İlk olarak kyodou tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarz olarak tam Cardo'nun partneri; ama Love'un bir adı kaldı... Eski halleri yok.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFernandoa olursa tadindan yenmez"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahahahaaa
Ulan millet yaşıma bakıp gömdü beni
Ne teklemesi koçum, o gün öldüğüm gündürYaş 47 ama 30 görünümlü, 15 kaplan gücünde....
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarz olarak tam Cardo'nun partneri; ama Love'un bir adı kaldı... Eski halleri yok.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegignac bence sisirilme topcu. gercekten top cekiyor adamı. ki onu bu pozisyona sokan arkadasındaki yetenek dimitri payet. payet olmasaydı 10 golü zor gecerdi gignac bence
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegignac bence sisirilme topcu. gercekten top cekiyor adamı. ki onu bu pozisyona sokan arkadasındaki yetenek dimitri payet. payet olmasaydı 10 golü zor gecerdi gignac bence
payet daha 2 gündür arkasinda
onlanda onsuzda gollerini siraladi gignac
bu isim tartisilmaz
alirsan golleri siralarken rahatligini yasarsin
almasan almadigin icin bela okursun
bunun kacari yok"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şahsi fikrim yapı olarak her türlü bize uyacak oyuncu Papiss Cisse'dir. Cardozo satılırsa aratmaz yada Cardozo ile birlikte oynayıp hem partnerinin hemde takımın verimini çok artırabilir. Uğraştığımız tarz böyle olmalı bence. Bu Papiss olacak diye bir şey yok, o tarzda futbolcu bulunabilir muhakkak.
Zira artık böyle ünlü futbolcular yerine ismi duyulmamış ama en az o ünlüler kadar verim sağlayıp ''Trabzonspor'un keşfi'' olarak nitelenecek futbolcular istiyorum ben. Herkese 2 - 2,5 milyon Euro vererek bir yere varabileceğimize inanmıyorum.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak emperora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi biliyosun bizim taraftar 30+ pek sevmiyo, e malum senin yaşta kemale ermişronaldinho gibisin abi yaşlandıkcı şarap gibin oluyon demekki julia ablaya sormak lazım :P
Yorum
Yorum