Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son 2,5 saat

Yok mu son bir KAP
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Suan tek derdim su Istanbul takımlarının da transfer yapmadan sezona girmesi. Bunlar transfer yapmadığı surece bizim kadro gsyi de bjkyi de tokatlar fenerle de kapisiriz.

Gsyle bjk transfer yapmasın papyi almis kadar sevinirim

Yorum

• Yokluktan zamanla Mbia'nın mecburen stopere kayabileceği durumlar olabilir. Çok mu zordu 3 ayda 2 tane stoper almak anlamadım ki.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• http://www.trabzonhaber.com.tr/image...rum_h13301.jpg eee mustafa defansa hayırlı olsun transferi kapattığımıza göre ))

"picture speaks louder than words" açılımıdır
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cardazo bir yere gidemez ve hatta onun ayarında bir santraforda transfer edilebilir. Santrafor hattı 3lenebilir.
            Cardazo nedir abi Allah aşkına ya
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Medjani ile Yumlu'ya kaldık gibi
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• HURMA, Ocak ayında da transfer yapabiliriz, bunun için çok dikkatli çalışacağız dedi.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cardazo bir yere gidemez ve hatta onun ayarında bir santraforda transfer edilebilir. Santrafor hattı 3lenebilir.
                  Aman Allahım Cardoza yetmiyordu Cardazo da geldi
                  ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yokluktan zamanla Mbia'nın mecburen stopere kayabileceği durumlar olabilir. Çok mu zordu 3 ayda 2 tane stoper almak anlamadım ki.
                    kardeş mbia zorlanıyor açıklarını bunların kapatacağım diye yoksa mbia ileriye çok daha rahat çıkabilir kafası daha rahat oynar
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Beyler ok ben ikna oldum bence adam gelmeyecek

Yorum

• Gs, City'den Danayer'i kiralamış. Son gün sağlam 2 transfer yaptılar. Ama Melo'nun yeri ne Bilal'le dolar ne de Rodriguez'le...
                        En son Tolunay Abdioğlu tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 22:25.

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cardazo nedir abi Allah aşkına ya
                          Telefondan yazıyorum o otomatik kelimeleri tanımlıyor da😀

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geldi mi "Trabzon küçük şehir"ciler, "Trabzon futboldan anlamaz"cılar....

Bir transfer yapılmadı diye yakıp yıkmaya başladınız...

O transfer yapılsaydı herşey güllük gülistanlık mı olacaktı?
                            kardeş şu fotoğrafa baksana ))

"Annuit cœptis"

Yorum

• Cardozo N'doye'yi , N'Doye de Cardozo'yu tamamliyor, ikisi de lazim bize, ikisi de çok önemli bizim için, bir forvet daha alabilsek tamamdi aslinda ama bitti artik

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zorla tansiyonu yükseltecek atıp durma şunu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X