Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ekdal gittiyse mauricio var. bence buda tam ekdalla aynı işi yapabilir. sözlesmesi biticek devre arası.
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim is adamlari iho ya tepkili

O destekler için sanırım ya hakan kulacoglunu yada.muharrem ustayi beklicez

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Hangi iş adamları?

Şampiyonluga oynadığımız dönemlerde bile 2 milyonu zor toplayan bir camiayiz.Haciosmanoglu'nun belkide en iyi yaptığı şey iş adamlarından milyonlarca lira toplamasidir.

Yorum

• bu yılda basarı gelmezse kulüp ekonomik olarak çöker artık baskanın silkelenip transferlere baslaması lazım.

Yorum

• Hacıosmanoğlu'na yakınlığıyla bilinen Canhan Çakıroğlu yeni sezon formalarından birinin bu olduğunu iddia ediyor.

And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hacıosmanoğlu'na yakınlığıyla bilinen Canhan Çakıroğlu yeni sezon formalarından birinin bu olduğunu iddia ediyor.

Bu adam beni gıcık etmeye başladı cidden ,

Yorum

• Douglas Teixeira icin Dinamo Moskova € 2 milyon istiyor. Sporting Lisbonun teklifi € 500 bin bu yüzden bu transfer zora girmis.

Yorum

• Güncel performans bilgileri Andy Kawaya (Karriereende) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Yorum

• douglas mutlaka alınmalı ekonomik şartlar zorlanmalı.

Yorum

• Iddia etmiyor, dogru söylüyor.
                    Mesut zaten asagida formalarin ne olacagini yazmisti

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hacıosmanoğlu'na yakınlığıyla bilinen Canhan Çakıroğlu yeni sezon formalarından birinin bu olduğunu iddia ediyor.

İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni sezon çubuklu büyük ihtimal böyle olacak. Arkası park derby modeli önüde athletic bilbao yani athletic bilbao-ofspor karışımı bi formamız olacak !

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi
                      ben yedim yemeğimi yaşınız açıkcası beni ilgilendirmiyor ben burada oyuncu tartışılmasından rahatsız değilim hatta mesajları okurken yeni yeni oyuncular tanıdım asıl sakat olan olay sanki burada yazılan oyuncuları birisi eline kalem kağıt alarak kulübün yetkili şahısına götürüyor bu şahıs da sanki o kağıt parçasını beklercesine hemen ilgileniyorum edasıyla takılan bir iki kişi var buralarda yoksa isim yazılmasını eleştirmedim benim lafım hayal tacirlerineydi siz yanlış anladınız herhalde yoksa yazın çizin ama burada hayal satan insanları görünce sinirlerim zıplıyor
                      Arifberkay ve Deepblue yu tanımıyorsun, tanımadığın insanlar hakkında hayal taciri diyorsun...

Eğer bu 2 üyenin yazılarından ve davranışlarından rahatsız olduysan raporlayabilirsin..

Senin forum üyesi olarak yapabileceğin sadece bu.. Mesala yapılan yorumlardan kişilik analizi ve sosyolojik durum tespiti yapmaya devam edersen üzülerek söylüyorum seni raporlamak zorunda kalacağım....
                      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Bence forvet transferi de şart oğlu şarttır. Waris ve Yatabarenin neyine güveniyorsunuz? iki hafta sonra takım gol atamayınca başlarız.Takımda golcü yok demeye.
                        Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
                        Şenol Güneş

Yorum

• bu ekonomik durumdan kurtulmak için agaoglu baskan olmalı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hangi iş adamları?

Şampiyonluga oynadığımız dönemlerde bile 2 milyonu zor toplayan bir camiayiz.Haciosmanoglu'nun belkide en iyi yaptığı şey iş adamlarından milyonlarca lira toplamasidir.
                            Ak Partili is adamları tamam da kardeşim

Bir de karşıt görüşülerde var

lafa gerek yok bu kadar transfer parası malum yerden geldi

Gelsin lafımiz yokda adam gibi kullanılsın

Yorum

• Şuan 60 tane sözleşmeli oyuncumuz mu var? Tam listeyi veya tabloyu bilen varsa paylaşabilir mi?!
                              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• arkadaşlar partinin önemi yok trabzonspora hizmet olsun amaç umarım işadamları vekiller destek olur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X