Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca kalmalı ve 1 sene ne olursa olsun devam edilmeli.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• danny orta saha hücum yönünü fazlasıyla toparlar
      aynı şekilde orta alanın defansif yönünü toparlayacak özellikle takımın "birebirde top kapma" sayısını yükseltecek biri
      tempolu bir sol bek
      defansı toplayacak tecrübeli kurt bir stoper
      bence yeterli olacaktır...
      ismi geçenlerden 30 luk tosic, 31 lik danny gibi aynı şekilde 30 üstü glovacki tarzında bir stoper ve yine 30 civarında bir orta alan oyuncusu takıma büyük şeyler katar. yeterince genciz diye düşünüyorum.

Yorum

• ----------Onur------
        Bosi--S.Taşcı-Medjani--Tosic
        ------Ekdal--Stepanenko---
        Belfodil---Mehmet--Danny
        --------Cardozo------

artı Şener fazlasıyla yederli diye düşünüyorum,tabi Tosic'i az çok biliyoruz da,alacağımız diğer 4 yabancı adam çıkarsa,Bosi karakteri gösterirse,yok tersi olursa gine yandık

Kiralıkların tümü bir daha dönmesin,

bunlara ilaveten M.Akbaş,M.Nizam,Aykut/Uğur dan birisi,Zeki,F.Atik,F.Öztürk gönderilmeli,

Constant,Yatabare,Waris bi şekilde pazarlanıp gönderilmeli.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ğs K.P. Boateng ile ilgileniyormuş. Alabilirlerse sağlam hamle olur. Bu yabancı kuralıyla işimiz zor olacak gibi görünüyor.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bosingwa 3 mac ileri geri muthis calisti ama sonrasinda ayni performansi gosteremedi çünkü vücudu el vermedi..Zaten tam randimanli oynayacagini düşünse kimse Bosingwa yi tartisamaz ama öyle bir durum yok..

Bosingwa nin stoper oynatilip Senerin alinmasi hayrimiza olacaktir...Hem hücum gücü iyi bir sağ bek alacagiz hem de sıkışan maclarda stoperden gerekli hücum desteğini alacağız. .

Sener Bosingwa xxxxxx Tosic
            Najar. Bradley Ekici Yusuf
            ..................Danny..................
            .................Cardozo.........

Najar cok zor tabi ama beğendim. .Oyun görüşü iyi yere saglam basan varsin ağır olsun ama Medjani Aykut gibi geri kacmayan bir stoper sart..

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen O...

İyi topçu. Fizik, teknik, güç, kondüsyon... Hepsi var...
              4 yada 5 hafta önce Wolfsburg maçında izlemiştim. Sol açıkta oynuyordu. O kanadı otobana çevirmişti. Acaba bizimkiler ilgilenirler mi diye içimden de geçirdim. Gerçekten iyi topçu. Topla çok süratli, tekniği oldukça iyi ve ortaları adrese teslim. Bonservis parası verilecekse böyle topçulara verilmeli

Yorum

• http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/05/...calimi-415769/
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gelsin gezsin geri dönsün abicim..En büyük transfer Ersuna sabretmek olacak ve karsiligini alacagiz..
                  aynen öyle!
                  Biraz sabir arkadaslar
                  Forvete: Tencere Hill
                  Sidober: Bud Spencer

Yorum

• işte yattaranın transfer listesi

diğer ikisini bulamadım .. seydou basuma ve ibrahima toure yok

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      4 yada 5 hafta önce Wolfsburg maçında izlemiştim. Sol açıkta oynuyordu. O kanadı otobana çevirmişti. Acaba bizimkiler ilgilenirler mi diye içimden de geçirdim. Gerçekten iyi topçu. Topla çok süratli, tekniği oldukça iyi ve ortaları adrese teslim. Bonservis parası verilecekse böyle topçulara verilmeli
                      seyrettigin hale gelene Kadar 7-8 ay gecmis aradan, sabrettiler cok verimsiz oynuyordu. Ilk elestiriler gelmeye baslamisti, sonucta fiyati 6 milyon euro ve 1 milyonluk performans bile göstermiyordu. Ama sabrettiler ve herkes simdi gercek Kostici izliyor. Bizde olsaydi aylar önce notunu vermistik ve yollamanin yollarini arar olurduk.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• ÖZELHABER:Beşiktaş Chelseaden Mourinhonun seneye kadroda düşünmedigi John Obi Mikel için görüşme yapacak.Maliyet 3.5 M.Euro (via @akrksmng)

Yorum

• obi mikeli danny alamasak istemiyosak bile salça olalım bjk böyle oyuncuları rahat rahat alamasın. piyasaları yükselsin. hatta yönetimden menajerlere yakın bir ismi sadece bu iş için görevlendirmek lazım. sonuçta şampiyonluk için rakibimiz.
                          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            işte yattaranın transfer listesi

diğer ikisini bulamadım .. seydou basuma ve ibrahima toure yok
                            toure degil traore ismi.fena degil kanat forvet icin iyi.Gladbach satmaz ama.
                            2012/2013 stuttgart videosu.

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada transfermarkt colman'ı şişirmekten vazgeçmiş nihayet, 4'ten 1.25'e düşmüş değeri.
                              colman şişirme değildi disiplinsizdi.

Yorum

• Traore´ye bakarken su videoyu gördüm.

ciddiyim hem fizik var hem teknik. atikten vs. daha yarali olur

benim bir tarafim yemezdi orda o hareketleri yapmak.

Edit:Zaten futbolcumus ginede psg altyapisna gitmis.internette starmis.Freestyle dünya sampiyonumus.Kisa ingiliz bir reportaj.

En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 07.05.2015, 12:20.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X