İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurgut Doğan'ı efsane olduğu Samsun'a verelim ve Canberk'i almaya çalışalım bırakın Tarık'ı filan. Turgut burada mükemmel maçlar oynadı ve burayı çok seviyor. Bence mantıklı bilmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar , gs nin es es ile işi bitti bu belli
Es başkanı dedi ki 3 milyon Euro ve bir oyuncu
Takası için Tarık'a teklif var o biziz)
Ama vermem diyor ve erkana teklif yok diyor ???
Bu arada şahsen takımda 3 Cezayirli
Istemem asla .... Ve şu belli forvet kesin kiralık olacak aslında
Akıllıca ... Ama ben bir ndoye derim
1 forvet ve 1 stoper yabancı olacak
Ben 7 kişilik listenin çok daha artacağını ve sürprizler
Olacağını düşünüyorumalış veriş bu
Malıudanın takımda kalacağını pek sanmıyorum
Eğer hoca tarz değiştirmedi ise
Bu arada ben erkan bitti diye duymuştum
Ama kimsenin hakkını yemem ilk önce
Başka bir arkadaş yazmıştı
Es es başkanı yok diyor ???
Tarık gelirse ..... Iyi olur benceŞenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca toure yi alırsa çok çelişir mümkün değil bence
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar , gs nin es es ile işi bitti bu belli
Es başkanı dedi ki 3 milyon Euro ve bir oyuncu
Takası için Tarık'a teklif var o biziz)
Bu arada ben erkan bitti diye duymuştum
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca toure yi alırsa çok çelişir mümkün değil bence
Medjani gibi boşa çıkabilirse, hoca çelişmemiş olur ve transfer gerçekleşebilir bence hocam. Hoca maliyetten dolayı istemem demişti hatırlarsanız. Ama tabii çok yüklü yıllık ücret durumunda kesinlikle siz haklı duruma geçersiniz.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel: "Trabzonspor Kolo Toure ve Marko Basa arasında bir tercih yapacak. Muhtemelen Kolo Toure Trabzonspor'a gelecek." (Radyospor)
Bunlardan biri gelirse Bourceanu yolcu gibi.
Zokora'yı eleştiriyorduk atağa katkısı yok diye. Medjani'nin ofansa katkı anlamında çok farklı olacağını sanmıyorum...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
Yorum