Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala iyi bir orta saha almamışız
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Helal olsun Trabzon halkına yine dik duruşu bozmamışlar

Kulübün başkanı daha davanın farkında değilken Trabzon halkına çok görmüyorum.

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Soldaki eleman kim?
        Medjani

Yorum

• Kaleciler hariç 20 kişi ile devam edeceğiz demişti Vahid Hoca.
          Transfer isteğinden sonra alınan oyuncuların tamamının kalacağı ve 8 yabancı ile devam edeceğiz varsayımıyla;
          3 kaleci
          1cardozo
          2constant
          3medjani
          4belkalem
          5bosingwa
          6alex
          7muhtemelen yeni yabancı stoper
          8yeni yabancı forvet veya ortasaha hiç olmadı malouda
          9ishak
          10fatih atik
          11musa
          12sefa
          13özer

Kalan 7 için
          Hala iki yerli isim dolaşıyor (ekici ve tarık hatta erkan).
          İki yerli daha alınırsa kalıyor 5 kontenjan
          Bu 5 için adaylar;
          1yusuf
          2serdar
          3gökhan
          4yumlu
          5aykut demir
          6zeki yavru
          7ferhat
          8salih
          9deniz

Diğer çerezleri saymıyorum bile .
          Eğer hoca kadro sayısı konusunda doğru söylediyse ve kararlıysa sezon başında hiç umulmayan oyunculardan da ayrılanlar olacaktır.
          Stper konusunu uzun bir süredir yazıyorum. Futbolcu beğenisi kişiden kişiye göre değişir. Yumlu'yu beğenmiyorum ama forum genelindeki beğeniyi anlayamamakla birlikte saygım var.
          Bhnim eldeki stoperlerin oynayamayacağı öngörüm kendi futbol görüşümden değil vahid hoca'nın söylemleri ve futbol mentalitesini anlamaktan kaynaklanıyordu.
          Yumlu'nun vahid hoca'nın beğenebileceği bir futbolcu olacağını hiç düşünmedim.
          Bir başka öngörüm daha var yumlu ile ilgili.
          Olur da bizden giderse ilk yıl Trabzonspor etiketiyle anadolu takımlarında yer bulur. Ama bir sonraki yıl sıradan anadolu takımlarında bile ilk 11 oyuncusu olamaz. Umarım yanılırım ve bu iyi yürekli ve iyi trabzonsporlu kardeşimiz çok başarılı olur, milli takıma kadar yükselir ben de onun adına çok mutlu olurum.
          En son cubido tarafından düzenlendi; 10.08.2014, 20:32.

Yorum

• AW: Transfer Dosyası -9-

İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulübün başkanı daha davanın farkında değilken Trabzon halkına çok görmüyorum.
            Helal sana Trabzonum diye paylaşımlar yapıyorlar hemşehrileri. Böyle bi kitleye böyle başkan. Kimse kusura bakmasın.

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• yarın 5 e kadar transfer bekliyorum şahsen hatta kafamda kurdum:

sabah 8 de nöbetten çıkacam 2 ye kadar uyuyacam kalkar kalkmaz ilk işim face de Trabzon sayfalarına bakmak veee:

Son Dakika: Trabzonspor Mitroglou,Tarık ve Dzemaili ile transfer görüşmelerine başlandığını borsaya bildirdi !!! ))

Yorum

• Lanzini gerçekten harika bir wonderkiddi bu adama 4.5 u biz verecektik. Ah ulan kaçtı...
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• kolo toure transferi bir saçmalık bence 34 yaşındaki bir adam alınmaz sürekli sakatlanan bir adam asla alınmaz onu alıcaklarına hallice var cezayir milli takımında bari onu alın

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Helal sana Trabzonum diye paylaşımlar yapıyorlar hemşehrileri. Böyle bi kitleye böyle başkan. Kimse kusura bakmasın.

Gesendet.

Aynen de öyle. Böyle kitleye böyle başkan.
                    Neyse konuyu dağıtmayalım

Yorum

• Önceki seçimde Muhammer Usta seçilseydi Lanzini'yi alıcaktı. Deep Blue söylemişti.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu Soner denen delikanlı kendini ne zannediyor....Karabük ile anlaşamamış mış mış...

...Hadi ya....sen nesin veya son iki sezon ortaya ne koydun ki Karabük gibi Avrupa hedefi olan bir takım ile anlaşamıyorsun...

...Aslında hakki PTT ( memurluğu) ligi ancak birileri fazla abartmış/şımartmış gibi hazretlerini...

( yani hakikatten anlamak mümkün değil, hala böylesine adamların pazarlık gücü var ya....ifrit olmamak işten değil...)

Mecbur mu anlasmaya. Yorum yaparken bazen sacmaliyoruz. Yerinde olsam bende anlasmam. Sende anlasmazsin. Teklif edilen paradan haberimiz bile yok

Yorum

• Ynt: Transfer Dosyası -9-

Arkadaslar costant cok kaliteli bi oyuncu cardozo transferinin hemen pesinden aciklandigi icin arada kaynadi ama herkesinde belirttigi gibi oraya costant ayarinda bi yabanci transferi yaparsak ben şampiyonluğu cok uzak gormuyorum.

Yorum

• Kısa vadede büyük başarılar beklemiyorum istikrar devam ederse ve takım korunur seneye birkaç takviye cuk diye nokta atışı olacak şekilde yapılırsa büyük başarılar gelir..türkiyede bu zor inşallah gerçekleşir.

Yorum

• Medjani orta sahada beklentileri karsilayamazsa yandik. Alex ne zaman gelir belli degil. Keske soyle Cardozo gibi kimsenin itiraz edemeyecegi birini alabilseydik.

Yorum

• Alexin versinler eline bonservisi yol alsın gitsin bu ne beyinsizliktir insan antrenman harici top oynarken nasıl sakatlanır bu nasıl bir rahatlık defolsun gitsin böyle beyinsiz insanlara tahammül edemiyorum yıllarca ne çektiysek böyle beyinsiz futbolculardan çektik

Yorum

Yükleniyor...
                                X