi duruyor

Yorum

• İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon merkez Denizbank'ta gördüm bu arkadaşı.Yanında muhtemelen menejeri olan biri ve klüp yetkilisi vardı. Sordum yeni transfermiş. Elçiye zeval olmaz.Resimler ekte
                              1461 için mi?
                              8. Kuşatma

Yorum

izlendigini waris basliginda bende cok kez yazmisdim

ingiliz gazeteleri haberlerinlende belgelemisdim
                                orada duruyor

ondan ümitlendim
                                İnşallah iyi bir paraya gider.
                                8. Kuşatma

Yorum

Çalışıyor...
                                X