Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yunus Emre Sel: "Trabzonspor Kolo Toure ve Marko Basa arasında bir tercih yapacak. Muhtemelen Kolo Toure Trabzonspor'a gelecek." (Radyospor)

Bunlardan biri gelirse Bourceanu yolcu gibi.
    Hoca toure yi alırsa çok çelişir mümkün değil bence

Yorum

• Marko Basa gelirse bu ligin en iyi stoperi olur, çok iyi bir lider ve sert savunmacı.
      .

Yorum

• AW: Transfer Dosyası -9-

Şaka maka iyi transfer yaptik bana bunu hatirlatiyor....

Yorum

• Defans 3 yabanci ile olmaz. Aykut demir neden takimda tutuluyor anlamiyorum. Ona guvenilmez. Verelim takasa
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Turgut Doğan'ı efsane olduğu Samsun'a verelim ve Canberk'i almaya çalışalım bırakın Tarık'ı filan. Turgut burada mükemmel maçlar oynadı ve burayı çok seviyor. Bence mantıklı bilmiyorum.
            Çoğu maçını izlemiş bir Samsunlu olarak imzamı atarım...

Yorum

• Sefa geldikten sonra Erkan gelmez.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar , gs nin es es ile işi bitti bu belli

Es başkanı dedi ki 3 milyon Euro ve bir oyuncu

Takası için Tarık'a teklif var o biziz )

Ama vermem diyor ve erkana teklif yok diyor ???

Bu arada şahsen takımda 3 Cezayirli

Istemem asla .... Ve şu belli forvet kesin kiralık olacak aslında

Akıllıca ... Ama ben bir ndoye derim

1 forvet ve 1 stoper yabancı olacak

Ben 7 kişilik listenin çok daha artacağını ve sürprizler

Olacağını düşünüyorum alış veriş bu

Malıudanın takımda kalacağını pek sanmıyorum

Eğer hoca tarz değiştirmedi ise

Bu arada ben erkan bitti diye duymuştum

Ama kimsenin hakkını yemem ilk önce

Başka bir arkadaş yazmıştı

Es es başkanı yok diyor ???

Tarık gelirse ..... Iyi olur bence
                aha bombayı bıraktı coolank...
                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• @coolank

Marko Basa olayı doğru mu hocam?
                  .

Yorum

Bence hedef saptırmaca yapıyorlar Toure > Basa ve bugun iddia edilen Huntelaar > Mitroglou gibi.. şahsi fikrim Basa ile Mitroglou gelecek.

Yorum

• Cardozo'nun arkasına, yanına ne ise üst düzey bir yabancı koyulmalı. Özerle falan olacak iş değil o. Hareketli, teknik, asistçi, kendi pozisyonunu yaratabilen bir isim lazım. Çare Doumbia

Yorum

Arkadaşlar , gs nin es es ile işi bitti bu belli

Es başkanı dedi ki 3 milyon Euro ve bir oyuncu

Takası için Tarık'a teklif var o biziz )

Bu arada ben erkan bitti diye duymuştum
                        insallah gelir erkan zengin en cok sevineceğim transfer olacak ..seviye atlarız erkan gelirse.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Medjani gibi boşa çıkabilirse, hoca çelişmemiş olur ve transfer gerçekleşebilir bence hocam. Hoca maliyetten dolayı istemem demişti hatırlarsanız. Ama tabii çok yüklü yıllık ücret durumunda kesinlikle siz haklı duruma geçersiniz.
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Belkalem yerine Basa alınmış şuan da Bourceanu yerine ortasahaya bu kalitede isimler geçiyor olsaydı hayaller 3-4 kat artardı..Medjani önde

Belkalem arkada ne kadar fayda verecek..

Yorum

• Fellaini Manchester'da tutunamıyorsa bir kiralama formulü de ona uygulansa. İşte Cardozo'yu gölgede bırakacak transfer böyle olur. Zor mu illaki kolay değil. Burada bahsedilen de böyle biridir umarım.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yunus Emre Sel: "Trabzonspor Kolo Toure ve Marko Basa arasında bir tercih yapacak. Muhtemelen Kolo Toure Trabzonspor'a gelecek." (Radyospor)

Bunlardan biri gelirse Bourceanu yolcu gibi.
                                Bu olursa medjaninin gerçekten orta saha düşünülerek alındığını gösterir. Tamam fizikli takım kuruyoruz da o zaman medjani yerine daha fizikli bir "orta saha" alsak çok daha iyiydi...

Zokora'yı eleştiriyorduk atağa katkısı yok diye. Medjani'nin ofansa katkı anlamında çok farklı olacağını sanmıyorum...
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Yükleniyor...
                                X