Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'un En Beğendiğiniz Transferi Hangisi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1.Ekici
    2.Cardozo
    3.Belkalem

Gerisi fiyasko.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Oscar Cardozo...

geçen yıl fenere geleceği konuşulduğu zaman emenikeyi sevenler Cardozo ya laf atıyolardı bende görüdüğüm izlediğim en iyi forvetler arasında ilk 10 a girer demiştim hiç biri bana inanmıyordu abartma diyorlardı ama mükemmel bir forvet olduğunu her defasında ispatlıyor ve bitmiş denilen Cardozo yu izliyoruz.

geçen haftaki penaltı golünü izlemenizi tavsiye ederim sadece o golü izleyin yeter. Topa gelirken sadece kaleciye bakıyor bir kere bile topa bakmıyor böyle bir yetenek...

Yorum

Mehmet Ekici,Constatant,Oscar Cardozo ...Ha illa biri seçilecekse de,büyük çoğunluğun da düşündüğü gibi yıllardır forumda sabahlayarak özlemle beklediğimiz forvet olan Oscar Cardozo tabii ki.Bir Mehmet Ekici,bir Constant takımdaki teknik kapasiteyi 2-3 tık artırmıştır.Önceki sene frikiklerin başındaki Zeki Yavru dan bugünün Mehmet Ekici sine...
        KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

Tek oy hakkımız olduğu için Cardozo.
          Ama onu sırasıyla; Ekici ve eğer aynı performansları sürerse Erkan Zengin ve Hakan Arıkan takip edecek.
          En beğendiğimiz demeyelim de tutan transferler diyelim.
          Waris,Constant,Sefa, iyi-beğenilen ama tutmamış transferler bana göre.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Kesinlikle Ekici

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Ekonomik verileri de hesaba katarsak ki katmalıyız: tartışmasız ekici.

Yorum

1. Cardozo
                2. Ekici
                3. Belkalem
                4. Erkan
                5. Medjani
                6. Hakan

Cardozo ve Ekici'nin yerleri değişebilir. Arada gidip geliyorum.

Yorum

Hiçbiri diye de bir seçenek olmalı. Ayrica hepsini begenen de çikabilir

Yorum

cardozo

ekici

erkan

waris

yatabare

doğru transferlerdi.

lakin belkalem avraam medjani transferlerinden dolayı waris ve yatabare süre alamadılar.5 yabancıdan dolayı.

costant maliyetine bakıldığından en büyük hayal kırıklığı.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Anket yenilenmeli en iyi transfer açık ara Mehmet Ekici.
                      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                      Komünar..

Yorum

• En başta Cardozo demiştim ama şimdi kesinlikle Ekici derim.
                        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                        Hz. Ömer.

Yorum

• Kim olduğunu bilmiyorum ama, bugüne kadar hiç eleştirilmediğine göre iyi bir oyuncu olduğunu düşünüp Serhat Çakmak diyorum. Zaten sessiz sedasız işini gören adamları hep sevmişimdir.

Yorum

• Ekici her.ne kadar müthiş performans sergilese de Cardozo gibi elit kategori santraforunu 31 yasinda Türkiyeye getirmek ve 15 gol barajini asmasi 9 hafta varken en iyi transfer olmasini sağlar.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Acik ara Ekici sonrasinda Cardozo ama ben Trabzonsporun dünya yildizi apoletine sahip 30 yas ve üzeri futbolcu almasini istemiyorum çünkü o tarz adamlar kendilerini yormadan oynuyor amaclari para kazanip tatil yapmak transfer politikamizi gozden gecirmeliyiz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Saygilarimla,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X