Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aytac hakkinda bilgisi olmayanlar okuyabilir cok iyi bir analiz.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ^

@hyasin61
      MCMLXVII

Yorum

• Geleneksel transferimizle bir transfer dönemini daha kapatıyoruz hayırlısıyla
        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Constant top tekniğiyle Adrian'ı tokat manyağı yapar
          Siz herhalde Adrian i,Hasan Ücüncü anladiniz:
          iho istifa.

Yorum

• Yattara gibi futbolcu milyonda bir gelir. Olene kadar unutamayacagim futbolcularin basinda geliyor.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

Constant geliyor. Biraz düzene girmiş takımı bozacak yine.
              Oscar CARDOZO
              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz herhalde Adrian i,Hasan Ücüncü anladiniz:
                Biz bu takımdan Adrian'ı tabir-i caizse tekme tokat gönderdik

Son zamanlarda koşamadığı, pas veremediği dönemleri hatırlıyorsunuzdur herhalde

Constant her zaman Adrian'ın 2-3 gömlek üstündedir teknik olarak.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geleneksel transferimizle bir transfer dönemini daha kapatıyoruz hayırlısıyla
                  Jaja mı
                  TRABZONSPOR
                  https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• hamburg tolgeyin yerine 2 milyona marcelo diazı baseldan almış çok iyi oyuncu. Şu tolgeyi iyi ki almadık...
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Constant Adrian dan 2-3 gömlek üstün mü?Ciddiye almiyorum saka yapiyorsun herhalde.
                      iho istifa.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Teknik deyince bizim anlayista biraz problem var bence

Adrian asist yapar mi ? YAPAR.

Sol sag ve kafayla golleri var mi var

Serbest vurularda etkili mi etkili

Constant da bunlar var mi ...Bana yok gibi geldi Tabi teknikten kastin akrobatik hareketlerse haklisin ...

Kosmamak filan pek teknikle alakali degil sanirim ama mucadele ve kosma konusunda bile Adrian ondedir bence

Constant daha fizikli ama

Yorum

• Aytaç Kara twitterda facebook da bizde deniliyor bence aldı kap gelir. Aytaç kara TRabzonda oynamak istiyorum demiş yoksa oynamam demiş...
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Constant geliyor. Biraz düzene girmiş takımı bozacak yine.
                            Constant ile takım uçacak.

Yorum

• Aytaç da Ersun hocanın Eskişehir'den öğrencisiydi sanırım. Aytaç kısa zamanda vazgeçilmez olabilir diye düşünüyorum.
                              MCMLXVII

Yorum

• Ozan'da Şener'de kadroda.
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Yükleniyor...
                                X