Mbia umarım çok katkı sağlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
------------------------ONUR---------------------
-??????-------MEDJANİ---????????---????????-
----------------------MBİA-----------------------
----------ÖZER------OKAY--- EKİCİ------------
--------------------ATIF-------------------------
-----------------CARDOZA----------------------
Hakan Arıkan
Erkan Zengin
Salih Dursun
Aytaç Kara
Yusuf Erdoğan
Deniz Yılmaz
Uğur Demirok
José Bosingwa
Çok kötü durmuyor bu eksik yerleri dolduracak adam bulunabilir ve takasta kullanılabilecek bek çok adamımız var
mesela il aklıma gelenler
*soner 500
*sefa 1500
*waris 6000
*constant 200
*aykut 1000
*fatih 500
*serdar 500
*ishak 1000
*yatabare 1000
*musa 500En son oksoholu tarafından düzenlendi; 10.06.2015, 17:24.@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun Transfer 10 Başlığı.
milanlılar interle DALGA geçmeye başlamışlar Mbia'yı elinizde nasıl aldılar diye.
ilerde İnter bizden iyi bir intikam alır ya adamları iyice kızdırdık
bugünki zaferimizede keratalar ortak oldu demek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ayıptır ya, sen o kadar bekle 100 bininci mesajı yeni başlığı zamanında açabilmek için, daha önce başlığı açmış yönetici gelsin üstüne konsun. Beyuk ayıp ettiniz şimdi...
Ayrıca siz başlığı genel bölümüne açmıştınız"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
10'u istiyoruz öyle değil mi?
Bende bu adamı istiyorum
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kendi başlığımıda kaldırmak zorunda kaldım
Ayrıca siz başlığı genel bölümüne açmıştınız
Yog artik
Alin arkadasi burdan al al alBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum