Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Van der Vaart'in yeni sevgilisi var türk Sabia Engizek

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu başkanın numarası kimsede yok mu? Yahu biriniz arayın sorun arası iyi olan yok mu

Bende var aradim cikmiyor
      Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Yatıyorum bu işin sonu anca yarın öğlen bulunur

Yorum

• İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancı diyolar. Siz Ahmet Arslan diyonuz. Kapı komşusu gibi isme bak. Ahmet Arslan

Yorum

• Kalktığımda VDV nin başkanın yanında sırıtırken resmini görmek dileklerimle. İyi geceler

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende var aradim cikmiyor
              Belki uyuyordur.Bu saatte rahatsız etmeseydin Basın parayı istediğini alın ersuna diye talimat vermiştir.Sabah kalktığımda transferler hazır olsun da demiştir

Yorum

• Aslinda ersun hocanin listeye ulassak sak buluruz kim olduğunu

Yorum

• İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yabancı diyolar. Siz Ahmet Arslan diyonuz. Kapı komşusu gibi isme bak. Ahmet Arslan
                  yoruma gel
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ne diyo bu?

"@sukruucuncu: Akyazınin adi THY arena olmasi yuzde 70 iceriden alinan kulislere gore.."

Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yahu saat 03:30 oldu nerdeyse başlıkta 128 kişi görünce bi bakayım dedim. Ne oluyor bilgilendirin az

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi sen gerçekten Diego VDV den iyimi dedin ya yanlış yoldasın VDV nin bu ligdeki tek rakibi Sneijder dir
                        bundesliga izleyen biri olarak söyledim, gerçekten bu takımdaki her şeyi bozar vdv dediğiniz adam. mücadele etmez,sertlik sevmez,liderlik yapmaz (tsde)...
                        elimizde o bölgede en az onun kadar iyi topçularımız varken tamamen işgüzarlık olur. ayrıca sneijderin gsye yaptığı katkıdan çok oyun formatını bozması yüzünden zararı var. çağın futbolunda ölmüş bir mevkinin eskimiş bir oyuncusu işte!
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Ben Zokora'da bile bu kadar beklemedim heyecanlanmadım. O elemana da o kadar cıvıldadım tek kelime etmedi. Çok pis timsaha geldik sanırım

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu saat 03:30 oldu nerdeyse başlıkta 128 kişi görünce bi bakayım dedim. Ne oluyor bilgilendirin az
                            Tolgay+yabancı birini almışız deniyor.

Yorum

• Coolank Aytaç için alındı dedi
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bundesligadaki portakallar!
                                vdv ise saçmalanmış resmen.
                                Çok sakatlandı son zamanlarda ondan düştü. Ekonomimizi sarsmayacak şekilde alabiliyosak on numara transfer olur..
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Yükleniyor...
                                X