Takımın en iyi ikisi Okay,Cavanda iken en kötü ikisi constant ve N'doye idi kuşkusuz... Marine gelince ise kısa zaman topçusu 90 dakikaya yayılca buraya yazıyorum çok küfür yer bakmayın şuursuzca hucum yaptığımız için sivrildi . Kesinlikle oyun sıkışınca alınması gereken adam hele bi de gününde olmazsa AnimAllah diyim çileden çıkarır.
yorumlarınızın cok isabetsiz oldugu gorusundeyim.
constant bu kadar sovulecek ne yaptı?
Penaltı pozisyonunda mudahele etmesi gereken stoperler kadrajda degildi.
marin cok akıllı bir oyuncu.Neden cıldırtacak bizi cok merak ettim.
Bu senenin en iyi transferi marin.Yazın bunu bir kenara.Sezon sonu lazım olacak bu yorum.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Takımın en iyi ikisi Okay,Cavanda iken en kötü ikisi constant ve N'doye idi kuşkusuz... Marine gelince ise kısa zaman topçusu 90 dakikaya yayılca buraya yazıyorum çok küfür yer bakmayın şuursuzca hucum yaptığımız için sivrildi . Kesinlikle oyun sıkışınca alınması gereken adam hele bi de gününde olmazsa AnimAllah diyim çileden çıkarır.
10 dk'da çözdün Adam'ı, ts'nin ihtiyacı işte tam sizlersiniz aslında kulüp sizin gibi insanları istihdam etmeli
Kontra yediğimizde orta sahada direk topu öldürecek bir 3lü defans hayal ediyorum. Yoksa rakiple beraber geriye kaçan bir defansla hiç birşey yapamayız.
sıkıntı asıl burada.
mustafa ve aykut yuzunden constant penaltı yaptırdı.
Paşalar geri donene kadar dunya ekseni etrafında tur tamamlar.
mustafa ve aykut malesef bu takımın oyuncusu degiller.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Bence bugün Ts nin en iyisi Cavanda idi.Bu arada bence olması gereken 11
Onur
Cavanda Douglas Papy Costant(mecburen)
Mbia Okay
Marin Ekici Erkan
Cardozo(N doye)
Emek Veren Bir Takım Olarak, Paraya Karşı Yetenek Ve Emeğin Savaşını Verdik. Tarih Bunlarıda Yazar.
Şenol Güneş
Harika yorum. Tahmin edeyim Trabzonsporlusunuz? Özer varken n'doye' ye laf edilmez. Penaltı kaçırmak bir futbolcuyu kötü yapmaz.
En son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 30.08.2015, 22:39.
Yorum