ekdal gittiyse mauricio var. bence buda tam ekdalla aynı işi yapabilir. sözlesmesi biticek devre arası.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim is adamlari iho ya tepkili
O destekler için sanırım ya hakan kulacoglunu yada.muharrem ustayi beklicez
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonluga oynadığımız dönemlerde bile 2 milyonu zor toplayan bir camiayiz.Haciosmanoglu'nun belkide en iyi yaptığı şey iş adamlarından milyonlarca lira toplamasidir.
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Iddia etmiyor, dogru söylüyor.
Mesut zaten asagida formalarin ne olacagini yazmisti
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon çubuklu büyük ihtimal böyle olacak. Arkası park derby modeli önüde athletic bilbao yani athletic bilbao-ofspor karışımı bi formamız olacak !
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildiben yedim yemeğimi yaşınız açıkcası beni ilgilendirmiyor ben burada oyuncu tartışılmasından rahatsız değilim hatta mesajları okurken yeni yeni oyuncular tanıdım asıl sakat olan olay sanki burada yazılan oyuncuları birisi eline kalem kağıt alarak kulübün yetkili şahısına götürüyor bu şahıs da sanki o kağıt parçasını beklercesine hemen ilgileniyorum edasıyla takılan bir iki kişi var buralarda yoksa isim yazılmasını eleştirmedim benim lafım hayal tacirlerineydi siz yanlış anladınız herhalde yoksa yazın çizin ama burada hayal satan insanları görünce sinirlerim zıplıyor
Eğer bu 2 üyenin yazılarından ve davranışlarından rahatsız olduysan raporlayabilirsin..
Senin forum üyesi olarak yapabileceğin sadece bu.. Mesala yapılan yorumlardan kişilik analizi ve sosyolojik durum tespiti yapmaya devam edersen üzülerek söylüyorum seni raporlamak zorunda kalacağım....
Yorum
-
Bence forvet transferi de şart oğlu şarttır. Waris ve Yatabarenin neyine güveniyorsunuz? iki hafta sonra takım gol atamayınca başlarız.Takımda golcü yok demeye.Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi iş adamları?
Şampiyonluga oynadığımız dönemlerde bile 2 milyonu zor toplayan bir camiayiz.Haciosmanoglu'nun belkide en iyi yaptığı şey iş adamlarından milyonlarca lira toplamasidir.
Bir de karşıt görüşülerde var
lafa gerek yok bu kadar transfer parası malum yerden geldi
Gelsin lafımiz yokda adam gibi kullanılsın
Yorum
Yorum