Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydi benim yazdıklarım hayal olsun... birçok taraftarımızın yazdıkları daha da hayal... yok Yusuf gelişecek yok Özer seneye daha çok katkı sağlar yok Waris 1 sene daha kalsın (Henrique gelsin çok daha iyi)...
    Bu ne yaa... o zaman kimse şampiyonluk falan beklemesin, hem yarım yamalak isimler vasat takım hem de şampiyonluk yok yaa ??
    Yıllardır şampiyon olanlara bakalım biz de dahil, kimin savunmacıları çok iyiydi ? orta saha derseniz de hep hücumcu orta sahalar şampiyonluk getirmiştir, 1 tane sağlam savunması orta saha yeter de artar bile...
    Şampiyon olduğumuzda Jàjà ve arada Alanzinho farkıyla iş yaptık... savunmada egemen vardı, Giray da idare ediyordu, olağanüstü savunmamız yoktu, bekler de aynı şekilde... colman selçuk engin jàjà burak alanzinho fark yarattı, kaçı savunmacı ? Onur da var ama o şu anda da bizde zaten...
    Ki şu anda Bosi reis var, orta sahaya 1 Mbia eklesek yeter elde Aytaç var seneye damgasını vuracak... Mehmet te Jàjà'nın yerine
    Savunmanın ortasına 1
    Savunmanın soluna 1
    Orta sahanın ortasına 1
    Golcü hücumcu 2 topçu

10 tane almaya gerek yok 5 tane üst düzey YE DER Lİ
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haydi benim yazdıklarım hayal olsun... birçok taraftarımızın yazdıkları daha da hayal... yok Yusuf gelişecek yok Özer seneye daha çok katkı sağlar yok Waris 1 sene daha kalsın (Henrique gelsin çok daha iyi)...
      Bu ne yaa... o zaman kimse şampiyonluk falan beklemesin, hem yarım yamalak isimler vasat takım hem de şampiyonluk yok yaa ??
      Yıllardır şampiyon olanlara bakalım biz de dahil, kimin savunmacıları çok iyiydi ? orta saha derseniz de hep hücumcu orta sahalar şampiyonluk getirmiştir, 1 tane sağlam savunması orta saha yeter de artar bile...
      Şampiyon olduğumuzda Jàjà ve arada Alanzinho farkıyla iş yaptık... savunmada egemen vardı, Giray da idare ediyordu, olağanüstü savunmamız yoktu, bekler de aynı şekilde... colman selçuk engin jàjà burak alanzinho fark yarattı, kaçı savunmacı ? Onur da var ama o şu anda da bizde zaten...
      Ki şu anda Bosi reis var, orta sahaya 1 Mbia eklesek yeter elde Aytaç var seneye damgasını vuracak... Mehmet te Jàjà'nın yerine
      Savunmanın ortasına 1
      Savunmanın soluna 1
      Orta sahanın ortasına 1
      Golcü hücumcu 2 topçu

10 tane almaya gerek yok 5 tane üst düzey YE DER Lİ
      Kardeşim savunmyla olmaz hücümcu lazım diyosun, şampiyon olan takımların savunmaları çok mu iyiydi diyosun ama istediğin 5 trasferin 3' ü defansif.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Balıkesir yine attı. 3-2

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Balıkesir yine attı. 3-2
          Balıkesir 4'ü atarsa lütfen yazma Fenerbahçe peşine gol atıyor )

Yorum

Kardeşim savunmyla olmaz hücümcu lazım diyosun, şampiyon olan takımların savunmaları çok mu iyiydi diyosun ama istediğin 5 trasferin 3' ü defansif.
            Defansif te, herkes gibi 2 stoper 2 ön libero değil en azından
            sol bek gerekli, yazmasam olmaz, ister Tosiç ister başkası
            savunmanın ortasına 1 kesin gerekli, eldekilerle olmaz
            orta sahaya da 1 kişi yeterli
            diğer 2 hücumcu da hücumun hücumu yani, direk gol tehlikesi
            3 isim yazacak halim yok elde Cardozo var Mehmet var

Sefa gibi Erkan gibi Özer gibi topçularla doldurursak takımı, her pas milimetrik olacak yoksa bunlar kıçlarını kıpırdatmaz ve yoktan fırsat var etmez... Özer belki bazen
            isimler önemli değil ama Danny olsun Gignac olsun Mitroglou olsun Jàjà olsun böyle topçular lazım bize, sıkılıp uyuyacakken topu alıp gol atıp bizi coşturacak isimler bunlar
            Biz sene başı neye göre kaliteli transfer yaptığımızı sandık bilmiyorum, rezalet yaa... Sefa he gelecek vaad ediyor he alman altyapısı var ya auauuuooo tamam yıldız... sövecem şimdi yaa yine kızmaya başladım bıktım fuzuli topçulardan yaa çıtayı yükseltelim artık yeter

