Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düne kadar Trabzonspor'da gelmiş geçmiş en sevdiğim futbolcu Şotaydı . Dün kendisinin ne olduğunu gördük.
    Takım bu kadar eksiğin yanında bir de kaleci sorunu yaşadığında maç sonucu çıkar kırmızı çizgili espiri yaparsın artık.
    2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sözleşme maddesinde "7 milyon euro'ya serbest kalır." ibaresini kaldırttı!
      1 sene boyunca sakat olduğu için kulüpten para almadı!
      Bir çok maçta tek başına takıma puanlar kazandırdı.. Takımı 2011'den sonra hep potada tuttu.
      55.000 şikecinin önünde armayı öptü..
      Şikecileri 2009-2010 Sezonunda Kadıköy'de şampiyonluktan etti...
      Şampiyon kadronun tek kemik ismi olarak takımda kaldı...
      Türkiye'de sadece "Trabzonspor'da oynarım." dedi...
      Gol yediği için göz yaşı döktü! Maç kaybettiği için hüngür hüngür ağladı...
      2010-2011 Davasına herkesten fazla sahip çıktı... Savaşıcaz dedi...

Şimdi kovulmaya çalışılıyor.. Bu işte bir terslik var gibi...
      Adam tek başına Trabzonspor oldu.
      Bir de Sülo'nun bize kazandırdıklarını(!) saysa şu malum birileri...

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya velev ki sorulmadan karıştı. ne var bunda. barca da messi naptı luis enriqueyi?
        aynı şey işte. takımın yıldızına karşı töleranslı olman lazım
        Aynen öyle
        Kiçi kirik topçularin nazini çekerler, bazi yabanci topçulari pohpohlarlar, bir taraflarini kaldirirlar, Onur'a gelince "isimize karisamaz" yok yaaa...
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunlar sımdı kafıleylemı gelcekler ayrımı asıl soru bu olmalı..ben kafılıyle gelcekleıne hıc ıhtımal vermıyorum..
          Takım tarifeli uçakla gelir, Hurma ve İho özel jetle gelir.

Burda da bunu normal karşılayanlar çıkabilir.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Avrupa Kupalarında veya ligde yaşanacak başarısızlıklarda kaleci İbrahim:'e laf söylemesin. Yaşanacakların sorumlusu İHO-Hurma ve Hurma'nın kuklası dır.

Yorum

• Bu Onur un izin muhabbeti olayı soğutmak için bu muhabbet uzarsa ve bunlar tepkiyi görmezse Onur u satacaklar
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şota konuşmasında açık açık Onur un hocalık işlerine müdalele ettiğini ya da etmek istediğini ima etti. Belki kadro tercihine belki de başka bir şeye. Ama şu cümlesi çok net bir ima: '' Madem öyle bizi buraya niye getirdiniz ''

Bunu hurma ya da iho filan söylese zerre umrumda olmaz. Ama Şota senin benim kadar TS li bir adamdır. Ve taraftarın böyle deli gibi sevdiği bir adamı durup dururken karşısına alacak kadar aptal biri değildir. Bahsettiği kırmızı çizgiler kendi işlerine müdahale çabasından başka bir şey olamaz.

Sadece tahmin ve Şota nın samimiyetine inandığım için yapıyorum bu yorumları. Onurun günahını almayayım. Ama eğer gerçekten Şota nın işine karışmak istemişse ben doğru bulmam bunu.

Ha taraftar çıkar der ki Onur bu kardeşim kadroya da karışır, başkanın giydiği dona da. Diyecek lafım yok. Gerçekten bu kadar çok sevdiğimiz Onurumuz için sizlerin aklından geçen kırmızı bir çizgi var mı?

Çok mecrada yazdım, üzüldüğüm tek şey Şota ile onurun karşı saflarda olması. Yoksa geride kalanların yedi ceddini...

