Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağ kaaaaaaaat
    Stopeeeeeeeeer
    Solbeeeeeeeeek
    On numaraaaaa

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cardozo? Yusuf?
      Yusuf benim şampiyonluk takımımda ancak su taşır, 2 tane kanat forvet olmazsa Cardozo'da yalan olur.Ama kenarlar skora ve oyuna katkı sağlar Cardozo'yu da pozisyona sokabilirlerse eyvallah, o da şu an mümkün görünmüyor.Böyle giderse geçen senenin altında bir Cardozo performansı bizi bekliyor malesef.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Okay Soner gibi çıkarsa bir daha futbol maçı seyretmeyeceğim.Okay'la Soner'ı mukayese etmek Tony Kroos'la Kadir Bekmezci mukayesesi kadar saçma bir mukayesedir.
        Soner alındığında neler söylendiğini unuttunuz heralde Alper'den iyi diyordu çoğu kişi..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yusuf'u beğenmeyebiliriz ama artist sefa'ya 10 kere daha tercih ederim.
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Kanatta yusuf - sefa- erkan hepsi hikaye bu isimlerle çok zor.en az 4 takviye şart stoper forvet sağ ve sol açık..
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak A. Günaydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şota 'ben mi transfer istediğimi söyledim? ben transfer istiyorum diye bir şey demedim, gereken yapılacak' dedi. Tam anlamadım ne demek istedi ama eğer transfer yok diyorsa şimdiden göriyrum yanaaaaaaaaayyyyy ortaluk yanayyyyyyy valla 15dakikaya BMN falan kalmaz
              Yarın 10 kişi gelmezse giderim.

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• maçtan sonra 3 isim açıklanacaktı hani nerde onu diyen vatandaşlar?
                "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• ----------------------------------------------onur---------------------------
                  ---cavanda---------medjani-------vlaar-----------------denisov
                  ---------------------constant------------mbia----------------
                  marko marin---------mehmet ekici--------------afellay-----------
                  -----------------------papis cisse-----------

bu kadro ile en azından şampiyonluk şansımız olur,

Yorum

• Bu kadronun başarılı olması mucize. Çok kötü bir kadro mühendisliği yapılmış.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Erkanın kemik yaşı kaç yüzyıldır acaba
                      Kemiğini ..

Yorum

• P.tesi,Salı,Çarşamba

Bu 3 gün içince bişey oldu oldu olmadı sezona böyle gireriz

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Var, Süleyman Hurma.
                          Mr.Hurma bedava olmadan oyuncu almıyor malaasef

isterse gelecekte takıma 10 milyon euro kazanc saglasın yinede almaz

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soner alındığında neler söylendiğini unuttunuz heralde Alper'den iyi diyordu çoğu kişi..
                            Beni o kişilerle karıştırma Uğur Demirok İshak transferlerine karşıydım, ben cavanda'ya bile karşıydım diyimde karşı çıkmada ki boyutum anlaşılsın Ama Okay'a karşı cikmadigim gibi geçen senenin Ekicisi bu sene Okay olacak o kadar iddialıyım bu konuda

Yorum

• Forvete falan ihtiyaç yok topla topsuz sağdan soldan ortadan dripling yapacak sprinter orta açacak kısaca bal yapacak adam lazım.

Kimse forvet istemesin bence o forvete top götüremedikten sonra dünyanın en iyi forvetini getirsen nafile...

Yorum

• anlaşıldı bu sezon can çekişeceğiz yine, zaten avrupa işi de sakat

mahsus avrupa ikinci planda dedilerki başarısızlıkta tepkileri azaltmak için, içimizdeki bazı taraftarlarda bir güzel yutmuştu avrupa gereksiz meselesini
                                "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

Yükleniyor...
                                X