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Defansif te, herkes gibi 2 stoper 2 ön libero değil en azından
              sol bek gerekli, yazmasam olmaz, ister Tosiç ister başkası
              savunmanın ortasına 1 kesin gerekli, eldekilerle olmaz
              orta sahaya da 1 kişi yeterli
              diğer 2 hücumcu da hücumun hücumu yani, direk gol tehlikesi
              3 isim yazacak halim yok elde Cardozo var Mehmet var

Sefa gibi Erkan gibi Özer gibi topçularla doldurursak takımı, her pas milimetrik olacak yoksa bunlar kıçlarını kıpırdatmaz ve yoktan fırsat var etmez... Özer belki bazen
              isimler önemli değil ama Danny olsun Gignac olsun Mitroglou olsun Jàjà olsun böyle topçular lazım bize, sıkılıp uyuyacakken topu alıp gol atıp bizi coşturacak isimler bunlar
              Biz sene başı neye göre kaliteli transfer yaptığımızı sandık bilmiyorum, rezalet yaa... Sefa he gelecek vaad ediyor he alman altyapısı var ya auauuuooo tamam yıldız... sövecem şimdi yaa yine kızmaya başladım bıktım fuzuli topçulardan yaa çıtayı yükseltelim artık yeter
              3 kaleci, 2 sağbek 2 solbek, 4 stoper, 2 önlibero, 4 merkez ortasaha, 1 veya 2 10 numara, 2 sağ kanat ve 2 sol kanat, 3 de forvet. Toplam 25-26 kişilik kadro olmalı. Gönderilecek isimler belli zaten. Stoperlerde göderilecek bir Akbaş var belki. Diğerlerini gönderemezsin zaten hepsi iyi oynuyor. O yüzden Belkalem de kalırsa stopere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.

Kale: Onur-Hakan-İbo
              Sağbek: Bosingwa-Salih
              Stoper: Belkalem-Medjani-Aykut-Uğur
              Solbek: İshak-Transfer
              Önlibero: Aytaç-Transfer
              Merkez: Ekici-Erkan(bence merkezde oynamalı)-Transfer-Transfer
              10Numara: Transfer
              Solkanat: Yusuf-Transfer
              Sağkanat: Sefa-Transfer
              Forvet: Cardozo-Deniz-Transfer

Geriye kalanlar gönderilmeli.
              En son kyodou tarafından düzenlendi; 02.05.2015, 20:08.

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Balıkesir 4'ü atarsa lütfen yazma Fenerbahçe peşine gol atıyor )
                Şikeciler 4-3 yaptı. Totem olsun.

Yorum

• Bizim savunmacılardan bir şey olmaz, en iyisi Belkalem onun da alınmayacağı iddia ediliyor delireceğim... Aykut ta bu sene fena değildi, gerisi tırt, Medjani joker olur fazlası olmaz attığı goller olmasa 1 artısı yok
                  Bocchetti ismini de niye yazıyorum, adam savunmanın ortasında da solunda da aşağı yukarı aynı seviyede oynayabiliyor, 2 bölgede de verimli olur... Bosingwa gibi değil, reis sağda olmayınca eksiklik bariz bir şekilde ortada
                  Akbaş'a gelirsek kesinlikle kalmalı, göndereceksek Uğur'u gönderelim
                  İshak tam başa bela, Musa kalsın daha iyi

Yorum

• Fenerbahçede caner erkin gibi bir solbek varken biz tosiclemi oynayacaz

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fenerbahçede caner erkin gibi bir solbek varken biz tosiclemi oynayacaz
                      şampiyon olduğumuzda onlarda Andre Santos vardı bizim takımda Hrvoje Cale bi takım otursa onlar önemsiz ayrıntılar )

Yorum

• Şikecilerin maçına bakıyordum, balıkesirde bi berkan var...sol bek..genç de sayılmaz ama bu yaşına kadar farkedilmemesi ilginç...

Yorum

Şikeciler 4-3 yaptı. Totem olsun.
                          tutmadı maalesef

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fenerbahçede caner erkin gibi bir solbek varken biz tosiclemi oynayacaz
                            Hayaller Drenthe, hayatlar Tosic.

Yorum

• Gençler bu akşam Sevilla - Real Madrid maçı kaçta ve hangi kanalda bilen var mı? Ben Erkan Zengin başlığında bir tosunla evcilik oynadığım için bakamadım.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gençler bu akşam Sevilla - Real Madrid maçı kaçta ve hangi kanalda bilen var mı? Ben Erkan Zengin başlığında bir tosunla evcilik oynadığım için bakamadım.
                                21.00'de başladı abi Ntv Spor Smart

Yorum

Yükleniyor...
                                X