Onurun TS liliğini hepimiz biliyoruz, keza Şotayı da. Şotanın son maçta tribünlere yumruk şov yaparken sıktığı yumruğu bi görmeliydiniz, ne denli heyecanlı ne denli hırslı. Bu iki adamın ters düşebilmesinin yukarda söylediğim şeylerden farklı hiç bir izahı olamaz.
                hiç bir hoca takım kaptanının yıldızının takıma karışmasına laf etmez.
                başka şey var. belki de denildiği gibi hurma ile sorunlar var shota da mecbur yönetime uyup hurmadan yana olup öyle söyledi.
                hurma belki karışma demiştir Onur a Shota yı da ezip.
                Shota da iki arada kalmıştır. Yüz ifadesinden öyle anladım ben
                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Onur un izin muhabbeti olayı soğutmak için bu muhabbet uzarsa ve bunlar tepkiyi görmezse Onur u satacaklar
                  Beşiktaş'la anlaştılar yüksek oranda. Onur'un Cardozo gibi gitmiyorum demesine bağlı. Taraftarın tepkisi kimsenin umrunda değil. Tolga Zengin, bir futbolcu daha ve 4 milyon.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben İstanbul'dayım internetten kulübe üye olabiliyor muyum?

Trabzon'a mı gitmem gerekiyor?
                    Yok kardeşim Trabzon da ne işin var?

Sitede form var doldur fotoğraflarla gönder o kadar
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Ne olursa olsun, Onur abi 100 % haksiz da olsa, amaç belli
                      Onur'u harcamak, Onur'u yemek, Onur'u satmak...

Öyle olmasa, bu seylerden kimsenin haberi olmazdi, olay içeride çözülürdü, tipki geçen seneki gibi...

constant sorunu yüzünden sahanin ortasinda idmana baslamadan konusmalar atismalar ve idmanin 1 saat geç baslamasi gibii (evet 1 saat herkes ayakta durdu constant Vahid'e vahid hoca ona ve herkese, sonra ôzer sonra Onur konustu falan.... yaaaaaa var mi kimsenin haberi bundan ??? demek ki isteyince sorunlar halloluyor burdan anlayin iste su an amacin ne oldugunu

Tahminimce, Ümit abi (deep blue) bilir bu olayi, olaylari...
                      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 11:05.
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ulan ne kaynakmış bizimki de. Trabzon'da Trabzonspor'dan başka sömürülecek bir şey yok mu? Fabrika falan kurulsa da oralarda nemalansa bunlar. Dallas gibi kulüp yemin ediyorum. Bizans saraylarında böyle entrikalar dönmüyor. Bir camiada bir Hürrem olur bizim tüm camia Hürrem arkadaş. Yoruldum abi bezdim yahu.
                        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 11:05.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Arkadaşlar üyelik aidatı ne kadar bilen var mı

Yorum

Yok kardeşim Trabzon da ne işin var?

Sitede form var doldur fotoğraflarla gönder o kadar
                            5 yıllık üye referansı ve imzası isteniyor?
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Bu Onur un izin muhabbeti olayı soğutmak için bu muhabbet uzarsa ve bunlar tepkiyi görmezse Onur u satacaklar
                              aynen bende oyle dusunuyorum bı tasla 2 kus vurcaklar hem takımda hem klupde sıkeyı konusan tek profesyonel kalan onurun kellesı alınıp bu ıs bıdaha hıcbıyeerde dıllendırılmıyecek resmı olarak hemde transfer parasından vurgunu yapcaklar..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Satacaklar niyetleri bu ama nereye satacaklar. Avrupa takımları şuan için çok zor. Onur'a talip olsalar bile sakatlıktan yeni çıktığı için fazla bonseris vermezler . Normalde de kaleci için çok para bayılmıyor Avrupa kulüpleri. Türkiye için gs Muslera'yı elinden çıkarmadan Onur'yanaşmaz. Öyle basında yazdığı gibi de Muslera'ya kimse 10-15 milyon euro vermez. Kendisi iyi bir kaleci olsada Türkiye liginin bir pazar değeri var, daha doğrusu yok. Geriye bir bjk kalıyor, Bursa Ozan için 6-7 eurolardan kapı açarken bu adamlar Onur'u kaça satmayı düşünüyor acaba 3-5 'e mi. Ha dertleri 3-5 önemli değil biraz daha tırtıklayalımsa bilemiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X