Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz kimin ahını aldık da burnumuz boktan cıkmıyo

Yorum

• Bizim takım geçen sene 2 farklı t.direktörle 2 farklı taktikle oynadı. Bence ikisi de bize uygun değildi. Ekici, Özer, Erkan, Constant'lı bir kadro pas oyunu oynamalıydı. Bu adamlar top peşinden koşan değil topu koşturmayı seven topla ilişkileri iyi olan oyuncular. Mbia, Cardozo tek top pas yapmayı seven oyuncular ek olarak bourceanu zaten öyle bir oyuncu. Şota dediği gibi topa hakim olan pas yapan bir taktikle oynayacaksak bu bizim kadro yapısı için doğru taktik olacaktır.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolgay'a üzüldüm şahsen, o sakatlığı yaşayan biri olarak.Çok zor bir durum.Biz 3 büyütülmüşlerin taraftarları gibi davranamayız, davranmamalıyız.Bize büyük yamuk yapmış olabilir evet ama bizim için konu orada kapanmıştır.Arka sayfaları okumadan direk bunları yazmak istedim, çünkü biliyorum ki illa birileri oh olsun, iyi oldu demiştir.Okumadan yazdığımı şunun için ayrıca belirttim ki varsa öyle birileri üzerine alınmasınlar ve bu davranıştan vazgeçsinler lütfen, bize yakışmaz.

Hatta ben olsam resmi siteden geçmiş olsun mesajı yayınlarım, böyle bir durumda yapılabilecek ve bize yakışacak durum budur.
        Görsün desin ki ben adamlara ne yaptım adamlar en kötü günümde benim için geçmiş olsun mesajı yayınlıyorlar.
        Unutmayalım biz bu yüzden büyük camiayız, büyütülmüşler gibi hareket edemeyiz.Topluma karşı mesuliyetimiz var eğer gerçekten temiz futbol güzel futbol diyorsak...
        Guzel diyorsun. Ben de katiliyorum. Tolgay sakatlandi diye sevinen TS taraftari gormek utanc verici. Resmen ezikliktir bu. Rakip oyuncunun sakatligiylan gonderme yapmaya calismak.

Zate Tolgay'in bir sucu yok. Adam istedigi takima transfer olma ozgurlugune sahip. Asil rezillik adami almadan poz verip programlarda haberler yayman, ardindan da atip tutman.

Yorum

• İlk olarak A. Günaydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen haftalarda Erasmus sebebiyle Macaristan'a gitmiştim. Bulunduğumuz yerde sportif aktiviteler yapıyorduk her gün. Macar çocuklar da katılıyordu bunlara. Futbolundan tut yüzmesine, basketbolundan tut koşusuna kadar her spora yeteneği vardı çocukların ve vücutları da atletikti baya. 'Yapılı değil, atletik' Artık oranın suyundan mı havasından mı bilmem ama Macarların geninde sporculuk olduğuna kesinlikle inandım orada.

Diyeceğim o ki Duşçak mıdır her ne karın ağrısıdır, onu almalıyız, alalım
          Macarların genlerinde sporculuk varsa bizimde vardır çünkü Macarlar Türk

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tipik bir Trabzonspor transfer sezonu daha. Şu an "GYÖ (Gadromuz Yederlidir Öncesi) belirtiler görülüyor.

Bu takım şu haliyle en fazla 5 hafta iddialı olur o da şansı yaver giderse...
            Kabahat bizim umitlenip 'acaba bu sefer farkli olur mu' dememiz de sanirim.

Bu sefer de Ersun Yanal'li Hurma'li takim kesin isabetli transfer yapar derken, corap ipligi gibi hersey 1-2 gun icinde sokuldu. Ersun'un istifasi, Demiroren rezaleti, Forma kepazeligi, simdi de super bulmussun GYO teraneleri.

GDO'suz gida GYO'suz yonetim istiyoruz.

Yorum

• hala sol bek icin constatn mi guveniyoruz

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizimkilerde daha cok kebap ve nargile var desek isabetli olur. Sporculuk ve Atletizm kesinlikle bu halkin kaninda yok.

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Macarların futbolda çok eski bir ekol olduğunu unutmayalım, biz futbol arenasında daha yokken adamlar futbol sahnesinin 1 numarasıydı.1950'li yılların yıldızlar topluluğuymuş Macaristan.Biz hiçbir zaman öyle bir seviyeye gelemedik.

Edit : Hun-gary.Hun türküdürler evet, özellikle Attila döneminde Avrupa'nın içlerine kadar ulaşmışlar.
                  En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 21:42.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://www.youtube.com/watch?v=uVueW6X7TM0

Bu bambaşka birisiydi arkadaş
                    Bunun gibisi bir daha zor gelir abi. Messi, CRonaldo, Neymar hikaye.
                    Mirosław Szymkowiak -7-
                    -BMN Bursa-

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hala sol bek icin constatn mi guveniyoruz
                      her mevki pamuk ipliğine bağlı

sol bekte constant tutarsa süper olur ama lig başladıktan sonra yiine kadro dışı kalırsa fena kepaze oluruz

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Guzel diyorsun. Ben de katiliyorum. Tolgay sakatlandi diye sevinen TS taraftari gormek utanc verici. Resmen ezikliktir bu. Rakip oyuncunun sakatligiylan gonderme yapmaya calismak.
                        Nefretinizin ötesini görebilseniz mutlu olanların mutlu olmasının rakip olmasıyla alakası olmadığını görebilirdiniz. Tolgay atıyorum Katar'a gidip aynı şeyi yaşasa şu an mutlu olanlar yine aynı şeyi düşünecektir. Ama yönetim "elinden kaçırdı" ya nasıl sallasam derdinde olduğunuz için bunu görmek zor geliyor.

Yorum

• bugün haberlerde shota sol bek istemiş hurmadan yazıyordu

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelip 4-5 sene oynicak adam dedi Sota.

Marin olmaz
                            Marin 26 yaşında, yaşlı değilki.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://www.youtube.com/watch?v=uVueW6X7TM0

Bu bambaşka birisiydi arkadaş
                              Oldu mu şimdi bu
                              .

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                +1

bjkliler kendi başkanlarına inanıyor anladık da, bize ne oluyor? iho açık açık biliç'in tolgay'a attığı mesajı söylediğinde bjkliler "yaw he he" modundaydı. 5 ay sonra west ham ile anlaşınca sesleri solukları kesildi. bu olayda iho'nun dedikleri doğru, bahsi geçen sakat arkadaş karakterli davranmadı.
                                İşin ucunda yönetime sallamak var ya o yüzden kabullenmek zor geliyordur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X