Ad:Alexander
Soy Ad:Büttner
D.T:11 Şubat 1989(26)
Uyruk:Hollanda
Mevki--->Sol Bek
Takımı--->Dinamo Moskova
Trabzonspor bu adamı transfer etsin iddaa ediyorum sol bekte 5 yıl sıkıntı çekmeyiz çok hızlı bir oyuncu ileri geri çok iyi çalışıyor bu sene Dinamo Moskova'da 1 maçta yalnızca 9 dakika süre alabilmiş sanırım kadro dışı maliyetinin fazla olacağını zannetmiyorum Dinamo Moskova oyuncuyu 1.5-2'ye bırakır zaten maddi anlamda dar boğazdalar buradan yetkililere sesleniyorum bu oyuncuyu kaçırmayın yönetime iletebilecek varsa çok memnum olurum bu adamı alın pişman olmayacaksınız.
Antalya maçını izlemiyordum maçkolik gol olmasına rağmen bildirim gelmedi ne kadar ilginç maçkolik bile şikebahçeli nasıl iştir zaten maç anlatımında rvpnin mükemmel pası naninin enfes şutu tam bir şikeci.
Papyde gelirse abartmiyorum febenin kadro kalitesine en yakin biz oluruz ve tek rakibimiz olur.
Bugun sadece sanssizdik iyi yoldayiz marinin performansi beni cok mutlu etti.
oralardaydı ve hasan kabzenin bos kosusuna kanıp pesine dustu.Sonra adam bombos kaldı.
yumlu konusunda gercekten zorladıgını dusunuyorum.Adam senin kadar zorlasa topcu olacak.
Top ona gelince resmen korkuyor.
aykut-mustafa bu takımda OY-NA-YA-MAZ-LAR
BU COK AMA COK NET..
Hayir kardesim herseyi adama ihale ediyorsunuz olmaz ki boyle.daha stoperler gelmedi, hazir olunca onlar oynayacak zaten.onlar hata yapinca da boyle mi yapacaksiniz? Hayali hatalar uyduruyorsunuz.hasan kabze golu atsa ne diyeceksin? Yine hatali takip etmedi diye.orda belliki bir organizasyon hatasi var.
Yorum