Aytac hakkinda bilgisi olmayanlar okuyabilir cok iyi bir analiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleConstant top tekniğiyle Adrian'ı tokat manyağı yapariho istifa.
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz herhalde Adrian i,Hasan Ücüncü anladiniz:
Son zamanlarda koşamadığı, pas veremediği dönemleri hatırlıyorsunuzdur herhalde
Constant her zaman Adrian'ın 2-3 gömlek üstündedir teknik olarak.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeleneksel transferimizle bir transfer dönemini daha kapatıyoruz hayırlısıylaTRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu takımdan Adrian'ı tabir-i caizse tekme tokat gönderdik
Constant her zaman Adrian'ın 2-3 gömlek üstündedir teknik olarak.iho istifa.
Yorum
-
Transfer Dosyası -9-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu takımdan Adrian'ı tabir-i caizse tekme tokat gönderdik
Constant her zaman Adrian'ın 2-3 gömlek üstündedir teknik olarak.
Adrian asist yapar mi ? YAPAR.
Sol sag ve kafayla golleri var mi var
Serbest vurularda etkili mi etkili
Constant da bunlar var mi ...Bana yok gibi geldiTabi teknikten kastin akrobatik hareketlerse haklisin ...
Kosmamak filan pek teknikle alakali degil sanirim ama mucadele ve kosma konusunda bile Adrian ondedir bence
Constant daha fizikli ama
Yorum
-
Aytaç Kara twitterda facebook da bizde deniliyor bence aldı kap gelir. Aytaç kara TRabzonda oynamak istiyorum demiş yoksa oynamam demiş...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleConstant geliyor. Biraz düzene girmiş takımı bozacak yine.
Yorum
Yorum