Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ama ne attılar
    Ayi dondu kaldi

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sıfırı fazla koydugunu dusunuyorum.

:d :d:d
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• şikeci fener golü yedi...

Yarın transferin son günü Trabzonspor da son gün 1-2 oyuncu gelebilir diye düşünüyorum.
        En son TS FAN tarafından düzenlendi; 30.08.2015, 22:50.
        ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vay bea... alman milli takımına ve chelsea'ya kadar da küfür yiye yiye mi çıkmış ki bu adam acaba.
          Şimdi hangi takımda peki?kaldı ki bizim seyircimiz ne Alman Milli takımı ne Chelsea seyircisine benzer sanki bilmiyorsunuz.

Yorum

• Bugün ki moral bozukluğumu bir nebze olsun ancak şikecilerin puan kaybı dindirir.

Yorum

• cok temiz tek vurus bayıldım.

Antalyada ki zeki gecen senede dikkatimi cekti.Devamlılıgı olan tam bir takım oyuncusu.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ad:Alexander
                Soy Ad:Büttner
                D.T:11 Şubat 1989(26)
                Uyruk:Hollanda
                Mevki--->Sol Bek
                Takımı--->Dinamo Moskova
                Trabzonspor bu adamı transfer etsin iddaa ediyorum sol bekte 5 yıl sıkıntı çekmeyiz çok hızlı bir oyuncu ileri geri çok iyi çalışıyor bu sene Dinamo Moskova'da 1 maçta yalnızca 9 dakika süre alabilmiş sanırım kadro dışı maliyetinin fazla olacağını zannetmiyorum Dinamo Moskova oyuncuyu 1.5-2'ye bırakır zaten maddi anlamda dar boğazdalar buradan yetkililere sesleniyorum bu oyuncuyu kaçırmayın yönetime iletebilecek varsa çok memnum olurum bu adamı alın pişman olmayacaksınız.

Yorum

• Arif abi var mi bir gelisme
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İç sahada 3-5-2 oynasak olmaz mı? Yoksa FM deki gibi gerçekte olmuyor mu?

Yorum

• Antalya maçını izlemiyordum maçkolik gol olmasına rağmen bildirim gelmedi ne kadar ilginç maçkolik bile şikebahçeli nasıl iştir zaten maç anlatımında rvpnin mükemmel pası naninin enfes şutu tam bir şikeci.

Yorum

• Perreria gecen gun Kadlec i neden oynatmiyorsun diyen gazeteciye içinden kufrediyor suan

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          umarım haftaya maça mbia ile çıkmaz ... sarı yiyecek bitane daha
                          Mbia'nin 2 sari karti var. Kirmizi yemedigi halde cezali olmaz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi hangi takımda peki?kaldı ki bizim seyircimiz ne Alman Milli takımı ne Chelsea seyircisine benzer sanki bilmiyorsunuz.
                            yav he he marin cok kotu topcu.Sahin aygunes bile ondan iyiydi.Nereden buluyorlar boyle adamları anlamıyorum.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Papyde gelirse abartmiyorum febenin kadro kalitesine en yakin biz oluruz ve tek rakibimiz olur.
                              Bugun sadece sanssizdik iyi yoldayiz marinin performansi beni cok mutlu etti.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                oralardaydı ve hasan kabzenin bos kosusuna kanıp pesine dustu.Sonra adam bombos kaldı.

yumlu konusunda gercekten zorladıgını dusunuyorum.Adam senin kadar zorlasa topcu olacak.

Top ona gelince resmen korkuyor.

aykut-mustafa bu takımda OY-NA-YA-MAZ-LAR

BU COK AMA COK NET..
                                Hayir kardesim herseyi adama ihale ediyorsunuz olmaz ki boyle.daha stoperler gelmedi, hazir olunca onlar oynayacak zaten.onlar hata yapinca da boyle mi yapacaksiniz? Hayali hatalar uyduruyorsunuz.hasan kabze golu atsa ne diyeceksin? Yine hatali takip etmedi diye.orda belliki bir organizasyon hatasi var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X