Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    guidetti

bia

mbia

achenteh

transferleri olsa başarılı sayılır mı?

Herkesin isteği yerine gelir. Yıldız , tanınmış futbolcu isteyenlere Mbia , tanınmamış ama patlama yapabilecek potansiyelli futbolcu isteyenlere Bia , Achenteh , belirli bir potansiyeli olupta kariyerini düşüşten yükselişe geçirmek isteyen futbolcu da Guidetti.
    Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hakan sükür stili
      Nasil Hakan Sükür stili oluyor anlamadim ? Guidetti 1,81 boyunda Hakan Sükür 1,91 boyunda. Bu fark ona nasil Hakan Sükür gibi oynama imkani veriyor ?

Yorum

• constant'a da defolsun diyolardı giderken bayram havası olmuştu ama sonucu biliyoruz ))))

yok yanlış örnek oldu bu

lan?
        #

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok önemi yok ama hareket gelsin.
          --
          @CelticTransfer1 14 dk.14 dakika önce Çeviriyi görüntüle
          BREAKING NEWS...

Former Celt John Guidetti has agreed a deal to join Turkish giants trabzonspor.

P.S enjoy the bench.

--

@josephduffy81 3 dk.3 dakika önce Çeviriyi görüntüle
          Hearing Guidetti has gone to Trabzonspor . Great team @superguidetti

--
          Adam tirnaklarini yiyomus ya la Hem de öyle böyle degil.

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Valla ben daha farklı tarzda bi forvet bekliyordum

Guidetti'ye ısınamadım, umarım Cardo'yu satıp yerine bunu almamışlardır

İkisi de pivot santrofor özelliklerine sahip

Yorum

• celticde pukki diye bir golcü vardı bizi hazır maçında perşian etmişti. celtic trabzonspordan büyük takımdır. şampiyonlar ligini almış takım sonuçta. Dünyada celtici tanımayan yoktur.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam tirnaklarini yiyomus ya la Hem de öyle böyle degil.
                yedek kulübesinde maç izlerken nabıcan başka işte haklı adam
                #

Yorum

• Sayet Constant senede 1 milyon euro civari kazaniyo olsaydi kimse sesini cikarmazdi. Ancak bonservisiyle 1 sezonda 5 milyon euroyu direk cöpe attik.
                  Guidetti gelsin. Maksimum alacagi para 1.2 milyon euro olur. Trabzon sehri onu kuzu gibi yapar.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnız Celtic taraftarları resmen defolsun gitsin diyorlar.
                    Yalnız buradaki defolsun gitsin bizim selçuk, buraktaki defolsun gitsine benziyor oyunculuğuna değil bence takımı bırakışına yönelik sözler

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      constant'a da defolsun diyolardı giderken bayram havası olmuştu ama sonucu biliyoruz ))))

yok yanlış örnek oldu bu

lan?
                      bosingwa için de aynısını diyordular gördük.böyle şeylere takılmamak lazım.

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nasil Hakan Sükür stili oluyor anlamadim ? Guidetti 1,81 boyunda Hakan Sükür 1,91 boyunda. Bu fark ona nasil Hakan Sükür gibi oynama imkani veriyor ?
                        1,85
                        ben öyle görüyorum, hakana benzetiyorum oynunu

yanilada bilirim, ilk kezde olmaz ama bayaga eminim
                        biraz daha ictigine dikkat ederse cok iyi yerlere gelecektir
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Guidetti'yi iyi tanımirem ama Cardozo'yla yan yana olmaz gibim...

Yorum

• Bize hızlı koşu yapan adam lazım Guidetti Hakan Şükür tarzıysa gelmesin elde zaten duran adam Cardozo var..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız buradaki defolsun gitsin bizim selçuk, buraktaki defolsun gitsine benziyor oyunculuğuna değil bence takımı bırakışına yönelik sözler
                              Aynen aynen

___

CelticNewsFirst @CelticNewsFirst 6 dk.6 dakika önce
                              Well done Guidetti,signed for Trabzonspor, another set back in career, clearly prefers money over medals, they came 5th in league last year

Ahaha taraftar ile aralarında problem olsa gerek. bu kadar karalama fazla bence :d
                              MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Guidetti nasil bi futbolcu? Tarzi nasil? Adam eksiltebiliyormu? Hic izlemedim
                                Videolardan anladığım kadarıyla Gignac tarzı.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Yükleniyor...
                                X