İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Galatasaray'dan Şener bombası!
Galatasaray yönetiminin sır gibi sakladığı görüşme ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de gözdesi olan Şener Özbayraklı'nın transferini büyük ölçüde bitirdi. Bursaspor'a 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan Galatasaray ayrıca 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Umut Bulut ve Yekta Kurtuluş'u yeşil-beyazlı ekibe verecek.Adı Fenerbahçe ile anılan Şener Özbayraklı'nın küçük pürüzler giderildiği takdirde gelecek sezon Galatasaray forması giymesi kesinleşti. Başkan Yarsuvat'tan onayı alan yönetim, Bursaspor ile bir aydır sürdürdüğü görüşmelerde mutlu sona çok yaklaştı.
Galatasaray, yeşil-beyazlılarla ödenecek bonservis bedeli ve takasta kullanılacak iki isim için anlaşma sağladı. Şener Özbayraklı da Galatasaray'ın önerdiği ücreti kabul ederse lig bitiminde imzalar atılacak.
Umut ve Yekta Bursa'ya gidiyor!
Bursaspor'a 1,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan Galatasaray ayrıca 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Umut Bulut ve Yekta Kurtuluş'u yeşil-beyazlı ekibe verecek. Şenol Güneş'in Fernandao'nun ayrılma ihtimaline karşılık bir forvet istediği Bursaspor yönetiminin ise bu boşluğu 31 yaşındaki Umut Bulut ile doldurmayı planladığı öğrenildi . Umut Bulut transferine sıcak bakan Şenol Güneş, Yekta Kurtuluş'un da takıma katkı sağlayacağı görüşünde.
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçi özette de var 3:09 a bak hangi oyuncu kendi kalesine doğru rakibe top çarptırmaya kalkar ayrıca maç içinde bir topa koşmayınca trübün ıslıkladıktan sonra koştu topu aldı tepkiler dinmeyince sakatlandım numarası yapıp beni değiştirin dedi ki yine bence şikecilerin ilk golünde alanı açıp adeta seyretti keza maç içinde de atıftan eser yoktu..zaten maç satılmış maç olduğu o kadar aşikardıki 2011 d eolduğu gibi danışıklı döğüş oldu zira sivasın 2 golüde tesadüfi oldu hele cicinhonun golünde ibrahim akın adisinin hareketini iyi analiz etmek lazım..2-1 sivas öndeyken bile o kadar emindimki maçı şikebahçenin kazanacağından oyun içerisinde bunu görmemek aptallık olurdu
Söylediklerin çoğu her maç her takımda yaşanıyor
Bu kadar ucuz ithamlarda bulunma derim
şb'nin kazanacağını görüp aptal olmadığını kanıtlamışsın bravo
Maçı veren hareket Utaka'nın girip Adem'in çıkmasıydı bunu görememişsin demek ki
Yorum
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Aatıf çok iddalı bir isim degil ama kesinlikle faydalı olur.Son fener maçında goller kaçırmış olabilir ama Gökhanı neredeyse her pozisyonda geçti.Bence az maliyetle olursa iyi bir transfer olur..
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'dan Şener bombası!
Galatasaray yönetiminin sır gibi sakladığı görüşme ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de gözdesi olan Şener Özbayraklı'nın transferini büyük ölçüde bitirdi. Bursaspor'a 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan Galatasaray ayrıca 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Umut Bulut ve Yekta Kurtuluş'u yeşil-beyazlı ekibe verecek.Adı Fenerbahçe ile anılan Şener Özbayraklı'nın küçük pürüzler giderildiği takdirde gelecek sezon Galatasaray forması giymesi kesinleşti. Başkan Yarsuvat'tan onayı alan yönetim, Bursaspor ile bir aydır sürdürdüğü görüşmelerde mutlu sona çok yaklaştı.
Galatasaray, yeşil-beyazlılarla ödenecek bonservis bedeli ve takasta kullanılacak iki isim için anlaşma sağladı. Şener Özbayraklı da Galatasaray'ın önerdiği ücreti kabul ederse lig bitiminde imzalar atılacak.
Umut ve Yekta Bursa'ya gidiyor!
Bursaspor'a 1,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan Galatasaray ayrıca 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Umut Bulut ve Yekta Kurtuluş'u yeşil-beyazlı ekibe verecek. Şenol Güneş'in Fernandao'nun ayrılma ihtimaline karşılık bir forvet istediği Bursaspor yönetiminin ise bu boşluğu 31 yaşındaki Umut Bulut ile doldurmayı planladığı öğrenildi . Umut Bulut transferine sıcak bakan Şenol Güneş, Yekta Kurtuluş'un da takıma katkı sağlayacağı görüşünde.
birde umut bursaya gidecek
umutun nekadar kazandigini bursa baskani duydumu hic
bu paradanda feragat etmeyecegine göre........
bu haberler bursa maci öncesi gerilim yaratma oyunlari
iki sehiri eskisi gibi bir birine düsürmeye calisiyorlarEn son selcuk tarafından düzenlendi; 12.05.2015, 11:13."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Oscar Cardozo'ya Copa America için davet geldi, Trabzonsporlu futbolcu iki yıl sonra Paraguay forması giyecek.
