Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar ramazan bayraminiz mübarek olsun
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Alex, İtalyan deviyle 1 yıl daha kontratı bulunmasına rağmen büyük ihtimalle gönderilecek. Yeni sezonda kadrosu baştan aşağıya yenilenecek olan Milan’daki bu değişimden Alex de nasibini alacak. Futbol kariyeri başarılarla dolu olan 33 yaşındaki futbolcu için menacerler yeni kulüp arayışları harıl harıl çalışırken, Trabzonspor’a da önerildiği iddia ediliyor.

Bu pozisyona kesinlikle transfer yapacak olan Bordo-Mavililer’in yanıtı hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmazken, Şota’nın tecrübeli isme sıcak bakmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Menajer oyunu da olabilir Rodallega'yı bize yazdılar Akhisar'a gitti, Alex'i dün Antalyaspor'a yazmışlardı bugün bize ama bizde oynamasını isterim Song etkisi yapar

Hayırlı Bayramlar dilerim herkese

Yorum

• Bayramınız mübarek olsun degerli arkadaşlar

Yorum

• yatabare konusunda futbolu az çok bilen biri olarak bende çok şaşırdım yatabare denen adam guingham takımını attığı gollerle lig 1 taşımış ve gol karalı olmuş ardından lig 1 de yine attığı gollerle fransanın sıradan takımlarından biri olan guingham takımını fransa lig kupaısnda finale taşımıştır ama gel görki o yatabare gitmiş hayatında topu yeni görmüş yatabare gelmiş yani tv den yatabarenin tipini tanımasan resmen saat çi sanırım.

Yorum

• Waris santroforda 2.adam olarak biçilmiş bir futbolcu.

Marin arkada Cardozo ve Waris önde bence çok iyi bir 3 lü olabilirler
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ekici ortasahada M'Bia'nın yanında oynayacak gibi dünkü maçta Soner'in önde oynamasından belliydi. Marin gelirse Soner'in dün oynadığı yerde oynar

Yorum

• Ayrıca forvetten ziyade adam geçebilen oyuncuya ihtiyacımız var tek çalım yeteneği olan adam Mehmet Ekici şuan Djalma mı Cisse mi deseniz Djalma derim arkadaşlar top getiren adam olmadıkça forvete Higuain'i koysak bile çok bir şey fark etmez

Djalma Campos, Karim Yoda, Lass Bangoura, Ryad Mahrez, Weiss, Mujangi Bia, Marko Arnavutovic, Ibrahima Traore bunun gibi birçok örnek verilebilir

Yorum

• Sol bek, stoper, Sag acik ve santrafor lazim.

Waris-Cardozo-??(Marin) olabilir...

Constant-Mbia-Ekici 3 lü merkez ztn Lig üstü eger kullanabilirsek...

Medjani-Cavanda saglam...ama 2 adam daha lazim.

Acik oyuncularimiz cok büyük sikinti...Görüdügümüz kadariyla Sefa, Yusuf ve Erkan ile olmayacak.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu olumsuz havayi anlamiyorum.
                    Dunku takimdan en fazla 4 kisi oynar
                    Onur,medjani,ekici,yusuf

Cavanda,okay,mbia,cardozo,constant

Yapilacak en az 2 transfer

Sefa,waris,ugur,mustafa rotasyon oyuncusu

Marin,stoper,kanat forvet ,sol bek

Gerekli transfer

o dedigin transferler gerceklesecekse kimse mevcut kadroya ses cikartmaz fakat bana göre Transfer yapmayacaklar söylemlerden bu anlasiliyor.

bu arada hepinizin bayramini kutlarim
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Papiss Cisse cok iyi olabilir ayni zamanda cok sikinti da olabilir.

Cardozo veya Cisse yedek olmaz...Mutlaka ilk 11 olmali...2 li Santrafor nasil bir Sistem olur bilemiyorum..
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu yönetim bu takımı seviyorsa Trabzonsporun kim çıkarını düşünüyorsa a kalite 4 transfer yapması şart abiciğim!!!!defansın göbeğe çok sağlam iki stoper bir tane yetmez mustafa yumlu yedek olur, bir sağ kanada ortasahaya + sağlamından birde cordozayı satmadan a kalite forvet 4 tane a kalite transfer iki defans bir ortasaha ve bir forvet yüzde yüz şart. tartışmaya bile gerek yok bunu artık! bu bölgelere a kalite adaylar alınırsa bu takımı kimse durduramaz.Bunlar tamamlanmadan trabzonspor dandik sıradan bir takım bu kadar basit!!!
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• @HaciosmanPasa
                          "Mbia bayramlaşma parası istiyor."

Hahahaha bayramınız mübarek olsun BMNin doğum günüde kutlu olsun. İnşallah güzel günler göreceğiz

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Yorum

• ----------------------------------------------Onur---------------------------------

Cavanda--------------------xxxxx----------------xxxxx----------------------xxxxxx----------------

----------------------------------Mbia-----------------Ekici-------------------------

Dsudczak ---------------------------------------------------------------------------Yusuf

------------------------------------Cardozo----------Cisse---------------------------------

Ekici, Diego ve Schenider gibi klasik 10 numara olmadığı icin ve bizim rakiplerimiz de Osmanlispor vb takimlar olduğu icin bir çok maçta burada degerlendirilebilir..Ekici ile 4 4 2 oynanmaz diye bir sey yok..

Dsudzcak Cardozo Cisse nin defansif manada yardimci olmamasi çok büyük soruna yol acmaz.. Mbia Ekici Yusuf üzerine düşeni yapacaktır. .

Kalede Onur önünde 2 sağlam stoper ve onlarinda Mbia ile böyle hücum kadrosu kurulabilir..

Yorum

• Sistemsizlik yüzünden biz batana kadar gideceğiz bu böyle biline.

Fakat benim anlamadığım su: song haricinde bize afrikalı bir tane yabancı katkı sağlamamışken biz hala neden afrikalı peşindeyiz bunu bi türlü kafam almıyor arkadaş.. Afrika futbol piyasası balondan başka bişi değil.

Yorum

• Maçtan önce köfte yiyelim dedik oğlanla... Sıraya girdik, sıra bize gelemeden stadın etrafındaki iki köftecide ekmek bitti. Fesuphallah dedik... Karşıdaki köfteci dükkanına girip yiyelim dedik, bitirim tipli bi hanzo "herşey bitti" diyerek ve ittirerek dükkana sokmadı bizi... Muhtemelen, istenmeyen ve kazara doğan bir bebekti. Yaşamayı sevmiyordu, ya da yaşam parasıyla köfte isteyen müşterilere posta koymaktan ibaretti onun için... Yüzü düşen oğluma baktım utandım... Neyse bozmayalım moralimizi, seyyar satıcılardan simit alalım dedik, bayattı... E yok artık dedik vazgeçtik birseyler yemekten.

Oğlan, stadın altındaki TS Club'ı görüp, "forma alalım" dedi, gülümsedim... Girdik içeriye, formaları gördü, niye güldüğünü anladım, çıkabiliriz" dedi, çıktık... Bari atkı alalım seyyar tezgahların birinden dedi... Bize her yer Trabzon yazılı olanı yoktu... "Bize HERYER Trabzon" yazıyordu üstlerinde... Bu kez o güldü ben utandım... Bıraktık...

Stada girdik... Maç boyunca "Trabzon'lu Gençler" diye tezahürat yapan, arada bir tekbir getiren Trabzon'lu gençler denilen tenekeleri dinledik... Salih'in müthiş bindirmelerini, 1.65 boyundaki 6 milyonluk santrforumuzun, yandan gelen yüksek toplarla beslendiği harika oyun taktiğimizi izledik... Bağcık Zeki'nin sosyal mesajlar veren nefis ortasındaki felsefi doktrini anlamayı denedik... Anlayamadık... Anlayışımız kıt galiba diye birbirimize baktık, beraber utandık...

Gerçi, biten sadece bir futbol(!) günüydü... Yoksa, Klara'nın içinden İniesta, Sefa'dan Robben çıkacağını zanneden efsanemizin jeton köşelerinin törpüleneceğine, bizi bizimle başbaşa ve sahipsiz bırakan sert bakışlı paydaşbaşının, paylaşacak şeyler bitmeden sine-i millete döneceğine, "biz nereye geldik baba" diyen oğlumun güzel günler göreceğine olan ümidimiz bitmedi. Tek sorun var, ömürler de bitiyor be kardeşim...
                                En son Misafir tarafından düzenlendi; 17.07.2015, 10:27.

Yorum

Yükleniyor...
                                X