Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Love 10 golü geçerse bende futboldan anlamıyorum. Eski halinden eser yok.
    Burak geldiginde de ayni yorumlari yapanlar cok olmustu hala yaziyorlar burda
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Mali açıdan sıkıntıya girmemek için futbolcu göndermeden getirmek zor. Öncelikle Constant, Yatabare vs. elden çıkarılsında gerisi kolay
      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 13:13.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tarz olarak tam Cardo'nun partneri; ama Love'un bir adı kaldı... Eski halleri yok.
        Bence turkiye liginde is yapar gekas hleb gibi oyuncular bile is yapior burda kumasi var sonucda
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fernandoa olursa tadindan yenmez
          Fernandao FB'de bu kesin bilgidir...
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hahahahaaa
            Ulan millet yaşıma bakıp gömdü beni
            Ne teklemesi koçum, o gün öldüğüm gündür Yaş 47 ama 30 görünümlü, 15 kaplan gücünde....
            şu avatarındakini kaplan sanmıyorsun değil mi? Yok öyleyse yandı gülüm keten helva
            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Süper ligden yabancı alacaksak bence Aatıf ve ya Doka iş yapar. Aatıf 2 sezonda 67 maçta 40 gol atmış bence çok faydalı olacaktır.
              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tarz olarak tam Cardo'nun partneri; ama Love'un bir adı kaldı... Eski halleri yok.
                Cardozoya partner arıyorsak tutalım Patonun kolundan getirelim
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gignac bence sisirilme topcu. gercekten top cekiyor adamı. ki onu bu pozisyona sokan arkadasındaki yetenek dimitri payet. payet olmasaydı 10 golü zor gecerdi gignac bence
                  payet 21 asist yapmış gignaca golleri kimin attırdığı belli oldu

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gignac bence sisirilme topcu. gercekten top cekiyor adamı. ki onu bu pozisyona sokan arkadasındaki yetenek dimitri payet. payet olmasaydı 10 golü zor gecerdi gignac bence
                    gignac o ligde 10 yildir yardiran bir isim
                    payet daha 2 gündür arkasinda
                    onlanda onsuzda gollerini siraladi gignac
                    bu isim tartisilmaz
                    alirsan golleri siralarken rahatligini yasarsin
                    almasan almadigin icin bela okursun
                    bunun kacari yok
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• cardoya partner aslında direk yine benficadan lima yı alacanda sözleşmesi devam ediyor. Bonserviste verilmez o kadar.

Yorum

• Şahsi fikrim yapı olarak her türlü bize uyacak oyuncu Papiss Cisse'dir. Cardozo satılırsa aratmaz yada Cardozo ile birlikte oynayıp hem partnerinin hemde takımın verimini çok artırabilir. Uğraştığımız tarz böyle olmalı bence. Bu Papiss olacak diye bir şey yok, o tarzda futbolcu bulunabilir muhakkak.

Zira artık böyle ünlü futbolcular yerine ismi duyulmamış ama en az o ünlüler kadar verim sağlayıp ''Trabzonspor'un keşfi'' olarak nitelenecek futbolcular istiyorum ben. Herkese 2 - 2,5 milyon Euro vererek bir yere varabileceğimize inanmıyorum.
                        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Leblebici kim arkadaslar?

Yorum

• ibrahim toraman'ı bırakacakmış bjk. Sivokla beraber harika ikili olabilirler. Sağ kanada akhisarlı güray'ı, sol kanada doka'yı, forvete de cardozo'nun yanına pektemek'i alıp transferi kapatalım.
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak emperora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi biliyosun bizim taraftar 30+ pek sevmiyo, e malum senin yaşta kemale ermiş ronaldinho gibisin abi yaşlandıkcı şarap gibin oluyon demekki julia ablaya sormak lazım :P
                              Ne ablası koçum. Senden 3 yaş küçük :-))) Patateslerle işim olmaz.

Yorum

• Aslında Cerci bayağı dibe vurdu. Kiralık miralık bir şekilde alamaz mıyız acaba?
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

Yükleniyor...
                                X