Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İho nun verdiği paraları duyan transfer listemizde ki oyuncuların menejerleri sıraya girdi ...

Tarık çamdal o alıyorsa bende istiyorum der o der şu der bu der ..
    "Yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın. Futbol yıldızla değil, takımla, yürekle oynanır".

ÖZKAN SÜMER

Yorum

• sefa karşılığımı verirse iyi vermezse çok kötü kendisine bu parayı verecek kulüp bulamayacağından kalır elimizde
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Değil euro tl üzerinden yeşil burun adalarının para birimi üzerindende ödesek bu para çok arkadaş...
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Ben yerli oyunculara garanti para olayina karsiyim elimizde olsa hep mac basi anlasmalar yapilsa keske
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kimi alırsak alalım hala çok amatör bi kulübüz transferlerin nasıl yapıldığı paranın nerden geldiği belli değil
            yalnız renkdaş klüp parasal kaynaklarını açıklamak zorunda değil. Her yıl mali bilançosunu açıklıyor zaten.

Yorum

• bu parayı alan oyuncu ilk 11 in değişilmez oyuncusu olmalı
              inşalllah bonservisinin ve aldığı paranın altında ezilmez.
              eğer tutmazsa seneye satamayız bu adamı hiç bi yere gitmez. yedekte beklese de gitmez kovsan da gitmez.
              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet Ekici gelsin onada verirler 3 milyon tl . Slimaniyede verirler 4 milyon tl

para bol
                Şener Şen' in bir lafı geldi akllıma

" Para poğh kimin "
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Emir0861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonajans sefa karşılıgında 10milyon tl ve deniz yılmazı verdiğimizi yazmış
                  kap ta anlaşma belli :

Profesyonel futbolcu Sefa Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda, Kayserispor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Kayserispor Kulübü'ne 3.500.000.-EUR transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca, futbolcumuz Anıl Taşdemir'in Kayserispor Kulübü ile anlaşması halinde, oyuncumuz Kayserispor Kulübü'ne bedelsiz olarak transfer edilecektir.
                  Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak Emir0861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonajans sefa karşılıgında 10milyon tl ve deniz yılmazı verdiğimizi yazmış
                    Trabzonspor ayrıca Sefa Yılmaz'ın transferi için Kayserispor Kulübü'ne 10 Milyon 150 Bin TL ve Deniz Yılmaz'ı verdi.

yok artık
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• AW: Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onların 1 ayda aldığı parayı biz 1 yılda alamıyoruz

adalaetini sevdiğimin dünyası...
                      1 yil?
                      Abi ben 20 yil çalışsam haala yanlarina yanaşamam
                      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• bu çocuk avni akere çıktığında acayip baskı hissedecek taraftarda bi kaç hatasında aşırı tepki gösterecek ondan sonra bir yıldız daha kaydı

Yorum

• Bu yerli oyuncalara bu kadar para ödenmesinin sebebi yabancı sınırıdır. TFF ve Menajer ittifağının sonucudur bu.

Yorum

• Takımdaki maaşlar çok dengesiz umarım sıkıntı yaşamayız

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ücretler TL olduğu için uçuk geliyor Euro olsa çok olmaz belki
                              Sterlin yapalım bedavaya oynuyor olsun

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aslında sefa nın sözleşmesinde son iki seneye takılmaya luzum yok, tutmazsa sepetlenir zaten iki seneye kalmaz.
                                adam bu sözleşme şartlarını diğer kulüpler vermesse neden gitsin ? ben olsam yattıgım yerden paramı almaya bakarım... böyle sözleşme olmaz bu resmen yönetim zaafiyetidir... 4 trilyondan bahsediyoruz ? Allah aşkına kayseride kac paraya oynuyodu bu cocuk biri cıkarsın şunun fiyatını

Yorum

Yükleniyor...
                                X