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Oscar Cardozo'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Paraguay Milli Takımı'nın Copa America kadrosu açıklanırken, 31 yaşındaki forvete de davet geldi. Milli formayı en son 2013'teki Guatemala maçında giyen oyuncu, 11 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında Şili'de düzenlenecek dev turnuvada, iki yıllık aranın ardından tekrar ülkesi için top koşturacak. Cardozo'nun uzun süredir milli takıma çağrılmamasının bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı ortaya çıkmıştı. Oyuncunun iki yıl önceki Guatemala maçının ardından milli takımı bıraktığı sanılıyordu. Ancak yıldız futbolcunun durumunun böyle olmadığı geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklama ile ortaya çıkmıştı. Milli takımı bıraktığı yönünde bir kararı bulunmadığını ifade eden oyuncu, "Milli takımı bıraktığım haberleri nereden çıkıyor bilemiyorum. Ben oynadığım kulüplerde hep formumu üst düzeyde tutarak milli takıma da çağrılmayı ve ülkeme destek olmayı istiyorum" demiş, bunun üzerine harekete geçen federasyon yetkilileri oyuncuyu tekrar gündemlerine almıştı.
Yorum
-
Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kurmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Bursasporlu Şener için geri sayıma geçildi. “Trabzonsporbizim dost ve kardeş kulübümüz.
Trabzonspor’un bize ciddi teklifleri var” diyen Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’yı Şener için ikna etmek için çalışmalar sürüyor.
“Bu oyuncuyu yurt içinde Trabzonspor’dan başka kulübe satmam” şeklinde açıklaması bulunan Bölükbaşı ile yarınki Trabzonspor-Bursaspor karşılaşması öncesi bir araya gelerek bu transferin konuşulacağı belirlendi. Bordo-Mavili yetkililerin transfer için umutlu olduğu ve 3 milyon Euro bonservis bedelinin gözden çıkarıldığı ileri sürüldü.
Yorum
-
Süper Lig'de tranasfer hareketliliği tam gaz devam ediyor. Fenerbahçe'nin Belkalem'i listeye aldığı öğrenildi. Sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Egemen ve Bekir'den en az birisiyle sözleşme yenilemeyecek olan Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor'un Watford'tan kiraladığı Essaid Belkalem için harekete geçti.
Sezon başında Vahid Halilhodzic'in isteği ile İngiliz ekibinden 2.3 milyon euro karşılığında satın alma opsiyonu ile kiralanan 26 yaşındaki oyuncuyu Ersun Yanal'ın istemediği, bu nedenle opsiyonunun kullanılmayacağı öğrenildi.
Yorum
-
şener ve 3-5m eurolu haberleri yazan çizen ve buna inanıp twitter den yönetime giydiren gazetecileri gördükçe ben utanıyorum. size diploma ve iş verenin ..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşener ve 3-5m eurolu haberleri yazan çizen ve buna inanıp twitter den yönetime giydiren gazetecileri gördükçe ben utanıyorum. size diploma ve iş verenin ...
Yorum
-
Gecen gun dunyada basarili olmus takimlarin sistemlerine bakiyordum.
Cogu takimlar uclu forvet oynamaya baslamis durumdalar. Burada en onemli nokta kanat forvetlerin skora ust duzeyde katkilari. O forvetin arkasinda oyunun iki yanini oynama becerisi yuksek 3 oyuncu, savunmada dengeli (hem hucum hem de savunma anlaminda) bekler ve sert, oyuna topu iyi sokan gobek oyunculari var.
Bizde bu sablonun kaleci haric sadece iki oyuncusu var. Dengeli bek Bosingwa ve orta uclude Mehmet Ekici. Bunun disindaki hicbir oyuncu (Cardozo dahil) bu tarz sistemlere uymuyor.
Burada gelecek sezon oynamak isteyecegimiz sisteme gore oyuncu secimi kritik hale geliyor.
Eger Cardozo kalacak ve o merkezli bir oyun oynayacaksak, kanattaki oyuncularin hem asist yonu cok kuvvetli olmali hem de ters kanatlardan gelen ataklarda bosluklari doldurabilmeli.
Diger her turlu secenek Cardozo'yu etkisiz hale getirir...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Aatifa bende karsiyim asla 5 milyonluk oyuncu degil 3 oyuncu edecek kadarda degil heleki kücük şikeçilere 1 lira temiz paramiz gitmesine bile karşiyim. Yapanci serbestliki varken türk takimlarjndan fahiş fiyata transfer etmek aptalikYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
haberlere bakiyorum ya iho akilanmadi yada haber yapanlar akilanmadi.Visca haric Türkiyeden yabanciya karsiyim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum